تمام فواید باورنکردنی خوردن کدو تنبل را بررسی کنید!!

تریتا نیوز ، کدو تنبل فقط یک غذای اصلی پاییزی نیست. این کدو حلوایی را می توان در تمام طول سال خورد. و یکی از سالم ترین سبزیجاتی است که می توانید بخورید.
به گزارش تریتا نیوز ، همه کدو تنبلها خوراکی هستند، اما برخی از آنها طعم بهتری نسبت به بقیه دارند. کدو تنبلهای بزرگتر که برای کندهکاری استفاده میشوند، کمتر شیرین و رشتهدار هستند. بهترین نوع برای پخت و پز و پخت کدو حلوایی شیرین یا قندی است که به آن کدو تنبل پایی نیز می گویند. اینها کوچکتر و گرد هستند.
در زیر، تمام فواید باورنکردنی خوردن کدو تنبل را بررسی کنید و آماده باشید تا در اسرع وقت آنها را به چرخش مداوم سبزیجات خود اضافه کنید.
کدو تنبل اساساً یک غذای فوق العاده است.
این نیز یک غذای نسبتاً کم کربوهیدرات است. آنچه در یک فنجان کدو تنبل خام دریافت می کنید به شرخ ذیل است:
کالری: ۳۰
چربی: ۰.۱۲ گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
سدیم: ۱ میلی گرم
شکر: ۳ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۱ گرم
سایر فواید کدو تنبل: ۱۹۷ درصد از مصرف روزانه توصیه شده (RDI) ویتامین A و ۱۷ درصد از RDI ویتامین C شما بسته بندی شده است.
و این چیزی است که در یک وعده دانه کدو تنبل بو داده و بدون نمک، دریافت می کنید:
کالری: ۱۶۳
چربی: ۱۴ گرم (۲ گرم چربی اشباع)
کربوهیدرات: ۴ گرم
سدیم: ۱۲ میلی گرم
شکر: ۰.۴ گرم
فیبر: ۲ گرم
پروتئین: ۸ گرم
خواص کدو تنبل برای سلامتی چیست؟
با توجه به آمار تغذیه ای چشمگیر آن، جای تعجب نیست که کدو تنبل از چند طریق از سلامت شما حمایت می کند. این تقریباً یک غذای فوقالعاده برای جشن پاییز است.
۱. دانه کدو تنبل از ریکاوری پس از تمرین حمایت می کند.
چه آنها را روی سالاد بریزید یا آنها را در ماست هم بزنید، دانههای کدو تنبل برای اضافه کردن بعد از تمرین عالی هستند. «دانههای کدو تنبل روی و پروتئین، دو ماده مغذی مهم برای بهبودی را تأمین میکنند.
۲. می تواند به محافظت از کبد شما کمک کند.
کبد بیش از ۵۰۰ عملکرد دارد، از جمله تجزیه چربی، پروتئین و کربوهیدرات ها، حذف ترکیبات مضر از جریان خون و ذخیره ویتامین ها و مواد مغذی ضروری.
خوردن یک رژیم غذایی حاوی میوه ها، سبزیجات و غذاهای غنی از آنتی اکسیدان (مانند کدو تنبل!) می تواند به عملکرد صحیح کبد کمک کند. همه اینها به دلیل آنتی اکسیدان های اولیه کدو تنبل مانند ویتامین C و بتاکاروتن است که بدن آن دومی را به ویتامین A برای مبارزه با بیماری تبدیل می کند.
۳. کدو تنبل از فشار خون سالم حمایت می کند…
آیا تا به حال آنقدر استرس داشته اید که احساس کنید ممکن است خون از رگ هایتان خارج شود؟ نه؟ فقط من؟ به هر حال، کدو تنبلی برای آن وجود دارد.
کدو تنبل حاوی فیبر، پتاسیم و ویتامین C است و همچنین به طور طبیعی سدیم کمی دارد که همگی از فشار خون سالم پشتیبانی می کنند.
۴. … و کدو تنبل باعث افزایش کلسترول سالم می شود.
این کدو حلوایی حاوی دو نوع فیبر است: فیبر محلول و نامحلول. فیبر محلول اساساً مانند یک اسفنج عمل می کند و کلسترول LDL مضر را از بین می برد. تحقیقات نشان می دهد که تجمع بیش از حد کلسترول “بد” روی دیواره شریان ها می تواند جریان خون را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
۵. کدو تنبل می تواند شما را منظم نگه دارد.
نوع دیگر فیبر موجود در کدو تنبل، فیبر نامحلول، از هضم سالم حمایت میکند .به علاوه، روی موجود در دانه کدو تنبل؟ یکی دیگر از تقویت کننده هاضمه روی به آنزیم های درگیر در فرآیندهای گوارشی کمک می کند تا به آرامی کار کنند.
۶. کدو تنبل می تواند به شما در حفظ وزن سالم کمک کند.
یکی دیگر از مزایای محتوای فیبر بالای کدو تنبل: سیری (احساس سیری) را افزایش میدهد، که میتواند به کاهش اشتها کمک کند و باعث شود کالری کمتری دریافت کنید.
همچنین مانند بسیاری از غذاهای گیاهی، کدو تنبل دارای حجم آب بالایی است که به شما کمک می کند احساس سیری و سیری نیز داشته باشید.
۷. کدو تنبل به شما کمک می کند از ترن هوایی قند خون جلوگیری کنید.
«از آنجایی که کدو تنبل منبع خوبی از فیبر است، می تواند به مدیریت سطح قند خون کمک کند. این نه تنها یک امتیاز مثبت برای سطوح انرژی و مدیریت وزن است، بلکه برای جلوگیری از خطر دیابت در درازمدت نیز عالی است. مدیریت قند خون خطر ابتلا به بیماری هایی مانند چاقی و آسیب کبدی را کاهش می دهد که می تواند شانس ابتلا به دیابت را افزایش دهد.
برای به دست آوردن خواص متعادل کننده قند خون کدو تنبل، از جفت کردن آن با مقادیر زیاد قند (مانند کیک کدو تنبل)، که می تواند اثرات مفید آن را خنثی کند، خودداری کنید. اشکالی ندارد که هر چند وقت یکبار یک برش بخورید، اما سعی کنید کدو تنبل خود را در غذاهای خوش طعمی مانند سوپ و پاستا بنوشید.
۸. کدو تنبل سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
کدو تنبل به دلیل سطوح بالای ویتامین های A و C (هر دو آنتی اکسیدان) و روی که در آن وجود دارد، می تواند به سیستم ایمنی بدن شما کمک کند.
آنتی اکسیدان ها با جلوگیری از آسیب به سلول های دخیل در پاسخ ایمنی به مبارزه با رادیکال های آزاد عامل بیماری در بدن کمک می کنند. «از جمله غذاهای سرشار از این مواد مغذی میتواند به تقویت ایمنی کمک کند.
۹. کدو تنبل به پیری سالم کمک می کند.
آنتی اکسیدان های موجود در کدو تنبل علاوه بر کمک به بدن برای مقابله با سرماخوردگی، به بدن شما کمک می کند تا از انواع آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری کند. در نتیجه شانس بیشتری برای اجتناب از بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان دارید.