تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • امکان صدور اجراییه در ضمانت‌نامه‌های بانکی؛ دستاوردی از شرکت وابسته به بانک آینده

  • بانک آینده با هوش مصنوعی به استقبال آینده می‌رود

  • نحوه فعالیت شعب كشیك بانك صنعت و معدن در روزهای پنجشنبه تا پایان تابستان

  • آمار شكایات بیمه‌ای در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد

  • رفع سو اثر چک با واریز مابه‌التفاوت مبلغ چک به حساب جاری

  • نمایش توانمندی های بانک شهر در نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مشهد

  • پرداخت سود ۱۲۴۹۵ میلیارد ریالی صندوق گنجینه زرین شهر در اردیبهشت ۱۴۰۴

  • حمایت همه‌جانبه شبکه بانکی از صنایع خراسان رضوی در دستور کار قرار گرفت

  • انتشار گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری(خاص)شرکت آرتا نمین سبز

  • تأکید مدیرعامل بانک ملی ایران بر ارتقای نقش بانوان در سطوح مدیریتی

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›چرا تهیه روغن کنجد در حضور مشتری نشان از سلامت آن نیست

چرا تهیه روغن کنجد در حضور مشتری نشان از سلامت آن نیست

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۷-۰۳-۳۰

حسین زارع بیدکی با اشاره به اینکه روغن کنجد در برابر دیدگان مشتری، گرفته شود نشان از سلامت آن نیست، اظهار داشت: این نوع روغن‌ها به‌علت تصفیه نشدن، تاریخ مصرف آنها کوتاه مدت و حاوی مواد مضریست که سلامت عمومی را تهدید می‌کند.

زارع بیدکی افزود: روغن‌های خوراکی شامل دو گروه روغن نباتی یا گیاهی و روغن‌های حیوانی هستند.

وی اضافه کرد: افراط در مصرف روغن‌های حیوانی و نباتی جامد در افراد چاق و کم تحرک به علت اسیدهای چربی غیر اشباع موجود در آنها باعث افزایش کلسترول خون و درنهایت سکته می‌شود.

این کارشناس اظهار کرد: کارگاههای تولید روغن از ارده، زیتون، کنجد، سبوس برنج و روغن هسته انگور، به شدت گسترش یافته به صورتیکه در حال حاضر مصرف گسترده محصولات این کارگاهها معضلات بهداشتی در جامعه محسوب می‌شود.

کارشناس کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد یادآور شد: این کارگاهها صرفا مجهز به یک دستگاه پرس برای استخراج روغن هستند و روغن خروجی را بدون هیچگونه عملیات تصفیه به مصرف کنندگان عرضه می‌کنند و این درحالیست که این روغن قبل از تصفیه، حاوی مقادیر زیادی مواد مضر مانند رطوبت، ذرات باقی مانده دانه، صمغ، اگزالات، فیتات، فلزات سنگین و مواد حساسیت زاست.

زارع بیدکی ادامه داد: رطوبت و ذرات دانه موجود در این نوع روغن، منجر به رشد و تکثیر انواع باکتری‌های بیماری زا می‌شود.

وی افزود: همچنین ذرات صمغ، اگزالات، فیتات، فلزات سنگین و مواد حساسیت زای موجود، فرایند واکنش‌های نامطلوب را در این نوع روغن تشدید کرده و شتاب می‌دهند به‌صورتی‌که حتی اگر روغن تولیدی در زمان استحصال قابل مصرف باشد در یک دوره کوتاه چند هفته ای، بدون تردید غیرقابل مصرف و بیماری زا خواهد بود.

این مسئول با بیان اینکه لازم است مصرف کنندگان از مصرف روغن‌های این چنینی خودداری و هنگام تهیه روغن با مطالعه برچسب به شماره پروانه ساخت و علامت استاندارد توجه داشته باشد ، اسید چرب اشباع کمتر، اسید چرب ترانس صفر و ایزومتر ترانس روغن پایین‌تر و به صفر نزدیکتر باشد.

زارع بیدکی تاکید کرد: روغن‌های سرخ کردنی، پخت و پز و یا سالاد را هر کدام را در جای خود استفاده کنید، زیرا روغن‌های مایع مخصوص پخت و پز، تحمل حرارت بالا را نداشته و فاسد می‌شوند.

 

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=58888

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    مصرف این غذاها بعد از ورزش ممنوع

    ۱۳۹۷-۱۲-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    روش هایی برای تغییر دادن شخصیت تان

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    فواید جوانه گندم، شگفتی زیبایی و سلامت

    ۱۳۹۷-۰۵-۳۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    مردم به فرآورده‌های سنتی بیش‌ از دارو‌های شیمیایی اعتماد دارند

    ۱۳۹۸-۰۳-۲۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ابتلا به سرطان روده بزرگ در چه کسانی بیشتر است؟

    ۱۳۹۸-۰۵-۰۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اهمیت تغذیه در زنان بیش از مردان

    ۱۳۹۶-۱۱-۱۵
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • امکان صدور اجراییه در ضمانت‌نامه‌های بانکی؛ دستاوردی از شرکت وابسته به بانک آینده

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۱
  • بانک آینده با هوش مصنوعی به استقبال آینده می‌رود

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۱
  • نحوه فعالیت شعب كشیك بانك صنعت و معدن در روزهای پنجشنبه تا پایان تابستان

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۱
  • آمار شكایات بیمه‌ای در فروردین‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۱
  • رفع سو اثر چک با واریز مابه‌التفاوت مبلغ چک به حساب جاری

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۳-۰۱
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است