بهترین گزینههای غذایی برای محافظت در برابر آنفلوآنزا
بیشتر مردم با استفاده از واکسن آنفولانزا، سعی میکنند از بروز سرما خوردگی و آنفولانزا جلوگیری کنند. اما زدن واکسن تنها راه ایمن کردن بدن نیست.
به نقل از spoonuniversity سوای تزریق واکسن برای گروههای پرخطر، استفاده از ۷ ماده غذایی، برای بهبود علائم این بیماری و حتی پیشگیری از ابتلا به آن میتواند مؤثر باشد.
سیر: یک آنتی بیوتیک طبیعی قدرتمند غنی از آنتی اکسیدان ها مانند آلیسین است. سیر باعث تحریک سلولهای سفید خون، و تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. آنتی اکسیدان های موجود در سیر همچنین باعث جلوگیری از آسیبهای رادیکالهای آزاد به ساختار سلولی خواهد شد.
چای: نوشیدن آن طیف گستردهای از مزایای سلامتی را به همراه دارد که یکی از آنها تقویت سیستم ایمنی بدن به خاطر وجود آنتی اکسیدان های قوی در چای است. اگر چای سبز را با عسل و لیمو بنوشید، همان خاصیت چای سیاه را برای درمان دارد، اما برعکس چای سیاه، به خواب لطمهای نمیزند و باعث میشود خوابی عمیق به درمان بیماری شما کمک کند.
شکلات تیره: شکلات سیاه سرشار از فلاوونوئیدها است. این آنتی اکسیدان که در بیشتر میوهها و سبزیجات نیز وجود دارد با بسیاری از بیماریها از راه تقویت سیستم ایمنی بدن مقابله میکند. در واقع به نظر میرسد که شکلات سیاه بیشتر از مواد غذایی دیگر حاوی این آنتی اکسیدان ها است.
فلفل قرمز: میزان ویتامین ث موجود در این فلفل دو برابر مرکبات است و ثابت شده که مصرف میزان کافی ویتامین ث اگرچه نقش پیشگیری کننده ندارد اما طول دوره بیماریهای ویروسی را کوتاه میکند.
آجیل: مقادیر زیادی ویتامین E دارد که ثابت شده این ویتامین یک آنتی اکسیدان قوی و دارای اثرات ضد التهابی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن است.
ماهی قزل آلا: یک منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیگر بیماریهای مزمن را از طریق کاهش فرایند التهابی در بدن کم میکند ضمن این که منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میشود.