این خوراکی ها مانع بیماری های قلبی و گرفتگی رگ ها می شود
پایگاه خبری تریتا نیوز ،سمیراسرایلو ، اگر به دنبال راهی سالم و مغذی هستید که احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهید ما می توانیم توصیه هایی ارزشمند برای تان ارائه کنیم. این مواد مغذی نه تنها در کاهش بیماری قلبی به شما کمک کنند بلکه منبع غنی از آنتی اکسیدان و مواد مغذی هستند که می توانند سلامت و ایمنی بدن تان را تقویت کنند. مطالعات نشان می دهد که بیماری های قلبی و عروقی با فشار خون بالا، دیابت، گرفتگی رگ ها، چاقی و کلسترول بالا ارتباط مستقیم دارد و شما صرفا با تغییری کوچک و سالم در رژیم غذایی و سبک زندگی سالم تان می توانید مانع آنها شوید.
مرکبات
مرکبات بسیار خوشمزه و مفید هستند. این میوه ها سرشار از ویتامین C ، فیبر و مواد مغذی هستند همچنین میزان زیادی پکتین دارند که به جذب کلسترول غذا کمک می کند. این میوه های فوق العاده سرشار از پتاسیم است که به کاهش فشار خون کمک می کند.
سیر
سیر برای بهبود عوارض و بیماری های قلبی بسیار مفید است. سیر در دستورالعمل تهیه بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. سیر باعث کاهش گرفتگی شریانهای بدن می شود بنابراین در کاهش فشار خون بسیار مهم است. سیر می تواند آنزیم هایی که باعث منقبض شدن رگ های خونی می شوند را کاهش دهد. اگر سیر به شکل قرص مصرف شود، مطالعات نشان می دهد که می تواند تا ۵۰ درصد گرفتگی رگ ها را از بین ببرد.
شکلات
خبرهای خوب برای عاشقان شکلات! این خوراکی دلپذیر و خوشمزه نه تنها حال شما را خوب می کند بلکه باعث کاهش حملات قلبی و بیماری های قلبی می شود! تحقیقی در دانشگاه هاروارد نشان داده افرادی که به طور منظم شکلات تلخ و کاکائو خام مصرف می کنند فشار خون پایینی دارند و به هیچ وجه علایم فشار خون بالا ندارند. از آنجا که شکلات تلخ غنی از آنتی اکسیدان طبیعی فلاونول است، خوردن میزان متوسط آن می تواند انعطاف پذیری شریانهای بدن رتا تقویت کند، فشار خون تان را پایین بیاورد و نهایتا مانع بیماری های قلبی و عروقی شود.
ساردین
ماهی ساردین مشخص شده که برای بهبود سلامت قلب بسیار مفید است. در حقیقت ساردین سرشار از امگا ۳ است که باعث کاهش تری گلیسیریرهای مضر و افزایش کلسترول خوب و کاهش التهاب می شود در نتیجه در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی بسیار مفید است.
عدس
عدس از حبوبات بسیار محبوب است که می تواند در انواع غذاها و سالادها و سوپ ها مورد استفاده قرار بگیرد. مطالعات نشان داده افرادی که مصرف متنوع و گسترده ای از حبوبات و بنشن ها دارند احتمال حملات قلبی و بیماری های قلبی و عروقی در آنها به شدت کاهش می یابد. در حقیقت عدس غنی از پروتئین، منیزیم و پتاسیم است و برای کاهش فشار خون و کلسترول و گرفتگی رگ های خونی بسیار مفید است.
بادام درختی
یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین آجیل ها، بادام درختی است که فواید بسیار زیادی از جمله افزایش حافظه، هوش و کاهش احتمال ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی بخشی از فواید این مادۀ مغذی است. بنابراین خوردن بادام درختی می تواند کلسترول را کاهش دهد و مانع جذب LDL مضر خون شود در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را به میزان زیاد کاهش می دهد.
انار
انار می تواند به سالادها، اسموتی ها و شیک ها و حتی دسرها اضافه شود. شاید شما از خواص فوق العاده ارزشمند این میوه ی بهشتی غافل باشید! دانه های سرخ انار سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که می تواند از اکسید شدن پلاکت ها در دیواره ی رگ های خونی پیشگیری کند و مانع بیماری های قلبی و عروقی شود. این میوه ثابت شده که در پیشگیری از سکته، سرطان پروستان، دیابت و آلزایمر بسیار مفید است به علاوه انار در سلامت پوست و مفاصل و سلامت دندان و کبد بسیار موثر است.
بلوبری
بلوبری از مواد بسیار مغذی و سرشار از آنتی اکسیدان است. مطالعات نشان داده مصرف سه بار در هفته از بلوبری یا انواع این خانواده می تواند باعث کاهش کلسترول، فشار خون و گرفتگی رگ های خونی شود. این میوه ی بی نظیر در پیش گیری از انواع سرطان ها و حملات و بیماری های قلبی بسیار مفید و موثر است.
زردچوبه
زردچوبه از جمله ادویه های پرکاربرد و نسیار مفید است. از این ادویه برای مصارف درمانی هم بسیار استفاده می شود. با این وجود طرفداران این ادویه ی فوق العاده معتقدند که خواص بسیار این ادویه هنوز کاملا مشخص نیست. زردچوبه حاوی کارکومین است که التهاب را از بین می برد. بنابراین در کاهش فشار خون، چاقی و پیش گیری از بیماری های قلبی و عروقی بسیار مفید و موثر است.
دانه های چیا
دانه های چیا یکی از گیاهان بسیار مفید و سالم است. این دانه ها سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، پروتئین و مواد مغذی و امگا ۳ است. دانه های چیا کالری پایینی دارد و برای کاهش کلسترول، و بهبود سلامت قلب و خطر ابتلا به بیماری های قلبی بسیار مفید است.
آووکادو
به عنوان یک میوه فوق العاده پر خاصیت و مفید بخشی لاینفک از زندگی خیلی ها شده که نمی توانند زندگی شان را بدون برشی هر چند کوچک از آن تصور کنند. آووکادو غنی از پتاسیم و آنتی اکسیدان ها است که می تواند کلسترول خون را کاهش دهد و فواید بسیاری برای قلب و عروق دارد در نتیجه مانع بیماری های قلبی و عروقی می شود.
بادمجان
این صیفی بنفش و محبوب خواص بسیاری دارد. و می تواند در انواع غذاها بصورت کبابی، سرخ شده، آب پز و غیره مصرف شود. بادمجان سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و فلاونود است. بنابراین بادمجان در کاهش کلسترول، و بیماری های قلبی عروقی بسیار مفید است. این صیفی برای مغز عالی است و مانع آسیب سلول و سرطان ها شود.
با ترکیبی سالم و همیشگی از این میوه ها و مواد مغذی در رژیم غذایی در کنار ورزش و سبک زندگی سالم و صحیح می توانید خودتان را در برابر بسیاری از بیماری ها بیمه کنید و طول عمرتان را افزایش دهید.