غذاهایی که سلامتتان را به خطر نمیاندازد
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برای ترویج تغذیه سالم، باید از ظرفیت ارزشمند نهادها و افراد دارای محبوبیت در جامعه استفاده شود.
مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو در حاشیه مسابقه ورزشی بین مدیران سازمان غذا و دارو و پیشکسوتان پرسپولیس اظهار کرد: یکی از وظایف سازمان غذا و دارو، ترویج تغذیه سالم است البته ترویج غذای سالم حتما به معنی مصرف نوعی غذای خاص نیست بلکه در هر غذایی باید نمک، چربی، قند در حد مجاز باشد که سلامتی مردم به خطر نیفتد.
وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو برنامه هایی برای کاهش مصرف نمک، چربی و قند و اسیدهای چرب ترانس و اشباع دارد و برای فراگیر شدن این برنامه ها و مشارکت مردم در اصلاح الگوی مصرف و ترویج تغذیه سالم، باید از ظرفیت ارزشمند نهادها و افراد دارای محبوبیت در جامعه استفاده شود و پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس نیز ظرفیت بسیار خوبی برای نهادینه کردن فرهنگ الگوی مناسب غذایی هستند که دیداری دوستانه با مدیران سازمان غذا و دارو برگزار کردند.
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: برای آگاهی دادن به مردم جهت اطلاع از میزان چربی، نمک و قند موجود در محصولات غذایی، نشانگرهای رنگی از سالها پیش تعبیه شده که همانند چراغ راهنما دارای رنگ های سبز، زرد و قرمز است و مردم را راهنمایی می کند که اگر نمک یک فرآورده غذایی قرمز باشد بدانند که میزان نمک آن بالا است و در مصرف نمک و یا قند و چربی در طول روز، مدیریت کنند.