تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • حمایت از فرزندآوری با وام بانک توسعه تعاون

  • تقدیر شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند از بانک توسعه صادرات ایران

  • پرداخت سود سهام سال ۱۴۰۳ بانک کارآفرین

  • به مناسبت روز حراست؛ نشست صمیمی دکتر بهزاد شیری مدیرعامل با مدیر امور و کارکنان حراست پست بانک ایران برگزار شد

  • صانعی، سرپرست معاونت نظارت بر تولید و زنجیره تامین و سرآمدی عملیات گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد

  • عملیات نصب تجهیزات پروژه اوره پتروشیمی هنگام تا پایان شهریورماه به اتمام می‌رسد

  • جهش درآمدی ۶۶.۳ درصدی پتروشیمی بوعلی سینا در بهار ۱۴۰۴

  • جهش درآمدی و سودآوری بانک سامان در سال ۱۴۰۳

  • راه کارهای عملی در موفقیت تغذیه شیرخوار با شیرمادر 

  • پایانی با شکوه برای مسابقه بزرگ «به توان دوستی فراز بانک»! 

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›سرطان ارمغان آشپزی با روغن سوخته

سرطان ارمغان آشپزی با روغن سوخته

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۳-۲۳

 رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح ویژگیهای ‏انواع روغن مصرفی، نسبت به مصرف روغنهای غیر سرخ کردی در سرخ کردن مواد غذایی بدلیل بروز ‏سرطان هشدار داد.‏

مهندس نسترن محمدی با بیان اینکه روغن خام حاصل از دانه‌ها و میوه‌های ‏روغنی یا منابع حیوانی حاوی ناخالصی‌هایی می‌باشد که در طعم، رنگ، بو، شفافیت، پایداری، ارزش ‏تغذیه‌ای و بطور کلی در کیفیت روغن موثرند است عنوان داشت: این ناخالصی‌ها با عملیات تصفیه از روغن ‏خارج می‌شوند و سعی بر این است که تا حد امکان مواد با ارزش حفظ و از بروز تغییرات شیمیایی درتری ‏گلیسریدها جلوگیری شود.‏

‏ وی با بیان این توضیح که فرآوری روغن شامل مراحل صمغ گیری، تصفیه قلیایی و یا فیزیکی، بی رنگ ‏کردن و بوگیری است و پس از طی مراحل فوق روغن نباتی مایع تولید می‌گردد افزود: معمولاً پس از افزودن ‏آنتی اکسیدان روغنها بسته بندی می‌شود ضمن آنکه در صورت نیاز به تولید روغن هیدروژنه یا جامد، روغن ‏تحت عملیات هیدروژنه کردن قرار می‌گیرد.‏

وی با بیان تقسیم بندی انواع روغن خوراکی در کاربردهای گفت: مصرف روغن مایع جهت استفاده درسالاد ‏و پخت و پز و غذاهایی است که معمولاً نیاز به سرخ کردن در حرارت زیاد ندارند در حالی که روغن سرخ ‏کردنی به علت پایداری زیاد در برابر حرارت در غذاهایی که نیاز به سرخ کردن طولانی و عمیق دارند مورد ‏استفاده قرار می‌گیرد.‏

مهندس محمدی با بیان این توضیح که در صورت عدم دسترسی به روغن مایع جهت پخت وپز می‌توان از ‏روغن جامدی کم ترانس استفاده کرد تصریح کرد: در زمان خرید باید به برچسب روغن توجه کرد؛ اگر ‏میزان ایزومر ترانس آن از مقدار خاصی تجاوز نکرد قابلیت استفاده به عنوان روغن مناسب پخت و پز و غیر ‏قابل مصرف برای سرخ کردن را دارا خواهد بود.‏

این مقام مسئول در اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی با توصیه اکید به استفاده از روغن مخصوص سرخ ‏کردنی در سرخ کردن مواد غذایی ادامه داد: روغن گیاهی مایع را به شرط بکار گیری در پخت و پز و سالاد، ‏می‌توان بطور کامل جانشین روغن جامد کرد زیرا روغن‌های مایع علی رغم تفاوت‌هایشان نمی‌توانند درجه ‏حرارت بالا را تحمل کنند بنابراین می‌سوزند و و سوختن آنها در مرحله سرخ کردن می‌تواند آنرا به مواد ‏سرطان زا تبدیل کند.‏

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو آسانترین راه بهرمندی ‏صحیح از روغنها را کنترل اطلاعات روی برچسب روغن‌ها دانست و از مردم خواست در کنترل این ‏فراورده‌ها حتماً به تاریخ تولید و انقضاء، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ‏نشان سازمان غذا و دارو، نام و آدرس کارخانه تولید کننده، شرایط نگهداری، میزان اسیدهای چرب اشباع و ‏غیر اشباع و اسید چرب ترانس دقت کنند.‏

مهندس محمدی در پایان سخنانش در مورد روغن غنی شده توجه به نوع و مقادیر ویتامین درج شده روی ‏برچسب و در مورد روغن‌های وارداتی دارا بودن برچسب فارسی با درج تاریخ تولید و انقضاء، سری ‏ساخت، شماره مجوز بهداشتی واردات، نام تجاری و نام شرکت و کشورسازنده را توصیه کرد.‏

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=15058

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    هشدار؛ وقتی بستنی خطرناک می‌شود

    ۱۳۹۷-۰۴-۱۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    از علت تا درمان تیرگی ناحیه اطراف قوزک پا

    ۱۳۹۸-۰۲-۱۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    برای فشار خون به چه متخصصی مراجعه کنم؟

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    چرا نباید از این نوع ماست و لبنیات استفاده کنیم؟

    ۱۳۹۷-۰۶-۰۴
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    دستورالعمل طب ایرانی برای تقویت بینایی

    ۱۳۹۷-۰۶-۲۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ارتباط آلودگی هوا با مرگ ۹ میلیون نفر در سال ۲۰۱۵

    ۱۳۹۶-۰۸-۰۱
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • حمایت از فرزندآوری با وام بانک توسعه تعاون

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۲
  • تقدیر شرکت صنایع کاشی و سرامیک الوند از بانک توسعه صادرات ایران

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۲
  • پرداخت سود سهام سال ۱۴۰۳ بانک کارآفرین

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۲
  • به مناسبت روز حراست؛ نشست صمیمی دکتر بهزاد شیری مدیرعامل با مدیر امور و کارکنان ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۲
  • صانعی، سرپرست معاونت نظارت بر تولید و زنجیره تامین و سرآمدی عملیات گروه صنایع پتروشیمی ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۲
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است