تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • همکاری بانک تجارت و کمیته امداد برای احداث ۱۰۰۰مگاوات نیروگاه خورشیدی

  • ۸۰ درصد ایرانیان بالای ۵۰ سال دچار پوکی یا کاهش توده استخوانی هستند

  • پایان موفق تعمیرات اساسی و آغاز فرایند تولید در پتروشیمی پارس

  • بیمه‌ها جسورانه‌تر وارد اکوسیستم اقتصاد کشور شوند/ نرخ فنی درست خط قرمز بیمه آسیاست

  • در چهارمین سفراستانی مدیرعامل بیمه آسیا به استان همدان ؛ توسعه فروش بیمه‌های خرد به صورت برخط مورد تاکید قرار گرفت

  • رشد قابل توجه صدور حواله و تراکنش‌های بانکی در بانک ملی ایران

  • بانک پاسارگاد در کنار جامعه ناشنوایان ایستاد

  • گام بلند بورس کالا با راه اندازی گواهی سپرده فلز سرخ؛ دروازه سرمایه‌گذاری در صنعت مس گشوده شد

  • «گواهی سپرده گندله» موجودی انبار را به نقدینگی تبدیل می کند/ انبارها دیگر محصول خواب سرمایه نیستند

  • معاون حقوقی و امور مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی: پست بانک ایران بازوی توسعه اقتصادی در روستاهاست

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›علاقه زیاد به خوردن بستنی از کجا می آِید؟

علاقه زیاد به خوردن بستنی از کجا می آِید؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۱۰-۱۲
دانشمندان اسپانیایی توانسته‌اند واکنش‌های زبان را در زمان خوردن بستنی در نمودار نمایش دهند.

محققان دانشگاه والنسیا با استفاده از روشی موسوم به سلطه زمانی احساس(TDS) توانسته‌اند میزان «سرد»، «خامه‌ای» و «ناهموار» بودن لازم برای یک بستنی خوب را بررسی کنند.

نرم‌افزار محققان می‌تواند منحنی‌های رنگی تولید کند که تغییرات در ویژگیهای مختلف را دنبال می‌کند. این ویژگیها همچنین شامل چسبندگی و احساس دهانی نیز هستند.

دانشمندان در یک جلسه مزه کردن از ۸۵ فرد خواستند احساسات خود را در زمان خوردن یک بستنی وانیلی بیان کنند.

این شرکت‌کنندگان باید به یک نمایشگر که غالبترین ویژگی موجود در هر لحظه را نشان می‌داد، اشاره می‌کردند.

این ویژگیها شامل سرد، یخی، خامه‌ای، زبر و چسبنده بودن بستنی و در نهایت احساس دهانی آن بودند.

نتایج بدست آمده توسط نرم‌افزار پردازش شده و در نمودارهایی با خطوط رنگی که هرکدام نشانگر ویژگی خاصی بود، به نمایش درآمد.

به گفته دانشمندان، در بستنی که تنها از شیر و شکر ساخته شده، منحنی‌های غالب بیشتر نشانگر سردی و صاف نبودن بودند. اما افزودن خامه، تخم‌مرغ و هیدروکلوئیدها بطور چشمگیری نشانگرهای خامه‌ای بودن و احساس دهانی را افزایش داد.

این ماده شیمیایی تصور خامه‌ای بودن را در بستنی ایجاد می‌کند.

به گفته محققان، دانستن این جزئیات و مکانیزم درک حسی یک محصول به سازندگان در بهتر شدن ابعاد ایده آل از مواد تشکیل‌دهنده برای بهبود محصول کمک خواهد کرد.

نمودار طعم بستنی در دهان

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=41405
تگ ها بستنیخوردن بستنیدسر

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    یک ترکیب طبیعی برای درمان سردرد

    ۱۳۹۶-۱۰-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    درمانی طبیعی برای آسیب‌های ناشی از شیمی درمانی

    ۱۳۹۷-۰۴-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    روش‌هایی ساده برای کاهش سریع وزن آبی

    ۱۳۹۷-۱۱-۲۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    قند میوه‌ها مغز را مسموم می‌‍‌‌‌‌کند؟

    ۱۳۹۶-۰۳-۲۴
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    برای جلوگیری از زوال عقل ازدواج کنید

    ۱۳۹۷-۰۴-۱۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    قرص‌تان را به این دلایل نصف نکنید

    ۱۳۹۷-۰۲-۱۹
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • همکاری بانک تجارت و کمیته امداد برای احداث ۱۰۰۰مگاوات نیروگاه خورشیدی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • ۸۰ درصد ایرانیان بالای ۵۰ سال دچار پوکی یا کاهش توده استخوانی هستند

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • پایان موفق تعمیرات اساسی و آغاز فرایند تولید در پتروشیمی پارس

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • بیمه‌ها جسورانه‌تر وارد اکوسیستم اقتصاد کشور شوند/ نرخ فنی درست خط قرمز بیمه آسیاست

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • در چهارمین سفراستانی مدیرعامل بیمه آسیا به استان همدان ؛ توسعه فروش بیمه‌های خرد به ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است