دو خوراکی محبوبی که بهتر است از دسترس کودکان دور بماند
درست است که برخی پزشکان مصرف ژله و پاستیل را به کودکان پیشنهاد میکنند اما مصرف اینگونه خوراکیها در مقایسه با انواع مغزها (بادام، گردو، پسته، فندق و…) هیچ ارزش غذایی خاصی ندارد. امروزه انواع چیپس، پفک و پاستیل از تنقلات مورد علاقه کودکان است که متاسفانه این خوراکیها در سبد غذایی بسیاری از خانوادهها دیده میشود درحالی که پاستیل از مواد خوراکیهایی است که به آن طعمدهنده، رنگهای خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین افزوده میشود.
به علاوه، پاستیل و ژلههای آماده باعث بروز حساسیت و آلرژی به خصوص در کودکان شود بنابراین زمانی که میتوان کودک را به خوردن انواع مغزها تشویق کرد، لزومی ندارد که خوراکیهایی مثل ژله یا پاستیل را در برنامه غذایی او گنجاند. ضمن اینکه زیادهروی در مصرف ژله و پاستیل با توجه به کمتحرکی کودکان در زندگی ماشینی امروز، باعث اضافه وزن و در نهایت چاقی و همچنین پوسیدگی دندانها میشود.
بنابراین بهتر است به جای اینکه ذائقه کودک را به چنین خوراکیهایی عادت دهید، ترکیبی از انواع مغزها را در برنامه غذایی او بگنجانید و به عنوان میانوعدهای سالم در اختیارش قرار دهید.