کسانی که زیاد فکر می کنند بخوانند
کسانی که زیاد فکر می کنند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های فکری هستند پس برای پیشگیری از ابتلا به این نوع بیماری ها باید عادات رفتاری و تغذیه ای را بشناسند ورعایت کنند.
توصیه هایی برای افرادی که زیاد فکر می کنند
یک متخصص طب سنتی درباره راه های پیشگیری از بیماری های فکری یا بیماری های روحی و روانی در بهار را تشریح کرد.
متخصص طب سنتی درباره راه های پیشگیری از بیماری های فکری یا بیماری های روحی و روانی در بهار اظهار داشت:به افراد مبتلا به بیماری های فکری و مالیخولیایی برخی توصیه های غذایی داده می شود و آنها باید از مصرف برخی مواد غذایی پرهیز کنند.
به گفته وی مصرف گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت شتر، ماهی، میگو، عدس، کلم، بادمجان، قارچ، غذاهای ترش، ترشیجات، غذاهای شور و تند، سیر و پیاز خام، پیازچه، تربچه، شاهی،کاکائو، قهوه، نسکافه، چای پررنگ، نوشابه های کولادار، غذاهای کنسروی و کارخانه ای( غذاهایی که مواد نگهدارنده دارند)، خرما، برنج کته، ماکارونی، سالاد الویه، انواع سس، خیار، گوجه فرنگی، رب گوجه، آب یخ، زیاد آب خوردن به افرادی که دچار بیماری های فکر هستند مانند فکر و خیال, مالیخولیا, وسواس فکری, اختلالات اضطرابی, ترس حتی بی خوابی باید از مواد غذایی ذکر شده پرهیز کنند.
کسانی که زیاد فکر می کنند
مواد غذایی مفید برای افرادی با ذهن مشغول
خوراکیهای مفید برای افرادی که درگیری فکری دارند
-بادام درختی شیرین خام ، مویز و انجیر، سیب،آش آلو، خورشت آلو اسفناج، آلو-به، آش ماش و گشنیز بیشتر استفاده کنید تا اجابت مزاجتان بهتر شود.
-انجام ورزش و فعالیت های بدنی مانند پیاده روی در حدی که خستگی ایجاد نکند و نشاط ایجاد کند.
-استفاده از عطرهای ملایم، حتی بو کردن سیب آرامش و نشاط می دهد.
-از رنگهای تیره و قرمز برای پوشش و محیط زندگی اطرافتان حتی المقدور استفاده نکنند و از رنگ های ملایم و شاد مانند سبز کمرنگ و آبی آسمانی استفاده کنند.
این متخصص طب سنتی در پایان یاداور شد:البته تمامی افراد بیمار باید حتماً برای درمان به پزشک مراجعه کنند, زیرا توصیه های ذکر شده کلی بوده و براساس سن و مزاج فرد و محل زندگی و سایر عوامل نوع درمان و توصیه ها متفاوت است.
منبع: نمناک