۸ گیاه که می توانند برنامه کاهش وزن شما را تقویت کنند
پایگاه خبری تریتا نیوز ، بیشتر افرادی که می خواهند لاغر شوند از ساده و سبک بودن غذای رژیمی شکایت دارند. انجام یک انتخاب سالم در طول یک برنامه کاهش وزن امری ضروری (و اجباری) است اما خوشمزه کردن غذای سالم در دست ماست. اگر ما بتوانیم غذای رژیمی خود را خوشمزه کنیم ، دلیل اینکه از رژیم گرفتن متنفر هستیم دیگر وجود نخواهد داشت. ساده است ، درست است؟
ادویه جات و گیاهان بهترین روش برای افزودن طعم به غذای شما بدون افزودن کالری است – چهار موردی که هنگام برنامه کاهش وزن باید از آنها اجتناب کنید.
و بدیهی است که اگر از غذا لذت ببرید و آن را دوست داشته باشید ، رعایت رژیم ساده تر می شود. گیاهان غذای شما را خوش طعم تر می کنند و همچنین متابولیسم را تقویت می کنند ، که به نوبه خود به شما در چربی سوزی کمک می کند. در زیر لیستی از هشت گیاه و ادویه موجود است که قدرت سوزاندن سریع چربی و لاغر شدن شما را در کمترین زمان دارند.
زردچوبه
طبق تحقیقی که توسط دانشگاه تافتس انجام شد ، زردچوبه می تواند به چربی سوزی بدن کمک کند. در این مطالعه ، دو گروه از موش ها وجود داشت ، یکی از آنها با کورکومین تغذیه می شد در حالی که دیگری نه. نتایج نشان داد که گروه موشهایی که کورکومین داشتند وزن بیشتری نسبت به گروه دیگر که آن را نداشتند ، کاهش دادند. زردچوبه یک ادویه گرم کننده است ، گرمای بدن را افزایش می دهد که می تواند سوخت و ساز بدن شما را تقویت کند و سایر مزایای سلامتی را فراهم کند.
دارچین
گفته می شود دارچین ولع مصرف گرسنگی را کنترل می کند ، سطح قند خون را کنترل می کند و باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. می توانید دارچین را به بلغور جو دوسر خود اضافه کنید ، آن را در ماست مخلوط کرده یا در چای خود بریزید. همچنین افزودنی خوبی برای گوشت و مرغ است.
فلفل
فلفل دمای بدن را افزایش می دهد که متابولیسم شما را افزایش می دهد. هرچه میزان متابولیسم بالاتر باشد ، کالری بیشتری می سوزانید. افزودن این ادویه به وعده غذایی شما می تواند تا ۱۰۰ کالری در هر وعده بسوزاند. می توانید فلفل قرمز را روی آجیل ، سوپ ، تخم مرغ و آبغوره بپاشید.
زیره
مطالعه ای که اخیراً روی زنان دارای اضافه وزن انجام شده است ، می گوید: افزودن یک قاشق غذاخوری دانه زیره به همه وعده های اصلی غذایی هر روز می تواند به شما در سوزاندن سه برابر چربی کمک کند. همچنین ، زیره عطر و طعم خوبی به غذای شما می بخشد. می توانید تقریباً به همه چیز از جمله سوپ ، سس ، سبزیجات ، پالس و نان اضافه کنید.
زنجبیل
زنجبیل به کنترل سطح قند خون کمک می کند ، به این معنی که می تواند از افزایش سطح گلوکز پس از مصرف کربوهیدرات یا رژیم غذایی حاوی قند جلوگیری کند. همانند زردچوبه و فلفل ، زنجبیل همچنین دارای خاصیت گرمازایی (چربی سوزی) است. آن را به چای ، سالادها ، ماهی ها ، میوه ها و موارد دیگر اضافه کنید.
رزماری
رزماری به افزایش میزان متابولیسم شما کمک می کند. همچنین به هضم غذا و کاهش وزن کمک می کند. این برگهای نوک تیز سبز قرار است چند دقیقه در آب جوش خیسانده شوند. آب صاف شده را می توان در هر زمان از روز ولرم مصرف کرد اما نباید با معده خالی مصرف شود.
هل
هل ، که الاچی نیز نامیده می شود ، یکی از ادویه های محبوب هندی است که طعم بی نظیری دارد. این ماده طبیعت گرمازایی است و به همین دلیل به شما در کاهش وزن کمک می کند. همچنین مانع از تشکیل گاز می شود که باعث می شود نفخ نکنید. می توانید مقدارکمی پودر هل به غذای خود اضافه کنید تا سریعتر لاغر شوید.
فلفل سیاه
چگونه می توان هنگام صحبت در مورد ادویه های هندی از فلفل سیاه نام نبرد! پسر عموی فلفل دلمه ، فلفل سیاه سرشار از پیپرین است که به طعم بی نظیر فلفل سیاه می بخشد. این یک ماده تشکیل دهنده از تشکیل سلول های چربی جلوگیری می کند و بنابراین به شما کمک می کند تا وزن خود را کاهش داده و بعداً آن را حفظ کنید. می توان فلفل سیاه و فلفل قرمز را برای نتایج بهتر کاهش وزن ترکیب کرد!