تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • تأکید مدیرعامل صبانور بر تسریع اجرای پروژه‌ها و ارتقای تولید در بازدید میدانی از واحدهای شرکت

  • مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در بیمه ایران برگزار شد

  • ۹۰درصد تسهیلات بانک توسعه صادرات ایران در اختیار بخش مولد خصوصی/ صدور ضمانت نامه برای تولیدکننده واقعی با قدرت ادامه دارد

  • افتتاح پروژه بهبود راندمان واحد موم گیری شرکت نفت ایرانول 

  • پتروشیمی کارون، رکورد تولید ایزوسیانات را شکست

  • جهش ۴۰ پله‌ای کارگزاری خلیج‌فارس در رتبه معاملات بازار سرمایه

  • بازدید مدیران ارشد بانک توسعه صادرات ایران از شرکت کلور

  • اعلام اولویت‌های عملیاتی مدیرعامل جدید بانک توسعه تعاون

  • نیروی انسانی توانمند، کلید برتری سازمان است

  • هلدینگ خلیج‌فارس از پیشنهادهای نوآورانه در زمینه ساخت و استانداردسازی فیلترها استقبال می‌کند

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›علاقه زیاد به خوردن بستنی از کجا می آِید؟

علاقه زیاد به خوردن بستنی از کجا می آِید؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۱۰-۱۲
دانشمندان اسپانیایی توانسته‌اند واکنش‌های زبان را در زمان خوردن بستنی در نمودار نمایش دهند.

محققان دانشگاه والنسیا با استفاده از روشی موسوم به سلطه زمانی احساس(TDS) توانسته‌اند میزان «سرد»، «خامه‌ای» و «ناهموار» بودن لازم برای یک بستنی خوب را بررسی کنند.

نرم‌افزار محققان می‌تواند منحنی‌های رنگی تولید کند که تغییرات در ویژگیهای مختلف را دنبال می‌کند. این ویژگیها همچنین شامل چسبندگی و احساس دهانی نیز هستند.

دانشمندان در یک جلسه مزه کردن از ۸۵ فرد خواستند احساسات خود را در زمان خوردن یک بستنی وانیلی بیان کنند.

این شرکت‌کنندگان باید به یک نمایشگر که غالبترین ویژگی موجود در هر لحظه را نشان می‌داد، اشاره می‌کردند.

این ویژگیها شامل سرد، یخی، خامه‌ای، زبر و چسبنده بودن بستنی و در نهایت احساس دهانی آن بودند.

نتایج بدست آمده توسط نرم‌افزار پردازش شده و در نمودارهایی با خطوط رنگی که هرکدام نشانگر ویژگی خاصی بود، به نمایش درآمد.

به گفته دانشمندان، در بستنی که تنها از شیر و شکر ساخته شده، منحنی‌های غالب بیشتر نشانگر سردی و صاف نبودن بودند. اما افزودن خامه، تخم‌مرغ و هیدروکلوئیدها بطور چشمگیری نشانگرهای خامه‌ای بودن و احساس دهانی را افزایش داد.

این ماده شیمیایی تصور خامه‌ای بودن را در بستنی ایجاد می‌کند.

به گفته محققان، دانستن این جزئیات و مکانیزم درک حسی یک محصول به سازندگان در بهتر شدن ابعاد ایده آل از مواد تشکیل‌دهنده برای بهبود محصول کمک خواهد کرد.

نمودار طعم بستنی در دهان

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=41405
تگ ها بستنیخوردن بستنیدسر

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    علت فوت برخی اعضای کادر درمان علی‌رغم واکسیناسیون چیست؟!

    ۱۴۰۰-۰۷-۱۱
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    کاهش چشمگیر هپاتیت در بین اهداکنندگان خون

    ۱۳۹۶-۰۸-۰۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    انتقال ایدز با استفاده اشتراکی لنز!

    ۱۳۹۶-۰۴-۲۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    نشانه های صرع را بشناسید

    ۱۳۹۶-۰۶-۱۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    شیر طلایی: یک نوشیدنی آرام‌بخش

    ۱۳۹۶-۰۵-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    تولیدکنندگان تجهیزات دندان پزشکی به واردکننده تبدیل شدند

    ۱۳۹۷-۰۶-۰۴
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • تأکید مدیرعامل صبانور بر تسریع اجرای پروژه‌ها و ارتقای تولید در بازدید میدانی از واحدهای ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در بیمه ایران برگزار شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • ۹۰درصد تسهیلات بانک توسعه صادرات ایران در اختیار بخش مولد خصوصی/ صدور ضمانت نامه برای ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • افتتاح پروژه بهبود راندمان واحد موم گیری شرکت نفت ایرانول 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • پتروشیمی کارون، رکورد تولید ایزوسیانات را شکست

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۳
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است