کبودی چشم بعد از جراحی بینی
کبودی چشم بعد از جراحی بینی معمولا نتیجه ی وارد شدن آسیبی به سر یا صورت است و زمانی به وجود می آید که خون و مایعات دیگر در فضایی اطراف چشم جمع می شوند.
کبودی چشم بعد از جراحی بینی
کبودی چشم نتیجه ی متورم شدن و تیره شدن رنگ زیر چشم می باشد .
حقایقی درباره کبودی چشم
بیشتر چشم های کبود نتیجه ی جراحات جزیی هستند و بعد از چند روز خود به خود بهبود می یابند، اما نشان دهنده ی میزان جراحت در عمل جراحی بینی هستند .
شایع ترین علت کبودی چشم وارد شدن ضربه به چشم ، بینی یا پیشانی است .
دردناک شدن و تورم نیز شایع ترین نشانه های کبودی چشم می باشد.
در صورتی که علائم زیر را مشاهده کردید با دکتر خود تماس بگیرید.
عدم کاهش کبودی ها
افزایش درد
کبودی های اطراف چشم مربوط به ضربه نیست ، نشانه هایی از عفونت در آن دیده می شود (برای مثال، تب، گرمی، قرمز شدن و چرک کردن)
اگر فرد دچار تغییرات رفتاری شده باشد مانند، فراموشی، حرارت ، تهوع، استفراغ ،سرگیجه ،کاهش بینایی (یه خصوص هر دو چشم ) یا ناتوانی در حرکت چشم ها (برای مثال ناتوانی در نگاه کردن به جهت های مختلف)
راه های درمانی کبودی چشم بعد از جراحی بینی
درمان خانگی :
مراقبت های خانگی برای کبودی چشم شامل استراحت، کمپرس سرد بلافاصله بعد از عمل جراحی برای کمک به کاهش تورم و درد .
یخ به وسیله ی تنگ کردن رگ های خونی، کاهش تجمع مایعات، سرد کردن و بی حس کردن آن ناحیه موجب کاهش تورم می شود.
برای ۲۴ ساعت اول در هر ساعت ۲۰ دقیقه از یخ استفاده کنید ( یک پاکت تمیز از سبزیجات یخ زده مانند لوبیا و ذرت که بتواند با شکل صورت مطابقت پیدا کند بهتر از قالب های مکعبی یخ عمل می کند ) برای جلوگیری از سرما زدگی آن قسمت می توان از یک پارچه استفاده کرد.
از گذاشتن گوشت سرد خام بر روی چشم کبود خودداری کنید زیرا گوشت سرد مملو از باکتری های پنهان است و گذاشتن آن بر پوست آسیب دیده بسیار خطرناک است.
مراقبت های دارویی به منظور کاهش کبودی چشم بعد از جراحی بینی
درمان تجویز شده برای کبودی های سطحی بیشتر شامل همان مراقبت های خانگی می شود.
یخ
داروهای ضد درد مانند استامینافون (تلنول) یا ایبوپروفن (ادویل،موترین) (از مصرف آسپرین (مگر اینکه توسط دکتر یا متخصص قلب برای قلبتان تجویز شده باشد) خودداری کنید زیرا ممکن است باعث افزایش خونریزی بشود.
استراحت
مراقبت از ناحیه ی آسیب دیده
از فعالیت های آسیب زننده ی احتمالی تا بعد از بهبود چشم هایتان خودداری کنید.
برای آسیب های عمیق تر ، بیمار باید به یک متخصص مناسب مراجعه کند برای مثال چشم پزشک که می تواند آسیب وارد شده به چشم بیمار را درمان کند یا یک متخصص گوش و حلق و بینی و یا جراح فک و صورت برای شکستگی های صورت .