۵غذاهای چرب که چربی بدن را میکشند!
مصرف چربیهای سالم باعث میشود که ھوسھای غذایی از بین بروند و انرژی و متابولیسم شما افزایش پیدا کند، قند خون و انسولین نیز ثابت باقی بماند و مدت بیشتری احساس سیری کنید.
نارگیل: از شیرنارگیل بدون شکر میتوان در تھیه شیک ھای پروتئینی استفاده کرد. روغن نارگیل را میتوان در پخت با حرارت متوسط مورد استفاده قرار داد و نیز رولھای بوقلمون، اسفناج خام و آووکادو رو در ورقه ھای نارگیل پیچیده و به عنوان ناھار مصرف کرد.
زیتون: رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد چربی غیراشباع مونو و پروتئین به کاھش وزن در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کرده و خطر بیماریھای قلبی ـ عروقی را کاھش می دھد. در بین انواع زیتون، روغن زیتون فرابکر از جایگاه بسیار ویژهای برخوردار است.
آووکادو: مصرف آووکادو، خطر بروز سندرم متابولیک را کاھش میدھد. این میوه نیز یک میوه چندکاره است.
شکلات: کسانی که درکنار یک رژیم غذایی صحیح از مقادیر مناسب شکلات در روز استفاده میکنند، کاھش وزن موفقیت آمیزتری دارند (البته با رعایت تعادل و پرھیز از زیاده روی).
سالمون وحشی: مطالعات نشان میدھند که ترکیب روغن ماھی با سایر غذاھای سالم، چربی شکم را به طور چشمگیری کاھش می دھد.
کره بادام: افرادی که از کره بادام استفاده میکنند، در مقایسه با کسانی که از رژیم غذایی پرکربوھیدرات پیروی میکنند، کاھش وزن موفقیت آمیزتر و ماندگارتری دارند. کره بادام، علاوه بر چربیھای سالم غیراشباع مونو که برای سلامتی قلب مفید ھستند، حاوی فیبر و مواد مغذی دیگری مثل منیزیم و ویتامین E است.