راهکارهای سنتی برای بهبود حافظه
به گزارش بهداشت نیوز احمد کریمی، متخصص طب سنتی درباره علل ایجاد ضعف در حافظه و راههای درمان آن اظهار کرد: از نظر طب سنتی ضعف در حافظه به دلیل خشکی مغز ایجاد میشود و برای رفع این خشکی باید به سراغ دریافت رطوبت از منابع مناسب برویم.
وی ادامه داد: یکی از مناسبترین مواد غذایی برای جذب رطوبت کافی، استفاده از بادام است. استفاده روزانه از این گیاه میتواند رطوبت مورد نیاز مغز را تأمین و از ایجاد اختلال در حافظه جلوگیری کند.
متخصص طب سنتی ادامه داد: از دیگر عوامل موثر بر بروز اختلال در حافظه، خواب است. داشتن خواب مناسب که بخشی از آن در ساعت ۹ شب تا ۲ بامداد قرار دارد برای بدن و حافظه بسیار ضروری است؛ ساعت ذکر شده را زمان طلایی خواب مینامند و افزایش طول خواب نمیتواند، کمبود خواب در این بازه زمانی را جبران کند.
نقش اضطراب و استرس بر خشکی مغز
کریمی با تأکید بر تأثیر دوری از اضطراب و استرس بر خشکی مغز گفت: باید به دنبال حذف غذاهای خشک از تغذیه روزمره باشید. غذاهایی مثل فست فودها، انواع قارچ، ترشیجات، گوشت گاو و… غذای خشک محسوب میشوند و حذف آنها میتواند، تأثیر چشمگیری بر بهبود حافظه داشته باشد.
این متخصص طب سنتی افزود: افراط در مصرف قارچ میتواند عوارض بی شماری برای شما داشته باشد. برخی از اطبا در طب سنتی اعتقاد دارند که مصرف مداوم قارچ، احتمال بروز سکته مغزی را تا چندین برابر افزایش میدهد؛ مصرف این ماده غذایی باعث افزایش خلط غلیظ در گلو میشود .
وی تأکید کرد: به طور کلی مصرف مداوم ترکیب شیر و بادام و یا فالوده سیب میتواند تأثیر زیادی در بهبود حافظه و تأمین رطوبت مغز داشته باشد. اگر بتوانیم مصرف ۲۱ عدد مویز و ۵ عدد فندق را در فرآیند تغذیه روزمره خود بگنجانید، حافظه شما بهبود پیدا خواهد کرد.