نکات مفید هنگام خرید و نگهداری آجیل
تریتا نیوز :تحقیقات نشان می دهد که خوردن آجیل و دانه ها فواید زیادی برای سلامتی دارد. آجیل می تواند به حفظ سلامت قلب و کاهش فشار خون کمک کند. آنها ممکن است از شما در برابر برخی سرطان ها محافظت کنند و سلامت روده شما را بهبود بخشند
به گزارش تریتا نیوز،یکی از رسوم ایرانیان در ایام نوروز تهیه آجیل و پذیرایی از مهمانان با آجیل های شور و شیرین می باشد اما برای خرید آجیل لازم است نکاتی را بدانیم تا بهترین نوع آجیل را انتخاب کنیم.
خرید آجیل
سعی کنید آجیل را از یک فروشگاه معتبر بخرید.آجیل ها را نباید بیش از ۱ ماه نگهداری کرد، زیرا ممکن است به سرعت خراب شوند. اگر می توانید، آجیل هایی را بخرید که هنوز در پوست هستند، زیرا ماندگاری بیشتری دارند.
آجیل هایی را انتخاب کنید که تازه به نظر می رسند. از آنهایی که چروکیده، کپک زده، کبود شده و یا بوی بد می دهند پرهیز کنید. آجیل هایی که بوی نامطبوع می دهند ممکن است فاسد باشند.اغلب آجیل های ساده و بدون نمک را انتخاب کنید.
نگهداری آجیل
بهترین راه برای نگهداری آجیل در یک ظرف در بسته در جای خشک و خنک مانند یخچال است. اگر در دمای اتاق نگهداری می شود، دور از حرارت یا نور مستقیم نگهداری شود.
همچنین می توانید آجیل را فریز کنید. هنگام انجماد، از یک ظرف دربسته یا کیسه فریزر سنگین استفاده کنید. اگر آجیل طعم بدی پیدا کرد، بوی بدی پیدا کرد یا کپک زد، آنها را دور بریزید.
استفاده از آجیل
آجیل انواع مختلفی دارد. می توانید آنها را کامل، خرد شده، پوسته پوسته، برشته شده خشک، برشته شده با روغن، نمک، ادویه، شکر، آسیاب شده به آرد، رب و کره، و حتی به صورت شیر پیدا کنید. در نتیجه راه های زیادی برای اضافه کردن آنها به وعده های غذایی خود وجود دارد. در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد که به شما کمک می کند بیشتر از طعم عالی آجیل و دانه ها لذت ببرید.
*به خاطر داشته باشید که با وجود اینکه آجیل مغذی است، چربی و کالری زیادی دارد. برخی از گونه ها شکر و نمک نیز دارند. اغلب آجیل های ساده و بدون نمک را انتخاب کنید. یک وعده راهنمای غذایی کانادایی آجیل ۶۰ میلی لیتر (۱/۴ فنجان) است. این تقریباً مقداری است که می تواند در کف دست شما قرار گیرد.
صبحانه:
به جای کره بادام زمینی روی نان تست خود از کره بادام، بادام هندی یا کنجد استفاده کنید.آجیل های خرد شده بدون نمک را به غلات گرم یا سرد، ماست، اسموتی ها و کلوچه ها اضافه کنید.
ناهار:
کرانچ را به ساندویچ هایی با بادام زمینی یا پسته بدون نمک بو داده خشک اضافه کنید. (آجیل ها را له کنید یا خرد کنید تا هنگام گاز گرفتن باز نشوند.)
سالادها و سوپ ها را با گردو یا بادام بدون نمک اضافه کنید. (با کمی برشته کردن آجیل ها، طعم آنها را افزایش دهید. آجیل ها را در ماهیتابه خشک روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. آجیل ها می توانند به سرعت بسوزند، پس با دقت مراقب آنها باشید).
شام:
سعی کنید هر هفته یک شام گیاهی بخورید و از آجیل به عنوان منبع پروتئین خود استفاده کنید.
آجیل های بدون نمک را به سیب زمینی سرخ کرده، رشته فرنگی، برنج یا غذاهای سبزیجات اضافه کنید.
از آجیل آسیاب شده برای پوشش مرغ یا ماهی به جای آرد استفاده کنید.
تنقلات، خوراک مختصر:
آجیل های بدون نمک را در کشوی میز، ماشین یا کوله پشتی خود نگه دارید تا بتوانید آنها را به عنوان میان وعده مغذی مصرف کنید. (فراموش نکنید که کیسه یا ظرف را با تاریخ مشخص کنید تا بدانید چه مدت در آنجا بوده اند. به خاطر داشته باشید که توصیه های نگهداری را برای جابجایی ایمن و مناسب دنبال کنید.
در محصولات پخته شده، آجیل را جایگزین آرد گندم کنید. این باعث تغییر بافت می شود.