فلفل نبین چه ریزه بخور ببین مفیده
مصرف فلفل قرمز نه تنها سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد؛ بلکه به هضم غذا نیز کمک میکند؛ همچنین این گیاه ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را هم کاهش میدهد.
به گزارش تریتا نیوز ، فلفل سرشار از ویتامین C است که مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است همچنین این ادویه سلامت بدن را تضمین میکند.
مصرف فلفل قرمز نه تنها سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد؛ بلکه به هضم غذا نیز کمک میکند؛ همچنین این گیاه ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را هم کاهش میدهد.
افراد زمانی که به سرماخوردگی دچار میشوند باید با بالا بردن سوخت و ساز بدنشان سموم را دفع کنند تا زودتر به بهبودی کامل برسند. مصرف فلفل قرمز با دوز بالا اثر مفید و سریعی دارد. منظور از دوز بالا در حدود ۶۰۰ میلی گرم تا یک گرم است.
با مصرف فلفل قرمز با دوز بالا افراد سریعتر به بهبود کامل میرسند. برای تسکین سرفههای شدید و در بیرون انداختن خلط سینه بسیار کمک میکند و در نتیجه سرفه رفع میشود. فلفل قرمز یک ماده ضد عفونی کننده است .
این ماده غذایی، حاوی کالری بسیار کمی است، به همین دلیل در بین افرادی که رژیم میگیرند طرفدار زیادی دارد؛ فلفل قرمز علاوه برداشتن خاصیت ضدسرطانی به میزان چشمگیری حاوی فیبر است که در حفظ سلامت بدن موثر است.
انواع فلفل چه از نوع تند وچه شیرین، حاوی ترکیباتی هستند که دمای بدن را به میزان چشمگیری بالا میبرند و مصرف اکسیژن را بعد از ۲۰ دقیقه به حداکثر میرسانند؛ این یک خبر بسیار خوشحال کننده است چرا که بدن، کالری بیشتری میسوزاند و به کاهش وزن کمک بسیاری میکند.
همانطور که گفته شد در فلفل قرمز مادهای به نام کپسایسین وجود داره که این ماده برای پیشگیری از سرطان پروستات موثر است. فلفل قرمز با توجه به تندی آن دارای ویتامین C است و که یک ماده ضد سرطان است.
افرادی که دچار بیماریهای اعصاب هستند مصرف فلفل قرمز را به حداقل برسانند؛ مصرف بیش از حد آن در سیستم گوارش افراد، آلرژی ایجاد میکند.
خوردن فلفل قرمز میتواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج میبرند فراهم سازد.
این گیاه بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود زیرا نوزادان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا میکنند.
اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نباید فلفل قرمز تند مصرف کنند زیرا کاپسیسین یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی میشود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود میتواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.