تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • نخستین جلسه تولید در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در سال جدید برگزار شد

  • دیدار نوروزی مدیرعامل شرکت مس با مادر شهیدان کدخدایی و دو جانباز سرافراز در رفسنجان

  • تقدیر شرکت مس از فعالیت جهادگران در جنوب استان کرمان

  • تقدیر بانک مرکزی از خدمات بانک اقتصادنوین در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱

  • تمدید طرح تشویقی «غدیر» تا پایان خردادماه ۱۴۰۲

  • ساعت کاری واحدهای صف و ستاد بانک ملی ایران در ماه مبارک رمضان

  • «طرح آتیه ملی»؛ محصول جدید و منحصربفرد بانک ملی ایران

  • چرا بیمه درمان تکمیلی خانواده انفرادی؟

  • تامین مسکن عموم مردم با طرح “تملی” بانک ملی ایران

  • محصول جدید بانک ملی ایران روانه بازار شد

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›خواص خوردن پاستیل

خواص خوردن پاستیل

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۱-۱۶

ماده اصلی پاستیل که نوعی از آب نبات‌های نرم است و به اشکال و رنگ‌های مختلف وجود دارد، از ژلاتین تشکیل شده است.

کمتر کسی است که در دوران کودکی و یا حتی بزرگسالی پاستیل‌های خوراکی رنگارنگ را نخورده و از طعم آن لذت نبرده باشد، اما این تنقلات مضراتی دارند که باید در خوردن آن‌ها حد اعتدال را رعایت کرد.

ماده اصلی پاستیل که نوعی از آب نبات‌های نرم است و به اشکال و رنگ‌های مختلف وجود دارد، از ژلاتین تشکیل شده است.

این نوع ژلاتین از منابع حیوانی بدست می‌آید و حاوی باقیمانده استخوان، غضروف و حتی می‌تواند از پوست حیوان نیز تولید شود، به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند افراد تنها از برندهای معتبر جهانی اقدام به خرید پاستیل کنند، زیرا امکان تقلب و استفاده از مواد آلوده و فاسد در این صنعت وجود دارد.

بسیاری از ورزشکاران پس از انجام فعالیت ورزشی برای بدست آوردن مواد پروتئینی مورد نیاز بدن خود پاستیل می‌خورند، در صورتی که در این خوراکی مقدار کمی پروتئین وجود دارد و به دلیل مواد تشکیل دهنده آن مقدار چربی نزدیک به صفر درصد است.

اما بنا بر تحقیقات، کارخانه‌های صنعتی از شربت ذرت و شکر برای طعم دار کردن این خوراکی استفاده می‌کنند که می‌تواند باعث چاقی و اضافه وزن به تدریج در افراد شود، به همین دلیل توصیه می‌شود افراد دارای اضافه وزن به میزان کم از این خوراکی استفاده کنند.

مصرف پاستیل دردوران نوجوانی به میزان مجاز می‌تواند به دریافت عناصری مانند کلسیم،پروتئین و ویتامین C کمک و میل به خوردن مواد غذایی بیش از حد را در وی کنترل کند و به این ترتیب از چاق شدن نوجوان جلوگیری می‌شود.

البته گروهی از شرکت‌های تولید کننده پاستیل در دنیا انواع بدون قند و کم شیرین این محصول را روانه بازار‌ها کرده اند، اما به دلیل وجود مواد شیرین کننده صنعتی بسیاری از مصرف کنندگان با مشکلات گوارشی از جمله، دل درد و دل پیچه، اسهال، نفخ شکم و حتی بروز بیش فعالی در کودکان مواجه شده اند.

کارشناسان برای جلوگیری از بروز عوارض ناخواسته استفاده از پاستیل توصیه می‌کنند افراد به میزان کم از این خوراکی استفاده کنند و پس از مصرف مسواک بزنند، با وجود دارا بودن انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی افزودنی به ترکیب پاستیل، مصرف آن جایگزین خوراکی‌های اصلی نیست و افراد باید رژیم غذایی را سالم را رعایت کنند.

اضافه کردن زایلیتول، شکر چوب به ترکیب پاستیل‌های صنعتی می‌تواند مانند آدامس نوعی محافظت از دندان‌ها ایجاد کند.

از جمله بیماری هایی که زیاده روی در مصرف پاستیل و سایر خوراکی‌های صنعتی در افراد می‌تواند ایجاد کند بیماری‌های قلبی، چاقی، دیابت نوع ۲، کبد چرب، پرخوری و انواع سرطان است.

همچنین برخی شرکت‌های تولید کننده پاستیل در دنیا از رنگهای غیر مجاز برای رنگ آمیزی پاستیل‌های خود استفاده می‌کنند که می‌تواند در بدن به سم تبدیل شود و فرد را به انواع بیماری‌ها دچار کند.

کارشناسان به افرادی که تمایل دارند از پاستیل استفاده کرده و از مزایای سلامتی آن بهره‌مند شوند، توصیه می‌کند نوع خانگی آن را درست کنند.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=6356

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    کمبود آهن در چه کسانی بیشتر است؟

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    درمان عفونت رحم و زخم داخل رحم

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    نوشیدن آب قبل از غذا سبب لاغری می شود

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۵ عامل در بروز سردرد

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ادعای کمبود داروهای خاص از سوی انجمن‌ها قابل استناد نیست

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۶ خوراکی که به هضم غذا کمک زیادی می‌کند

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۶
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • نخستین جلسه تولید در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در سال جدید برگزار شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۱۰
  • دیدار نوروزی مدیرعامل شرکت مس با مادر شهیدان کدخدایی و دو جانباز سرافراز در رفسنجان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۱۰
  • تقدیر شرکت مس از فعالیت جهادگران در جنوب استان کرمان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۱۰
  • تقدیر بانک مرکزی از خدمات بانک اقتصادنوین در روزهای پایانی سال ۱۴۰۱

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۰۸
  • تمدید طرح تشویقی «غدیر» تا پایان خردادماه ۱۴۰۲

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۲-۰۱-۰۸
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۲۰

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    با سلام و درود ...
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • راه اندازی رستوران
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    زوج های جوان به ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است