چطور در وعده صبحانه سطحتری گلیسیرید را کاهش دهیم؟
steptohealth برای کاهش سطحتری گلیسیرید باید از مهمترین وعده غذایی روز شروع کنید؛ یعنی صبحانه.
روغن زیتون: برای کاهش و تنظیمتری گلیسیرید شما نیاز به مصرف چربیهای سالم دارید. بهترین گزینه در این میان مصرف روغن زیتون است. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در این روغن به حذفتری گلیسیرید بیش از حد مضر از خون شما کمک میکند و منجر به حفظ سلامت شریانها و کبد میشود.
توتها: یک اشتباه رایج که بسیاری از مردم آن را مرتکب میشوند، مصرف بیش از حد میوهها برای کاهش سطحتری گلیسیرید است. این در حالی است که فروکتوز موجود در میوهها خود میتواند عامل افزایش سطحتری گلیسیرید شود. بنابراین فقط سعی نکنید در طول روز مقادیر زیادی میوه بخورید. میوهها را درست انتخاب کنید و آنها را به خوبی با هم ترکیب کنید. مصرف میوههای خشک مانند کشمش و خرما به میزان زیاد به مبتلایان به تری گلیسیرید بالا توصیه نمیشود. در عوض توت فرنگی، زغال اخته، گیلاس و تمشک برای کاهش این نوع چربی مفید هستند. زیرا فروکتوز کم و ویتامین ث بالایی دارند.
جوی دو سر: جو پادشاه دانهها و بهترین دوست قلب شما است. مصرف جوی دو سر به شما کمک میکند تا سطح کلسترول و تری گلیسیرید را به طور موثری تنظیم کنید و شاهد از دست دادن وزن و تقویت انرژی باشید. بتاگلوتان موجود در جو منجر به متابولیسم بهینه کلسترول و تری گلیسیرید میشود.
ترکیبی از آووکادو و هندوانه: هندوانه حاوی فروکتوز کمی است اما بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی را در خود حای داده است. با مصرف هندوانه به همراه نیمی از آووکادو مزایای زیادی به دست میآورید. آووکادو نیز سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. با مصرف همزمان این دو میوه مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ث به بدن خود میرسانید و شاهد کاهش سطحتری گلیسیرید خواهید بود.
ترکیب سیب و گردو: یک ترکیب عالی دیگر، مصرف همزمان سیب سبز با گردو است. این ترکیب ساده و خوشمزه از قلب شما محافظت میکند. سیب دارای آنتی اکسیدان ها، فیبر و پکتین است که همگی از مبارزان تری گلیسیرید بالا محسوب میشوند. گردو نیز غنی از چربیهای غیر اشباع، اسید فولیک، ویتامین ای، منیزیم و … است.