فواید مصرف مویز در صبحانه
تا چه حد از ویژگی ها و خواص متنوع مصرف مویز آگاه هستید مزه این دانه خوراکی شبیه کشمش است و برای حافظه و هوش سودمند است.
فواید مصرف مویز در صبحانه
متخصصین طب سنتی خوردن روزانه این دانه خوراکی را در وعده صبحانه توصیه می کنند. در ادامه بیشتر با خواص مویز آشنا می شوید.
خوردن ۲۱ دانه مویز قرمز به صورت ناشتا، از ابتلا به بسیاری از بیماریها جلوگیری می کند. به گفته کارشناس ارشد طب سنتی استان کهگیلویه وبویراحمد، مویز با مزاج گرم، از خانواده کشمش و جزو دسته میوهها محسوب می شود که بیشتر افراد تمایل دارند به جای قند، چای خود را با مویز بخورند.
هانیه ناصری مزاج با اشاره به اینکه در طب سنتی مواد خوردنی همچون سکنجیبن، عناب و آب میوههای ترش مصلح مویز به شمار می روند اضافه کرد: مویز، هضم کننده غذا و گرم کننده تمام بدن به ویژه کلیه و مثانه است مصرف حجم متعادلی از مویز می تواند در تقویت معده، کبد، کلیهها و مثانه موثر واقع شود.
وی گفت:استمرار در مصرف مویز میتواند باعث کمک به افزایش حافظه، قدرت یادگیری, تسکین صفرا, دفع بلغم و اصلاح خلق و خو هم شود. وی به افراد پیشنهاد کرد، موقع خرید مویز انواع چاق، پرگوشت، شیرین و کم دانه آن را انتخاب کنند، به این دلیل که مویزهای بسیار خشک، کم گوشت و پردانه، از نامرغوب ترین انواع مویز هستند.