تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • ایران در مسیر «پایان سل تا ۲۰۳۵»؛ نرخ بروز سل در کشور ده‌ها برابر کمتر از میانگین جهانی است

  • پارسیان، بانک برتر در حوزه ضمانت نامه شد

  • تغییر رویکرد بانک تجارت از واسطه‌گری وجوه به تامین مالی زنجیره‌ای مشتریان

  • بازدید نماینده مردم قروه و دهگلان از پروژه کنسانتره‌سازی گلالی

  • سبقت بی‌سابقه اقتصادنوین از بزرگان بازار بانک

  • علی جباری در نشست با هیئت‌مدیره کانون سراسری نمایندگان مطرح کرد؛ بیمه ایران مصمم در مسیر رشد و بازآفرینی سازمانی / شبکه نمایندگی بزرگ‌ترین مزیت رقابتی بازار بیمه کشور 

  • آسمان عسلویه،به شرق و غرب کشور گشوده شد

  • تعامل بانک صادرات ایران با بخش تولید و کارآفرینان، راهبردی و مستمر است

  • عبور منابع بانک ملی ایران از مرز ۲ هزار همت

  • پرداخت ۱۸۵ هزار میلیارد ریال وام ازدواج توسط بانک ملی ایران به بیش از ۵۵ هزار جوان

واریته
صفحه اصلی›واریته›اسیدهای چرب ضروری برای بدن از هسته سنجد استخراج شد

اسیدهای چرب ضروری برای بدن از هسته سنجد استخراج شد

توسط مهناز خدادوست
۱۳۹۷-۰۷-۰۹

به گزارش تریتا نیوز : به نقل از واحد علوم و تحقیقات، اسیدهای چرب ضروری گروهی از اسیدهای چرب هستند که بدن قادر به ساختن آنها نیست و باید از طریق غذا تامین شوند. این اسیدهای چرب نه تنها از قلب، رگ‌ها، سیستم دفاعی و عصبی بدن محافظت می‌کنند بلکه در اموری نظیرساخت و ترمیم غشای سلولی، تنظیم ضربان قلب، فشار خون، تشکیل سلسله اعصاب و کامل شدن سیستم عصبی کودکان و… نقش دارند.محققان دریافته‌اند که کمبود برخی انواع اسیدهای چرب باعث بروز ناراحتی‌های جدی مانند سکته قلبی، سرطان،  مقاومت به انسولین،  آسم، بیماری لوپوس، اسکیزوفرنی، افسردگی، افسردگی‌های پس از بارداری، پیری زودرس، گرفتگی عروق، چاقی، دیابت،  ارتروز و آلزایمر می‌شود.اهمیت رسیدن اسیدهای چرب به بدن انسان، محققان را در سراسر دنیا وادار کرده است تا به شناسایی گیاهان و غذاهایی بپردازند که اسیدهای چرب ضروری در آنها قابل توجه است و اندازه‌گیری و استخراج اسیدهای چرب آنها را به شیوه‌های مختلف انجام داده‌اند.حمیده نامور محقق واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سنجد دارای مواد مغذی مفیدی برای بدن و درمان برخی از بیماری‌ها است، گفت: میوه و هسته سنجد به لحاظ دارا بودن مقادیر بالایی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، پروتئین، کلسیم و فیبر برای سلامت انسان بخصوص بانوان فواید زیادی دارد.وی با بیان اینکه علاوه بر میوه سنجد، هسته این میوه نیز دارای مواد مغذی است، افزود: از جمله مواد مغذی مفید در هسته سنجد می‌توان به اسیدهای چرب اشاره کرد. اسیدهای چرب در عملکرد بهینه سلول‌های بدن نقش بسزایی دارند.

این محقق تاکید کرد: بدن به واسطه عدم توانایی در سنتز اسیدهای چرب نیازمند جذب این اسیدها از منابع غذایی است که هسته سنجد می‌تواند یکی از منابع تامین کننده اسیدهای چرب برای بدن انسان باشد.نامور ادامه داد: در این تحقیق برای استخراج اسیدهای چرب هسته سنجد از روش سیال فوق بحرانی در استخراج ترکیبات روغنی هسته سنجد استفاده شد که این روش برای نخستین بار صورت گرفته است. البته این موضوع با روش اولتراسوندپا در دنیا انجام شده است.

وی اظهار داشت: در روش سیال فوق بحرانی، با بهره‌گیری از سیال «دی اکسید کربن» که نه تنها سمی نیست، بلکه ارزان و بدون تاثیر نامناسب بر کیفیت مواد غذایی است، روغن هسته سنجد استخراج شد. پس از آن با استفاده از دستگاه GC اقدام به استخراج اسیدهای چرب روغن حاصل از هسته سنجد شد.

این محقق با بیان اینکه نتایج حاصل از این تحقیق نشان از وجود ۵ اسید چرب،  شامل استاریک، پالمتیک،  اولئیک،  لینولئیک، لینولنیک در هسته سنجد داشت، ادامه داد: میزان دو اسید چرب اولئیک و لینولنیک بیش از سایر اسیدهای چرب هسته سنجد بود.

این تحقیق در قالب پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد با عنوان  «بررسی شرایط عملیاتی در استخراج ترکیبات روغنی هسته سنجد با استفاده از سیال فوق بحرانی (دی اکسید کربن)» به راهنمایی دکتر سیما عسکری انجام شده است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=70982
تگ ها آرتروزاسیدهای چربدی اکسید کربندیابتسنجد

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    بیماری تان را با توت خشک درمان کنید

    ۱۳۹۸-۱۱-۰۶
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    آیا استرس بر قند خون تأثیر می گذارد؟

    ۱۴۰۳-۰۲-۱۸
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    ۵ میلیون ایرانی قند دارند!!

    ۱۳۹۸-۰۲-۱۵
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    ۱۰فایده خواب شبانه کامل و خوب

    ۱۳۹۸-۰۶-۱۷
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    کنترل قندخون بالا با مصرف آجیل

    ۱۳۹۸-۰۶-۲۳
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    مصرف سبزیجات و غلات کامل تا ۳۰ درصد دیابت نوع ۲ را کاهش می دهند

    ۱۳۹۹-۰۸-۱۴
    توسط مهناز خدادوست

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • ایران در مسیر «پایان سل تا ۲۰۳۵»؛ نرخ بروز سل در کشور ده‌ها برابر کمتر ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۲
  • پارسیان، بانک برتر در حوزه ضمانت نامه شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۲
  • تغییر رویکرد بانک تجارت از واسطه‌گری وجوه به تامین مالی زنجیره‌ای مشتریان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۲
  • بازدید نماینده مردم قروه و دهگلان از پروژه کنسانتره‌سازی گلالی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۲
  • سبقت بی‌سابقه اقتصادنوین از بزرگان بازار بانک

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۲
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است