تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • معرفی و ارائه خدمات همراه اول در نمایشگاه تکنولوژی HiTech سوریه  

  • پایان نمایشگاه پانزدهم صنعت مالی؛ برگ زرینی در کارنامه پر بار بیمه ایران

  • رویدادهای روز چهارم حضور بیمه ایران در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی

  • تحقق طرح تولید کاتد مس در سفر ریاست جمهوری به تبریز

  • بازدید مدیر عامل بانک توسعه تعاون از غرفه بیمه ایران در نمایشگاه صنعت مالی

  • پخش ویژه برنامه زنده بیمه ایران با موضوع امور نمایندگان در سومین روز نمایشگاه بین المللی صنعت مالی

  • سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس؛ فولاد مبارکه یک ثروت ملّی است و باید از آن حمایت شود/ زیر سؤال بردن سودآوری شرکت‌ها آدرس غلط دادن به مردم است

  • غلامرضا فتحعلی در سفر به منطقه هرمزگان و بوشهر مطرح کرد: رشد ۳۷ درصدی درآمدهای بانک سینا در سال گذشته

  • رضا دولت آبادی خبر داد: سیر صعودی خدمات دهی بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان

  • همکاری های نزدیک و تقویت روابط مشترک بانک ملی ایران با فعالان صنعت مالی

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›خوردنی‌ها و نخوردنی‌های مرغ

خوردنی‌ها و نخوردنی‌های مرغ

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۱-۲۹
کبد (جگر) همه حیوانات و از جمله مرغ، حاوی مقادیری مواد سمی و خطرناک نیز هست و به همین دلیل توصیه می‌‌شود مصرف جگر حیوانات (و از جمله جگر مرغ) به حداکثر ۲ هفته یکبار محدود شود.

لذا کبد (جگر) همه حیوانات و از جمله مرغ، حاوی مقادیری مواد سمی و خطرناک نیز هست و به همین دلیل توصیه می‌‌شود مصرف جگر حیوانات (و از جمله جگر مرغ) به حداکثر ۲ هفته یکبار محدود شود. ضمنا یادآوری می‌‌شود که عموما پرورش مرغ در ایران بدون استفاده از هورمون انجام می‌‌شود (حداقل ذکر این نکته خالی از فایده نیست که هزینه خرید و استفاده از هورمون بسیار بالا بوده و نمی‌تواند پرورش دهندگان را به استفاده از آن ترغیب نماید).

خوشبختانه امروزه روش‌‌‌های مرغداری صنعتی در کشور مورد استفاده است و بندرت می‌‌توان مرغداری هایی را یافت که با روش‌‌‌های ابتدایی (که ناچار به استفاده از آنتی‌بیوتیک به مقدار وسیع هستند)، اقدام به پرورش مرغ نمایند. با این حال، رعایت احتیاط شرط عقل بوده و بهتر است جگر و پوست و چربی مرغ که محل تجمع مواد زاید و آنتی بیوتیک‌‌ها هستند، کمتر مورد مصرف قرار گیرند.

اثرات تغذیه‌ای بال مرغ

سوخاری کردن بال مرغ با استفاده از مقدار فراوانی روغن (عموماً روغن اشباع شده) نیز رایج است و به این ترتیب، بال سوخاری حاوی مقدار بسیار فراوانی چربی اشباع، کلسترول، انرژی (حتی تا حدود هزار کیلوکالری در یک وعده غذایی) و مواد سمی حاصل از سرخ کردن خواهد بود. بنابراین، مصرف چنین محصولی می‌‌تواند شدیدا سلامت مصرف کننده را به خطر اندازد و لذا بندرت قابل توصیه می‌‌باشد.

در برخی کشورها برای سرعت بخشیدن به رشد حیوانات گوشتی (و از جمله مرغ گوشتی)، پرورش دهندگان اقدام به استفاده از هورمون‌‌ها می‌‌نمایند. در اغلب موارد، کپسول کوچکی حاوی مواد پروتئینی در زیر پوست بال و یا گردن جوجه توسط متخصص قرار داده می‌‌شود که به آرامی و بتدریج هورمون‌‌ها را به بدن حیوان منتقل می‌‌نماید و رشد او را شدت می‌‌بخشد.

لذا حتما برخی مصرف کنندگان شنیده‌اند که مصرف بال و گردن مرغ نیز می‌‌تواند خطرناک باشد که البته با توضیحات ارائه شده، چنین خطری مصرف کنندگان ایرانی را تهدید نمی‌کند. نکته بسیار حائز اهمیت در مورد بال مرغ، چربی بالاتر موجود در زیر پوست بال است که معمولا حتی زمانی که پوست مرغ جدا می‌‌شود، هنوز پوست روی بال باقی می‌‌ماند.

عموما برای مصرف بال، ابتدا آنرا کباب می‌‌کنند که اغلب موارد نیز، از زغال برای کباب کردن آن استفاده می‌‌شود.

به این ترتیب، مقدار فراوانی چربی اشباع شده و پوست سوخته بال مرغ باضافه ترکیبات خطرناک و سرطان زای ناشی از دود چربی‌‌‌های نسوخته این بال کبابی، وارد بدن مصرف کننده می‌‌شود و خطرات جدی برای سلامت فرد بدنبال دارد.

لذا لازم است مصرف کننده گرامی ابتدا سعی کند پوست و چربی بال را نیز مانند سایر قسمت‌‌‌های لاشه مرغ جدا سازد و سپس بال را مثل بقیه قسمت‌‌‌های مرغ آب‌پز و مصرف کند و یا حداقل برای کباب کردن بال (و حتی دیگر قسمت‌‌‌های مرغ) از کباب‌پز برقی استفاده نماید تا خطر ورود دود ناشی از چربی‌‌‌های نیم‌سوخته به مرغ کبابی را به حداقل برساند.

در واقع مطالعات مختلفی که در دنیا بر روی روش‌‌‌های پخت انجام شده موید این مطلب است که کباب کردن هر نوع گوشت (و از جمله مرغ) در فر برقی کمترین خطر، در فر گازی خطر متوسط و در روی زغال بیشترین خطر سرطان‌زایی را برای مصرف کننده به دنبال دارد.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=8088

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    آیا قرص های لاغری واقعا لاغرمان می کنند؟

    ۱۳۹۶-۰۱-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ویتامین ها و مواد معدنی که به رفع اضطراب اجتماعی کمک می کنند

    ۱۳۹۶-۰۱-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ریسک ابتلا به زوال عقل در افراد سکته ای دو برابر است

    ۱۳۹۶-۰۱-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    پیشنهاداتی برای یک کمبود تغذیه‌ای رایج

    ۱۳۹۶-۰۱-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    کارشناسان سلامت روان و تغذیه به شبکه بهداشت کشور افزوده شدند

    ۱۳۹۶-۰۱-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    علائم ترسناکی در سلامتی که در واقع بی‌خطرند

    ۱۳۹۶-۰۱-۲۹
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • معرفی و ارائه خدمات همراه اول در نمایشگاه تکنولوژی HiTech سوریه  

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۳-۱۹
  • پایان نمایشگاه پانزدهم صنعت مالی؛ برگ زرینی در کارنامه پر بار بیمه ایران

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۳-۱۹
  • رویدادهای روز چهارم حضور بیمه ایران در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۳-۱۹
  • تحقق طرح تولید کاتد مس در سفر ریاست جمهوری به تبریز

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۳-۱۸
  • بازدید مدیر عامل بانک توسعه تعاون از غرفه بیمه ایران در نمایشگاه صنعت مالی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۳-۱۸
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • احمد
    در
    ۱۴۰۱-۰۶-۰۶

    چگونه شوروی برای آذربایجان لباس و رقص جعل کرد؟

    رقص گرجی چرا اینقدر ...
  • زهرا
    در
    ۱۴۰۱-۰۵-۲۲

    داروی خارجی نایاب؛ داروی ایرانی کمیاب و پر عارضه

    سپاس از همراهی شما
  • پارتیشن با شیشه سکوریت
    در
    ۱۴۰۱-۰۴-۲۸

    قهوه فوری؛ خوب یا بد؟

    من قهوه زیاد میخورم ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۲۰

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    با سلام و درود ...
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است