با چای سبز، چای سفید و چای سیاه و خواص هر کدام از آنها آشنا شوید
چای در فرهنگ ما ایرانیها از جایگاه ویژهای برخوردار است و در زندگی روزمره ما همیشه حضور دارد. اهمیت چای در زندگی ایرانیها به قدری است که برای پذیرانی از مهمانان در همه مناسبتها از شادی و جشن و سرور گرفته تا غم و عزاداری از طعم و عطر چای بهره گرفته میشود.
اما بیشتر از ما ایرانیها، چینیها بسیار شیفته و علاقهمند به چای هستند. مردم سرزمین اژدهای سرخ نیز وقتی میهمانان از راه میرسند با چای از آنها استقبال میشود. برای تهیه این چای باید حتما از چند عدد برگ سالم و با کیفیت چای استفاده بشود تا طعم و بوی واقعی و اصیل چای احساس شود. در طول میهمانی، میزبان باید حواسش به فنجان چای میهمانان باشد و هر بار که فنجانی به نیمه رسید، دوباره آن را پر کند و همچنین برای پذیرایی کنار چای از آبنبات، دسر و … استفاده شود.
بر اساس افسانهی فانتزی و جذابی که چینیها در مورد پیدایش چای دارند، یکی از سالکان در کوه چای مشغول مراقبه بوده؛ ولی دائم چشمهایش بسته میشده. برای اینکه بتواند چشمهایش را باز نگه دارد پلکهایش را میبرد و به درون کوهستان پرتاب میکند. از آن پلک گیاهی بنام چای میروید که گفته میشود هدیهایست از طرف خداوند برای افرادیکه به مراقبه (مدیتیشن) مینشینند.
اما فارغ از این داستانهای فانتزی، باید بگوییم که چای انواع گوناگونی دارد که ما قصد داریم سه رنگ مختلف آن را به شما معرفی کنیم:
- چای سیاه
- چای سفید
- چای سبز
هر کدام از این چایها خواص و مزیتهای منحصر به فرد خود را دارند. بهطور مثال، چای سفید که احتمالا کمتر در مورد آن شنیدهاید برای درمان سرماخوردگی، سرفه و سوزش گلو بسیار مناسب است و اثرات منفی الکل و نیکوتین را از بدن پاک میکند.