مصرف میوه و سبزیجات و محافظت در برابر سرطان
آیا میدانستید مصرف برخی میوه ها تاثیرات مثبت زیادی روی سلامتی ما میگذارند و در برابر سرطان ریه از بدنمان محافظت می کنند بهتر است مصرف میوه و سبزیجات را از قلم نیندازید و در سبد غذایی تان آن ها را بگنجانید.
سرطان درمانی
گرچه هنوز هیچ ماده غذایی کشف نشده که بتواند صد در صد از بروز سرطان پیشگیری کند یا درمانگر آن باشد اما برخی ترکیبات در مواد غذایی میتواند تا حدی از بروز برخی سرطانها پیشگیری کرده و روند رشد آنها را کند.
مصرف مواد غذایی غنی از چربیهای اشباع یعنی چربیهایی با منشأ حیوانی و برخی روغنهای گیاهی مثل روغن پالم و البته مصرف دخانیات میتواند احتمال ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.
از سوی دیگر مصرف مواد غذایی تازه و غنی از فیبر از جمله میوه و سبزیجات تازه، فصلی و بیولوژیک میتواند بهترین انتخاب برای پیشگیری از ابتلا به سرطان باشد.
متخصصان تغذیه توصیه میکنند روزانه حداقل ۵ واحد میوه و سبزی مصرف کنید. از میان میوه و سبزیجات آنچه بیش از دیگر انواع در درمان و پیشگیری از سرطان ریه تاثیرگذار است انواع توتها، مرکبات، کلمها، سبزیجات نارنجی رنگ از جمله سیب زمینی شیرین, کدو تنبل, هویج و سبزیجات سبز رنگ مثل اسفناج و برگ چغندر است.