بیماری تلخ از زبان شیرین «مکث»
تریتا نیوز، رمضان امسال با روزهایی کرونایی و قرنطینه همراه شد . حس خوب سفره های افطار و خواب الودگی سفره های سحر که مادر با عجله اصرار داشت همه غذایمان را بخوریم و حتما نوشیدن اب فراموش مان نشود ماه مبارک رمضان امسال کمی متفاوت تردرخانه هایمان صدای اذان می آید و سفره ای که با عجله پهن می شود . استکان چای ، نان تازه ، پنیر وخرما. اعضای خانواده که همه دور هم جمع می شوند. امسال نگران بودیم تا قبل افطاربا توجه به تکراری بودن برخی برنامه ها باز باید چشمانمان پر از اشک شوند و دلمان بگیرد و تا چند روز فکرمان درگیر موضوعی شود که برای ش نمی توان چاره ای اندیشید متاسفانه تکرارسریال های ماه مبارک رمضان با توجه به خانه نشینی مردم بازهم نتوانست رمضان امسال بدرخشد تا اینکه در این شرایط کرونایی برنامه «مکث» توانست با تمرکز بربیماری کرونا که متکی بر سوژههایی است کاملا بکر و دستنخورده، از صحبت با شهروندان بدون کرونا درل ایران گرفته تا افرادی که در سنین بالا کرونا گرفته ولی حالشان خوب شده است وبه بیماری غلبه کرده اند به زندگی عادی بازگشته اند و چقدر دلمان قرص می شود وقتی این صحنه های قشنگ زندگی را از قاب این برنامه دل نشین می بینیم .
«مکث» بی زرق و برقهای گولزنندهای برخی برنامههای تکراری سال های اخیرکه سراغ داریم و بی آن که بخواهد گریه و زاری راه بیندازد از جریان زندگی میگوید که حتی در دوران کرونازده اخیر هم زیباییهای خودش را دارد.
حضور مجریان زن در این برنامه و روانی کلام مجریان برنامه ، هدایت خوب و گپ و گفت به جا که گسترهای متنوع از گیتی خامنه، مریم سعادت، الهام پاوهنژاد و…سیما تیراندازرا دربرمیگیرند و همراهی این مجریان با مهمانان خاص ودرعین حال بیادعای برنامه از جمله عناصری است که «مکث» را از بسیاری برنامههای همرده اش متمایز میکند.