با این غذاهای قدرتمند به جوانه های چشایی خود لطف کنید!
پایگاه خبری تریتا نیوز ، شما قبلاً می دانید که باید میوه و سبزیجات زیادی بخورید. به هر حال ، آنها منبع مهمی از ویتامین ها و مواد معدنی ، فیبر و انواع مواد شیمیایی شیمیایی شیمیایی برای مبارزه با بیماری ها هستند.
در این موقع از سال ، باغ ها و بازارها با موهبت های فصلی سرشار از آب هستند و کار کردن بیشتر آنها در رژیم غذایی را آسان می کند. در واقع ، فقط انتخاب از بین همه گزینه های خوشمزه می تواند قسمت سختی باشد. بنابراین در اینجا یک راهنمای سریع برای ۱۰ میوه و سبزیجات تابستانی آورده شده است که به شما یک محصول غذایی شگفت انگیز برای محصول خود می دهد ، به علاوه نکات تخصصی درباره نحوه طبخ و لذت بردن از آنها هم آمده است .
میوه ها
بلوبری کم کالری ، مملو از آنتوسیانین ها ، آنتی اکسیدان های قدرتمند است که با آسیب سلول ها مقابله کرده و التهاب را کاهش می دهد. برخی تحقیقات نشان می دهد که این توت ها عملکرد مغز را تقویت می کنند ، بنابراین خوردن آنها ممکن است به تیز نگه داشتن حافظه کمک کند.
گیلاس
یک فنجان گیلاس فقط ۸۷ کالری دارد و بسته بندی آن ۳۰۶ میلی گرم پتاسیم است ، یک ماده معدنی کاهش دهنده فشار خون که حدود ۹۸ درصد آمریکایی ها به اندازه کافی آن را دریافت نمی کنند. (توصیه روزانه ۴۷۰۰ میلی گرم است).
هلو
یک هلو متوسط بیش از ۱۰ درصد ویتامین C روزانه و ۲۸۵ میلی گرم پتاسیم را تأمین می کند. رنگ آن از آنتی اکسیدان های بتا کاروتن و لوتئین حاصل می شود. برخی تحقیقات نشان می دهد که آنتی اکسیدان های موجود در هلو ممکن است خاصیت مبارزه با سرطان داشته باشند.
تمشک
تمشک مانند سایر توت ها سرشار از آنتوسیانین تقویت کننده مغز است. اما فواید بزرگ دیگری نیز دارند: یک فنجان حاوی ۸ گرم فیبر است ، ماده مغذی کمک کننده به هضم غذا و ممکن است باعث کاهش کلسترول شود ، از دیابت نوع ۲ محافظت کرده و خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد.
هندوانه
همانطور که از نام آن مشخص است ، این میوه غالباً آب است – ۹۱ درصد – بنابراین هیدراته کننده است. به علاوه ، هندوانه فقط با ۴۶ کالری در هر فنجان ویتامین های A و C ، ویتامین های گروه B و پتاسیم دارد. این یکی از معدود منابع آنتی اکسیدان لیکوپن است که ممکن است از برخی سرطان ها و بیماری های قلبی محافظت کند.
فلفل دلمه ای
یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده بیش از دو برابر یک پرتقال متوسط ، به علاوه مقدار زیادی بتا کاروتن ، فولات و فیبر ویتامین C تأمین می کند.
ذرت
علاوه بر فیبر ، ذرت حاوی مواد شیمیایی شیمیایی و همچنین مواد معدنی منیزیم و پتاسیم برای مقابله با بیماری است. فقط حواستان باشد که آن را در کره و نمک خرد نکنید.
بادمجان
این رنگ بنفش غنی از آنتوسیانین ها برخوردار است و بادمجان ها نیز پتاسیم را تأمین می کنند. نکته: برای جلوگیری از خیساندن روغن (و کالری اضافی) در زمان پخت ، فقط اسپری روغن اسپری روغن زیتون را قبل از کباب کردن ، کباب کردن یا تفت دادن بپاشید.
گوجه فرنگی
یک گوجه فرنگی کوچک فقط ۱۶ کالری دارد. گوجه فرنگی قرمز یا زرد باشد ، مقدار مناسبی ویتامین C بسته بندی می کند. اما فقط انواع قرمز آن حاوی آنتی اکسیدان لیکوپن است.
کدو سبز
این مورد علاقه رژیم های غذایی کم کربوهیدرات نه تنها کم کالری است بلکه دارای پتاسیم و منگنز نیز می باشد. کدو سبز (و دیگر کدو حلوایی تابستانی) ویتامین C و ویتامین های B تقویت کننده انرژی را نیز تأمین می کند.