تغذیه مناسب برای فصل سرماخوردگی و آنفولانزا
تریتا نیوز ، فصل سرماخوردگی و آنفولانزا از راه رسیده است و همراه با COVID-19، سال بسیار پیچیده ای است. به طور طبیعی، شما می خواهید شانس بیمار شدن خانواده خود را کاهش دهید. یک پایه غذایی خوب از سلامت و تندرستی کلی حمایت می کند، در حالی که بدن را برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفولانزا آماده می کند.
خوردن یک رژیم غذایی متعادل با انواع کربوهیدرات های پر فیبر، پروتئین، میوه ها، سبزیجات و چربی های اشباع نشده می تواند از کمبود مواد مغذی جلوگیری کند. خوردن به این روش همچنین عملکرد بهینه سیستم ایمنی بدن را تشویق می کند تا از بدن شما در برابر مواد مضر، میکروب ها و تغییرات سلولی که می تواند شما را بیمار کند محافظت کند.
به گزارش تریتا نیوز ، اگر به دنبال تقویت بیشتر هستید، این سه ماده مغذی فراتر از یک رژیم غذایی متعادل برای حمایت از سیستم ایمنی بدن شما هستند.
روی
روی به حفظ موانع فیزیکی مانند ترشحات مخاطی و اسیدیته معده کمک می کند که به از بین بردن پاتوژن ها کمک می کند.
مواد غذایی برای تقویت روی:
گوشت، مرغ یا ماهی. این تاکوهای ادویه دار کاد را امتحان کنید.
دانه کدو تنبل. آنها را در گرانولا، بلغور جو دوسر داغ، کلوچه ها و سالادهایی مانند این سالاد تعطیلات کرانچی قرار دهید.
حبوباتی مانند نخود و لوبیا چشم بلبلی. اینها را به سوپ، خورش یا فلفل قرمز اضافه کنید.
آیا مکمل ها می توانند کمک کنند؟
برخی از مطالعات نشان می دهد که مصرف ۷۵ تا ۹۵ میلی گرم روی در عرض ۲۴ ساعت پس از شروع علائم ممکن است مدت سرماخوردگی را تقریباً ۳۳ درصد کوتاه کند. به خاطر داشته باشید، حد بالای بزرگسالان ۴۰ میلی گرم روی در روز است، بنابراین دوزهای بالا را به کمتر از دو هفته محدود کنید.
ویتامین دی
ویتامین D در تنظیم سلول های ایمنی در هنگام عفونت نقش دارد. توانایی بدن را برای فعال کردن سلول هایی که به تقویت ایمنی کمک می کنند، تحریک می کند. مطالعات نشان می دهد که سطح سرمی ویتامین D در بیماران بدحال بسیار کمتر است. ویتامین D پایین نیز با افزایش عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی مرتبط است. بزرگسالان تا ۷۰ سال باید روزانه ۶۰۰ IU مصرف کنند. کودکان، تا ۴۰۰IU.
مواد غذایی برای افزایش ویتامین D:
قزل آلا و ماهی قزل آلا. با ۵۰۰IU ویتامین D در هر وعده ۳ اونس، قزل آلا و ماهی قزل آلا بزرگترین کمک کننده ما به ویتامین D خارج از مکمل هستند. آیا تا به حال ماهی سالمون سدر پلانک را امتحان کرده اید؟
شیر یا نوشیدنی های گیاهی غنی شده. هر فنجان ۱۰۰ واحد ویتامین D دارد.
تخم مرغ یک تخم مرغ تنها ۴۰ IU ویتامین D فراهم می کند. این بسته بندی صبحانه را امتحان کنید.
آیا مکمل ها می توانند کمک کنند؟
طبق مطالعات متعدد، مصرف مکمل ویتامین D می تواند به پیشگیری از عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی کمک کند.
ویتامین سی
ویتامین C یک ماده مغذی آنتی اکسیدانی است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد در بدن که باعث تجزیه سلولی می شوند کمک می کند. مانند روی، ویتامین C از موانع فیزیکی برای پاتوژن ها پشتیبانی می کند. و مانند ویتامین D، به شکل گیری و عملکرد صحیح سلول های ایمنی کمک می کند. مصرف کم و مزمن ویتامین C باعث خشکی دهان، ریزش مو، خشکی و خارش پوست و افزایش حساسیت به عفونت می شود.
مواد غذایی برای افزایش ویتامین C:
فلفل دلمه ای. آنها را می توان به صورت خام، در سالاد یا در غذاهای پخته شده مانند میگو و Chorizo Paella مصرف کرد.
کیوی. به تنهایی خوشمزه است، در اسموتی یا به کاسه ماست و گرانولا اضافه شده است.
کلم بروکلی. بخارپز کردن یا برشته کردن مواد مغذی را به بهترین نحو حفظ می کند.
آیا مکمل ها می توانند کمک کنند؟
مطالعات نشان میدهد افرادی که به طور منظم مکمل ویتامین C مصرف میکنند، میتوانند مدت سرماخوردگی کوتاهتری را با علائم اندکی شدیدتر انتظار داشته باشند. اما اگر زمانی که بیمار هستید شروع کنید، احتمالا خیلی دیر شده است.
به طور کلی، خوردن یک رژیم غذایی متعادل به جلوگیری از کمبود مواد مغذی و حفظ عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند. فعال باشید و رژیم غذایی متنوعی را هدف قرار دهید که نیازهای غذایی شما را برآورده کند. از غذاهای غنی از روی، ویتامین D و ویتامین C بیشتر استفاده کنید. مکمل های روزانه با ویتامین D و C را در نظر بگیرید. هنگامی که بیمار شدید، قرص های روی ممکن است به کاهش مدت سرماخوردگی شما کمک کند.
اگر در مورد مصرف مواد مغذی خود مطمئن نیستید، برای ارزیابی و مشاوره با یک متخصص تغذیه صحبت کنید.