با اجرای طرح ۳۰۷۰، شاهد تحولی عظیم در کاهش مراجعات حضوری هستیم
مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران با بیان اینکه با اجرای طرح ۳۰۷۰ شاهد تحولی عظیم در کاهش مراجعات حضوری خواهیم بود، گفت: اجرای طرح ۳۰۷۰، دوشنبه های دیجیتال، اجرای طرح نسخه الکترونیک، طرح توزیع و تحویل دارو به بیماران مزمن به نشانی منازل آنان و همچنین اجرای طرح بازسازی و توسعه فضاهای بیمارستانی مراکز تابعه مازندران، در اولویت های کاری این مجموعه قرار دارد.
به گزارش خبری تریتا نیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر محمد خورشیدی در هشتمین جلسه شورای رفاه سازمانها، نهادها، ادارات کل و بانک های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از آمادگی بیمارستانها و مراکز درمانی تامین اجتماعی استان در مقابله و کنترل بیماری کرونا خبر داد.
وی در برخورد با ویروس کرونا، خواستار رعایت نکات مهم بهداشتی به ویژه بهداشت فردی از سوی مردم و عدم حضور در مراکز پر رفت و آمد شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مازندران از اجرای طرح ۳۰۷۰ دوشنبه های دیجیتالی سازمان تامین اجتماعی کشور خبر داد و افزود: بر اساس ای طرح، تا پایان بهمن ماه سال جاری دوشنبه های هر هفته تعدادی از خدمات پر مراجعه و مهم تامین اجتماعی به صورت کاملا غیر حضوری و بدون نیاز مراجعه در دسترس بیمه شدگان قرار می گیرند.
دکتر خورشیدی افزود: با این تحول در نظام دیجیتالی و فعال سازی و ارائه ۳۰ خدمت غیرحضوری، ۷۰ میلیون نفر از ۹۶ میلیون نفر مراجعه کنندگان حضوری به شعبات تامین اجتماعی کاهش می یابد.
مدیر درمان مازندران گفت: طرح تحویل دارو برای بیماران مزمن به نشانی منازل نیز از مراجعه حضوری افراد به مراکز درمانی و بیمارستانی به میزان قابل توجهی می کاهد.
وی از اجرای نسخه نویسی الکترونیکی و حذف دفترچه های کاغذی در استان مازندران خبر داد و افزود : این طرح یکی از ماندگارترین اقدامات با ارزش سازمان تامین اجتماعی خواهد بود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مازندران ادامه داد: کار درمان بیماران و ارائه خدمات درمانی را در کنار اجرای پروژه های طرح توسعه و باز سازی بیمارستان های استان به موازات هم انجام می دهیم و انجام توامان آن از دیگر افتخارات ستاد مدیریت درمان است.
دکتر خورشیدی از اجرای طرح اصلاح و استانداردسازی بیمارستان های کوچک مقیاس خبر داد و افزود: در همین راستا بیمارستان بوعلی شهرستان نکا با بیش از ۵۰۰۰ متر مربع در جریان توسعه و بازسازی بیمارستانی قرار گرفته و پروژه در حال انجام است. همچنین اجرای طرح اصلاح و استاندارد سازی بیمارستان حکمت ساری با بیش از ۵۰۰۰ متر مربع در دست اقدام است.
دکتر خورشیدی گفت: سازمان تامین اجتماعی و حوزه معاونت درمان به دنبال ارتقاء سطح بهداشت و درمان منطقه با برنامه توسعه و تجهیز مراکز تابعه بوده و ستاد مدیرت درمان استان مازندران با برنامه ریزی های مستمر و حضور میدانی، جهت برخورداری جامعه هدف از هیچ تلاشی فروگذار نمی کند.