تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • مردان نابینا، نان‌آوران بی‌فرصت؛ زنان نابینا، اقلیت در اقلیت

  • عضو هیئت مدیره و معاون اکتشافات و توسعه معدنی شرکت ملی مس خبر داد: رشد ۹ درصدی منابع زمین‌شناسی و ۲۲ درصدی حفاری اکتشافی در شرکت ملی مس

  • آغاز ثبت ایده‌های نوآورانه در صنعت مس فرصتی برای تحول زنجیره ارزش کشور

  • اعطای تندیس طلایی نخستین جایزه ملی مدیریت استعداد به بانک اقتصادنوین

  • حضور رییس هیات عامل ایمیدرو در غرفه چادرملو 

  • بازدید وزیر صمت از غرفه چادرملو در متافو تبریز

  • رونق بازار مسکن و مولدسازی دارایی بانک‌ها از طریق توثیق توکن های املاک

  • آمادگی ایمیدرو برای توسعه همکاری با بخش خصوصی 

  • یوگای خنده – شوخی نیست!

  • تداوم حمایت بانک تجارت از اقشار مختلف جامعه با اعطای ۱۳ همت انواع تسهیلات قرض‌الحسنه

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›علاقه زیاد به خوردن بستنی از کجا می آِید؟

علاقه زیاد به خوردن بستنی از کجا می آِید؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۱۰-۱۲
دانشمندان اسپانیایی توانسته‌اند واکنش‌های زبان را در زمان خوردن بستنی در نمودار نمایش دهند.

محققان دانشگاه والنسیا با استفاده از روشی موسوم به سلطه زمانی احساس(TDS) توانسته‌اند میزان «سرد»، «خامه‌ای» و «ناهموار» بودن لازم برای یک بستنی خوب را بررسی کنند.

نرم‌افزار محققان می‌تواند منحنی‌های رنگی تولید کند که تغییرات در ویژگیهای مختلف را دنبال می‌کند. این ویژگیها همچنین شامل چسبندگی و احساس دهانی نیز هستند.

دانشمندان در یک جلسه مزه کردن از ۸۵ فرد خواستند احساسات خود را در زمان خوردن یک بستنی وانیلی بیان کنند.

این شرکت‌کنندگان باید به یک نمایشگر که غالبترین ویژگی موجود در هر لحظه را نشان می‌داد، اشاره می‌کردند.

این ویژگیها شامل سرد، یخی، خامه‌ای، زبر و چسبنده بودن بستنی و در نهایت احساس دهانی آن بودند.

نتایج بدست آمده توسط نرم‌افزار پردازش شده و در نمودارهایی با خطوط رنگی که هرکدام نشانگر ویژگی خاصی بود، به نمایش درآمد.

به گفته دانشمندان، در بستنی که تنها از شیر و شکر ساخته شده، منحنی‌های غالب بیشتر نشانگر سردی و صاف نبودن بودند. اما افزودن خامه، تخم‌مرغ و هیدروکلوئیدها بطور چشمگیری نشانگرهای خامه‌ای بودن و احساس دهانی را افزایش داد.

این ماده شیمیایی تصور خامه‌ای بودن را در بستنی ایجاد می‌کند.

به گفته محققان، دانستن این جزئیات و مکانیزم درک حسی یک محصول به سازندگان در بهتر شدن ابعاد ایده آل از مواد تشکیل‌دهنده برای بهبود محصول کمک خواهد کرد.

نمودار طعم بستنی در دهان

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=41405
تگ ها بستنیخوردن بستنیدسر

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    ۱۰ توصیه برای عادت شدن ورزش

    ۱۳۹۶-۰۳-۰۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    داروی تجویزی پزشک خانواده رایگان است؟

    ۱۳۹۷-۰۶-۱۴
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    شیوع سرطان کلیه در مردان ۲ برابر زنان است

    ۱۳۹۶-۰۸-۰۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    دلایل عرق کردن هنگام خواب شب که باید آنها را جدی گرفت

    ۱۳۹۷-۰۴-۲۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    تتو یا پیرسینگ در دوران بارداری

    ۱۳۹۶-۰۶-۱۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    آلو بخارای شگفت‌انگیز!

    ۱۳۹۵-۱۲-۱۹
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • مردان نابینا، نان‌آوران بی‌فرصت؛ زنان نابینا، اقلیت در اقلیت

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • عضو هیئت مدیره و معاون اکتشافات و توسعه معدنی شرکت ملی مس خبر داد: رشد ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • آغاز ثبت ایده‌های نوآورانه در صنعت مس فرصتی برای تحول زنجیره ارزش کشور

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • اعطای تندیس طلایی نخستین جایزه ملی مدیریت استعداد به بانک اقتصادنوین

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • حضور رییس هیات عامل ایمیدرو در غرفه چادرملو 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است