تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • میزگرد تخصصی صنعت مس؛ بررسی آینده بازار و نوآوری‌های سبز با حضور مدیرعامل و معاونان شرکت مس و کارشناسان

  • بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از نمایشگاه فلزات آهنی و غیرآهنی

  • رونمایی ال‌جی از نسل جدید یخچال‌های کم‌مصرف و بهینه از نظر فضا در نمایشگاه IFA 2025 

  • معامله ۲۳۷۸ کیلوگرم شمش طلا و عبور ارزش معاملات از ۲۳.۶ همت؛ رکورد طلایی و تاریخی بورس کالا در مردادماه شکست

  • کسب رتبه نخست پست بانک ایران در فروش ارز اربعین با تامین ۶۰ درصد ارز مورد نیاز زائران

  • در نشست مشترک وزارت ارتباطات، معاونت علمی و پست‌بانک ایران آخرین وضعیت تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان بررسی شد

  • پایان خدمت رسانی بانک پارسیان به زائران اربعین حسینی و آغاز میزبانی زائران حرم مطهر رضوی

  • اعلام لیست شعب کشیک بانک توسعه تعاون در روز شنبه اول شهریورماه در استان تهران

  • سالاری در نشست هم‌اندیشی با کانون‌های بازنشستگان سراسر کشور تشریح کرد: زمان پرداخت معوقه بازنشستگان/ به دلیل شرایط خاص کشور پرداخت معوقات غیرممکن بود

  • در جلسه پایش مصوبات استان های یزد و کرمان مطرح شد؛ آقاجانلو: بسته های سرمایه گذاری اکتشافی استان کرمان به سرعت فراخوان شود

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›عوارض مصرف چای کهنه دم

عوارض مصرف چای کهنه دم

توسط مهناز خدادوست
۱۳۹۸-۱۰-۳۰

به گزارش تریتا نیوز ،چای یکی از نوشیدنی‌های پرمصرف برای ایرانیان است.متاسفانه بسیاری از افراد از روی تنبلی یا عادت‌های اشتباه چای دم کرده شب قبل را با فاصله زمانی دوباره داغ کرده و همان را با عنوان «چای کهنه» میل می‌کنند، اما این دسته از افراد بهتر است بدانند که مصرف چای کهنه باعث تولید مواد سمی در بدن می‌شود و عواقب جبران ناپذیری برای سلامتی به دنبال خواهد داشت.

افزایش کلسترول خون

نوشیدن چای کهنه و دوباره دم کردن آن می‌تواند افزایش کلسترول خون و اختلال در سیستم گردش خون را به همراه داشته باشد.

افزایش خستگی

نوشیدن چای رقیق و کهنه مانند آسپرین عمل کرده و باعث تولید سم در بدن می‌شود که می‌تواند باعث افزایش خستگی، سردرد، سرگیجه، کسالت و بد خوابی در افراد شود.

دیابت

دیابت به معنای وجود قند اضافی در بدن است که گاهی اوقات با پرخاشگری، کسالت، بی حالی و ضعف سیستم ایمنی بدن همراه است و نوشیدن چای کهنه دم به راحتی باعث تشدید بیماری دیابت در بدن می‌شود.

اگر چای بیش از ۱۰ دقیقه دم بکشد می‌توان نام کهنه بودن بر آن گذاشت؛ طبق تحقیقات دانشمندان چای تازه خستگی را کاهش می‌دهد، اما چای کهنه خستگی را تا ۱۳ درصد افزایش خواهد داد.

ترشح اسید معده

یکی از عواقب جدی و جبران ناپذیر سلامت جسمانی بدن نوشیدن چای کهنه دم است که می‌تواند باعث تحریک ترشح اسید معده شود که عوارضی مانند زخم معده، رفلاکس و مشکلات گوارشی را به همراه دارد.

نوشیدن چه میزان چای روزانه مجاز است؟

چای، قهوه و نسکافه از نوشیدنی‌های محبوب ما ایرانی هاست که در هر لحظه مصرف آن از یادمان فراموش نمی‌شود، اما نوشیدن چای باید در طول روز به اندازه ۴ تا ۶ لیوان باشد و در غیر این صورت مصرف بیش از حد آن می‌تواند خطرات جبران ناپذیری مانند: حمله قلبی، سکته قلبی و سکته مغزی را در طول کوتاه مدت یا بلند مدت برایمان به ارمغان آورد، اما اگر نمی‌توانید نوشیدن کمتر از ۶ لیوان چای را در طول روز کنترل کنید؛ پیشنهاد ما به شما نوشیدن دمنوش‌های متنوع گیاهی و خوش عطر مانند: دمنوش پونه، دمنوش آویشن، گل گاو زبون، کاکوتی، زنجبیل و… است، اما در مصرف این دمنوش‌های خوشمزه و خانگی هم باید حد تعادل رعایت شود و این نکته را هم به یاد داشته باشید که چای به هیچ عنوان نمی‌تواند جایگزین آب باشد.

مضرات چای کیسه‌ای

چای‌های دارای اسانس با رنگ‌های شیمیایی می‌توانند بدن انسان را با بیماری‌ها و مشکلات گوناگون مانند زخم معده، تحریک ترشح اسید معده، یبوست، خستگی بیش از حد، ایجاد سردرد، تولید سموم خطرناک در بدن و بروز برخی سرطان‌ها مواجه کنند. همه ما به خوبی می‌دانیم که در تولید چای کیسه‌ای به هیچ عنوان از برگ کامل چای استفاده نمی‌شود و به جای آن خاک چای در کیسه‌ها قرار داده می‌شود. بنابراین می‌توان از این نوع چای با عنوان چای مانده و کهنه یاد کرد. این نکته را هم حتما به یاد داشته باشید که پر رنگ شدن چای کیسه‌ای در آب جوش در کمتر از ۳۰ ثانیه به معنای نامرغوب بودن آن است.

نوشیدن چای مانده به صورت داغ و بسیار غلیظ می‌تواند باعث آلزایمر، عطش، اختلالات بینایی، مشکلات سیستم قلبی- عروقی، به خطر افتادن سلامت دندان و دهان، ابتلا به سوء هاضمه، ابه کم خونی، سرطان مری، به خطر افتادن سلامت کلیه‌ها و به وجود آمدن بیماری‌های قلبی شود.

توصیه‌هایی برای مصرف صحیح چای

بهتر است چای دم کردنی را جایگزین چای کیسه‌ای کنید و از چای حاوی عطر و بوی مصنوعی کمتر استفاده کنید، حتما به نوشیدن چای بعد از ۱۰ دقیقه از دم کردن آن اقدام کنید، از مصرف چای کهنه دم در فلاکس و قوری پرهیز کنید، سعی کنید چای سبز را به عنوان خواص آنتی اکسیدانی بالا جایگزین چای سیاه کنید. چای را بلافاصله بعد از غذا مصرف نکنید.

بهتر است بدانید که نوشیدن چای بیش از ۲۴ ساعت از زمان اولیه دم کشیدن آن باعث تولید سم در بدن شده و می‌تواند مسمومیت و سرطان زایی را افزایش دهد؛ بنابراین توصیه ما این است که از نگهداری چای در فلاکس به طور کلی خودداری کرده و برای نوشیدن چای در زمان‌های حساس مانند سفر و پیک نیک به جای ریختن چای در فلاکس به ریختن آب جوش در آن بپردازید و به هنگام نیاز به دم کردن چای اقدام کنید. این نکته را هم به خاطر داشته باشید که در صورت گذشتن یک الی دو ساعت پس از زمان دم کشیدن چای اگر قصد نوشیدن آن را داشتید باید آن را صاف کرده و تفاله چای را جدا کنید و سپس مصرف کنید.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=92428
تگ ها ترشح اسید معدهچایخستگیدیابتکلسترول خون

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    کمبود آهن چیست؟

    ۱۳۹۷-۰۷-۰۹
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    دوره‌ی آموزشی رایگان دیابت به صورت آنلاین و از راه دور

    ۱۳۹۶-۰۵-۰۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    درمان بیماری ها بااین خوراکی ، از اگزما تا دیابت

    ۱۳۹۶-۱۰-۰۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ترس از COVID-19 بیشتر از ترس از عوارض جانبی واکسن است

    ۱۴۰۰-۰۵-۲۹
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    خواص دم نوش های پر طرفدار

    ۱۳۹۸-۱۰-۱۱
    توسط مهناز خدادوست
  • واریته

    اسیدهای چرب ضروری برای بدن از هسته سنجد استخراج شد

    ۱۳۹۷-۰۷-۰۹
    توسط مهناز خدادوست

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • میزگرد تخصصی صنعت مس؛ بررسی آینده بازار و نوآوری‌های سبز با حضور مدیرعامل و معاونان ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۵-۲۸
  • بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از نمایشگاه فلزات آهنی و غیرآهنی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۵-۲۸
  • رونمایی ال‌جی از نسل جدید یخچال‌های کم‌مصرف و بهینه از نظر فضا در نمایشگاه IFA ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۵-۲۸
  • معامله ۲۳۷۸ کیلوگرم شمش طلا و عبور ارزش معاملات از ۲۳.۶ همت؛ رکورد طلایی و ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۵-۲۸
  • کسب رتبه نخست پست بانک ایران در فروش ارز اربعین با تامین ۶۰ درصد ارز ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۵-۲۸
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است