۱۴ مزایای شگفت انگیز تخمه کدو تنبل برای سلامتی!
پایگاه خبری تریتا نیوز ، دانه کدو تنبل دانه های خوراکی میوه کدو تنبل است. این دانه های تخت و سفید “نیروگاه تغذیه” هستند. آنها تا حدودی بیضی شکل هستند و پس از برداشتن پوشش سفید بیرونی ، بذرهای مایل به سبز روشن بدست می آیند.
طعم آنها شیرین و مغزدار است.
ارزش غذایی دانه های کدو تنبل:
دانه های کدو تنبل مملو از مواد مغذی ، کالری ، چربی ، پروتئین و فیبر هستند. ۱۰۰ گرم دانه ۵۷۴ کالری انرژی ، ۴۹ گرم چربی ، ۶.۶ گرم فیبر و ۳۰ گرم پروتئین تأمین می کند
چربی های موجود بیشتر چربی های اشباع نشده و غیراشباع هستند که برای سلامتی مفید هستند.
ویتامین هایی مانند ویتامین B1 ، ویتامین B2 ، ویتامین B3 ، ویتامین B5 ، ویتامین B6 ، ویتامین B9 ، ویتامین C ، ویتامین E و ویتامین K در دانه کدو تنبل به مقدار مختلف وجود دارد.
دانه کدو تنبل همچنین حاوی مواد معدنی مانند کلسیم ، آهن ، منیزیم ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، روی و غیره است.
فواید سلامتی دانه های کدو تنبل:
آنتی اکسیدان قوی:
دانه های کدو تنبل به دلیل وجود ویتامین E و کاروتنوئیدها پتانسیل آنتی اکسیدانی زیادی دارند.
این آنتی اکسیدان ها به کاهش التهاب کمک می کنند و همچنین از بدن ما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند. بنابراین ، آنها از ما در برابر بیماری های بی شماری محافظت می کنند.
محافظ قلب:
تخمه کدو برای سلامتی قلب ما بسیار مفید است. آنتی اکسیدان موجود در آنها قلب ما را در برابر اختلالات مختلف محافظت می کند.
منیزیم موجود در دانه کدو تنبل به کاهش فشار خون ما کمک می کند. منیزیم همچنین سطح کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید را کاهش می دهد. این خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
فیبر موجود در دانه کدو تنبل نیز سطح کلسترول را کاهش می دهد ، بنابراین از قلب ما محافظت می کند.
محافظت در برابر سرطان ها:
مصرف دانه کدو تنبل به مقدار مناسب خطر ابتلا به سرطان معده ، پستان و روده بزرگ را کاهش می دهد. این به دلیل وجود آنتی اکسیدان های قوی در این دانه ها است.
کاروتنوئیدهای موجود در تخمه کدو از سرطان پروستات نیز جلوگیری می کند..
به مدیریت دیابت کمک می کند:
دانه کدو تنبل سرشار از منیزیم است. منیزیم به کاهش سطح قند خون کمک می کند که برای افراد دیابتی مفید است.
بنابراین ، ثابت می شود که تخمه کدو در کنترل دیابت مفید است.
تقویت کننده ایمنی:
دانه کدو تنبل به دلیل وجود ویتامین E و روی برای سیستم ایمنی بدن ما مفید است.
ویتامین E پاسخ های ایمنی را افزایش می دهد و از بیماری های عفونی محافظت می کند. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است و از آسیب رادیکال های آزاد به سلول های سالم بدن ما جلوگیری می کند.
روی از بدن ما در برابر التهاب ، آلرژی و عوامل بیماری زا محافظت می کند ، بنابراین از عفونت جلوگیری می کند و ایمنی کلی را افزایش می دهد.
دانه های کدو تنبل دارای خواص ضد میکروبی ، ضد قارچی و ضد ویروسی هستند.
کیفیت خواب را بهبود می بخشد:
اسید آمینه تریپتوفان موجود در دانه کدو تنبل برای خواب مفید است. این ماده پیش ماده سروتونین و ملاتونین است.
هر دو سروتونین و ملاتونین به تحریک خواب کمک می کنند.
مزایای خواب برای ذهن و بدن
خوب برای کاهش وزن:
دانه کدو تنبل سرشار از پروتئین و فیبر است. آنها باعث می شوند برای مدت طولانی احساس سیری داشته باشیم ، میزان مصرف مواد غذایی را کاهش می دهند و در نهایت تعداد کالری مصرفی را کاهش می دهند. این به کاهش وزن کمک می کند.
خوب برای استخوان های قوی:
دانه کدو تنبل سرشار از منیزیم است. منیزیم برای رشد و مقاومت استخوان ها مفید است. این در معدنی سازی کمک می کند.
همچنین به جلوگیری از پوکی استخوان در زنان یائسه کمک می کند.
برای سلامتی پروستات مفید است:
مصرف دانه کدو تنبل علائم هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) را بهبود می بخشد.
دانه کدو تنبل سرشار از روی است. روی احتمال سرطان پروستات را کاهش می دهد.
دانه کدو تنبل سرشار از روی است.
روی باعث بهبود باروری در مردان می شود. سطح تستوسترون و همچنین کیفیت و کمیت اسپرم ها را افزایش می دهد.
خوب برای بارداری:
دانه های کدو تنبل حاوی مقدار کافی روی هستند.
روی ایمنی را افزایش می دهد و به رشد سالم کودک کمک می کند. مصرف مواد غذایی غنی از روی در بارداری مفید است.
افسردگی و اضطراب را کاهش می دهد:
منیزیم موجود در تخمه کدو به کاهش استرس و اضطراب کمک می کند.
همچنین باعث آرامش ذهن ما می شود.
برای موهای ما خوب است:
مصرف دانه کدو تنبل موهای ما را محکم می کند. همچنین موهای ما را ابریشمی و براق می کند.
برای پوست ما مفید است:
تخمه کدو پوست ما را نرم و بدون چین و چروک می کند. همچنین از عفونت جلوگیری کرده و پوست ما را بدون آکنه نگه می دارد.
عوارض جانبی مصرف دانه کدو تنبل:
خوردن بیش از حد دانه کدو تنبل می تواند باعث درد معده ، نفخ شکم ، نفخ و یبوست شود.
از آنجا که دانه کدو تنبل کالری زیادی دارد ، خوردن زیاد آن می تواند منجر به افزایش وزن شود.
دانه کدو تنبل به کاهش سطح قند خون کمک می کند.