عوامل خوراکی موثر بر ایجاد سندروم آلرژی دهانی
از سندروم آلرژی دهانی چه میزان اطلاع دارید ؟برخی محصولات غذایی تاثیر زیادی در ایجاد آلرژی در بدنتان میکنند . از جمله علائم این بیماری می توانیم به تورم در گلو و بروز اختلالات تنفسی پس از مصرف برخی میوه های آلرژی زا اشاره کنیم .
سندروم آلرژی دهانی
اگر نسبت به میوهها و سبزیهای خام آلرژی دارید، باید بدانید که علائم این نوع از آلرژیها میتواند بلافاصله پس از مصرف میوه یا سبزی خام نمایان شود. سندرم آلرژی دهانی باعث خشکی، خارش و تورم در دهان، زبان، گلو و صورت میشود.
گردههای موجود در میوهها و سبزیهای خام نیز میتوانند مشکلاتی مانند عطسه، آبریزش بینی و خارش چشم را بهوجود بیاورند. این سندرم در موارد شدید میتواند باعث شکلگیری تورم شدید و غیرعادی در گلو، و مشکلات تنفسی شود.
لزومی ندارد که افراد مبتلا به سندرم آلرژی دهانی مطلقا از مصرف میوهها و سبزیهای خام خودداری کنند. براساس گزارش The Calgary Allergy Network، علائم این سندرم بعد از مصرف میوهها و سبزیهای خام دارای پوست دستنخورده نمایان میشوند و پختن یا فرآوری کردن آنها از چنین اتفاقی جلوگیری میکند.
بهعلاوه، جداسازی کامل پوست از میوه یا سبزی خام میتواند مشکل را برای بعضی از افراد مبتلا به سندرم آلرژی دهانی برطرف کند. فراموش نکنید که سندرم آلرژی دهانی میتواند با مصرف انواع حبوبات، دانه آفتابگردان و مغزهای خامی مانند گردو، فندق و بادام نیز تشدید شود.