گلودردتان را اینگونه سریع درمان کنید

سیر یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان های طبعیع است و همه آن را به داروخانه ی طبیعی می شناسندسیر علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی، خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی نیز دارد که برای درمان گلودرد و سرماخوردگی بسیار مفید است. در ادامه این مطلب شما را با خاصیت سیر برای درمان گلودرد و نحوه ی مصرف سیر برای درمان گلودرد آشنا می کنیم.
هنگامی که سیر تازه با چاقو و یا خردکن و یا حتی از راه جویدن خرد می شود، واکنشی شیمیایی در سیر روی می دهد که طی آن، ماده ای به نام آلیسین آزاد می شود. آلیسین یک ضد میکروب قوی است که تنها در لحظه خرد کردن سیر و درست قبل از اینکه حرارت ببیند، تولید می شود! به همین دلیل خوردن سیر تازه به این شکل، زمانی که یک آنفلوآنزای شدید در حال شروع شدن است، برای متوقف کردن بیماری بسیار مفید است. به توصیه برخی متخصصین، خوردن یک یا دو حبه سیر، هر سه یا چهار ساعت یک بار، باعث توقف کامل سرماخوردگی و درمان گلودرد می شود.
سیر خام بخورید
حبه های سیر را خورد کنید. آنها را وارد دهانتان کنید؛ آرام آرام آنها را بجوید و نفس عمیق بکشید تا آلیسین موجود در آن آزاد شود؛ آلیسین مادهی شیمیایی است که به دلیل خواص ضد باکتریاییاش میتواند باکتریهای عامل گلو درد را از بین ببرد.
اگر خوردنسیر خام برایتان مشکل است می توانید آن را در دهان نگه دارید. نگه داشتن سیر در دهان، برای درمان گلودرد بسیار مفید است. یک حبه سیر را ببرید و آن را به مدت پانزده دقیقه در دهان نگه دارید و اجازه دهید با این روش، عصاره جادویی موجود در سیر، بیماری شما را درمان کند.
توصیه می شود این روش را با معده خالی انجام ندهید.
ترکیب سیر با عسل و یا روغن زیتون
روش بسیار لذیذ دیگر این است که یک حبه سیر را به دو قسمت تقسیم کنید و اجازه دهید به مدت پانزده دقیقه در این حالت بماند. این کار باعث می شود آنزیم های موجود در سیر فعال شوند. سپس مقداری عسل، (که خاصیت شفابخشی دارد) نیز به آن اضافه کنید. همچنین می توانید به جای عسل از مقداری روغن زیتون استفاده کنید که به گفته بسیاری، بوی بد سیر را خنثی می کند. روغن زیتون را روی سیرهای بریده شده بمالید و در نهایت، سیر آغشته به مواد را روی تکه ای نان و یا نان خشک بگذارید و میل کنید.