در مورد روش های درمان التهاب لثه چه می دانید؟
لثه یکی از مهمترین بخش های بدن است که در گوارش نقش مهمی ایفا میکند.
در مورد روش های درمان التهاب لثه چه می دانید؟
گاهی با وجود رعایت بهداشت دهان بازم شاهد زخم و آفت هایی در دهان و لثه هستیم. التهاب و آفت لثه بیماری دردناکیست با این وجود می توان با روش های ساده در خانه آن ها را درمان کرد.
یکی از آسان ترین و موثر ترین این روش ها , شستشوی مداوم دهان با آب و نمک است. برای از بین بردن آفت می توانید نمک را در اب ولرم حل کرده و سه بار ور روز دهان خود را با آن بشورید.
اگر اهل نوشیدن چای سبز هستید چند قطره از آن را صرف درست کردن دهانشویه ای برای درمان زخم های لثه خود بکنید. با حل کردن ۲ یا ۳ قطره چای سبز در آب دهان شویه ای قوی تهیه می کنید.
آلوئه ورا گیاهیست با هزاران کاربرد!
این گیاه تاثیر چشم گیری در درمان زخم های لثه دارد اگر آب آلوئه ورا را ( نیازی به رقیق شدن در آب ندارد ) روزی سه بار در دهان خود بچرخانید و سپس با آب شستشو دهید تمام زخم ها و عفونت های دهان شما خوب خواهد شد و علاوه بر آن دندان های سفیدی خواهید داشت.
بیشتر افراد زرد چوبه را به عنوان یک ادویه برای طعم دادن به غذا می شناسند اما غافل از اینکه این گیاه تنها یک ادویه ساده در آشپزخانه نیست و خاصیت ضد قارچی قوی ای دارد!
اگر کمی زرد چوبه در آب جوشیده خنک شده حل کنید , محلولی تهیه می شود که خاصیت شدید ضد عفونی کردن دهان و لثه ها را دارد! با این محلول حتی آفت های بزرگ و خونریزی های لثه نیز درمان می شود.
برای سهولت مصرف ژل های زرد چوبه به عنوان داروی ضد آفت در مراکز بهداشتی و داروخانه ها به فروش می رسند.
البته یادتان باشد استفاده از این روش ها کمی دردناک و همراه با سوزش زخم است.
اگر به طور مداوم دندان های خود را مسواک کرده و از نخ دندان استفاده کنید دندان ها و دهان شما تمیز و بدون زخم خواهد بود , استفاده از دهان شویه های صنعتی فلوراید دار محیط دهان را ضد عفونی کرده و از رشد میکروب و آفت جلوگیری می کنند.
فراموش نکنید که حداقل هر ۶ ماه یک بار به ملاقات دندان پزشک رفته از سلامت دهان و دندان خود مطمئن شوید.