تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • نگاهی به نمایش «آداب شکار روباه»/ چادرنشینی به وقت مرگ و خیانت

  • تولید اقتصادی از خاک کم عیار؛ نگاهی به ۲۷ سال فعالیت کارخانه لیچینگ سرچشمه

  • جلسه معرفي ودموی سامانه سيپا و پلتفرم ابزارهاي تامين مالي زنجیره توليدبا حضور مدیر عامل پست بانک ایران برگزار شد 

  • پویش ایران برای ایران همراه با پوشش خطر جنگ

  • هدیه همراه اول به مردم لرستان به‌مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

  • تشریح آخرین اقدامات انجام شده برای پایداری خدمات بانک سپه

  • مدیر شعب بانک مسکن آذربایجان شرقی بین کرد: پرداخت بیش از ۹۱ هزار میلیاردریال تسهیلات نهضت ملی مسکن / حمایت از اقشار کم درآمد و فاقد مسکن از اولویت هاست

  • مناسبت چهل و پنجمین دوره قرعه کشی حساب های قرض الحسنه پس انداز بانک مسکن و در گفتکو با کارشناس مسایل قرآنی مطرح شد: انجام مطلوب رسالت دینی و اجتماعی بانک مسکن با انجام امور عام المنفعه / مصرف مال انسان در مسیر خیر و برکت با افتتاح حساب های قرض الحسنه پس انداز

  • وظیفه اصلی تأمین اجتماعی، پرداخت حقوق کافی و به‌موقع و ارائه خدمات درمانی باکیفیت است

  • اعلام شعب کشیک بانک کارآفرین در روز ٢٦ تیرماه

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›سه بیماری سخت و یک سرطان کشنده همگی در مصرف این ماده نهفته است

سه بیماری سخت و یک سرطان کشنده همگی در مصرف این ماده نهفته است

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۷-۰۲-۲۲
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه الگوی غذایی مردم، مهمترین عامل ابتلا به بیماری های غیرواگیر است، درخصوص مصرف نمک، چربی و قند روزانه مردم در ایران هشدار دارد.

زهرا عبداللهی با بیان اینکه در حال حاضر بیماریهای غیرواگیر مهمترین عامل مرگ و میر در کشور است، اظهار کرد: الگوی غذایی مردم، مهمترین عامل خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماریهای قلبی، عروقی، سرطانها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است.

وی درخصوص مصرف قندها، چربی‌ها و نمک در الگوی غذایی مردم، اظهار داشت: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبک زندگی مردم، میزان بیشتری از چربی، نمک و قند وارد بدن انسان می‌شود، بنابراین ریسک ابتلا به انواع بیماری ها افزایش پیدا می کند، در مقابل مصرف سبزی ها، میوه ها و تحرک مردم نیز کاهش یافته است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص مصرف بی رویه قند روزانه مردم گفت: درحال حاضر سرانه مصرف قند روزانه مردم در ایران ۶۶ گرم است، درحالیکه میزان قند روزانه توصیه شده توسط سازمان جهانی بهداشت، ۲۵ گرم است، یعنی میزان استاندارد مصرف قند در روز باید معادل پنج حبه قند یا ۵ قاشق مرباخوری شکر باشد.

عبداللهی با بیان اینکه مردم باید از مصرف نوشابه‌های گازدار پرهیز کنند، گفت: هر قوطی نوشابه گازدار، بین ۲۸ تا ۳۰ گرم شکر دارد، بنابراین چنانچه در روز فقط یک قوطی نوشابه گازدار مصرف شود، به تنهایی بیش از میزان توصیه شده بوده و اگر مواد قندی سایر خوراکی‌های روزانه نیز به الگوی غذایی مردم افزوده شود، فرد با اضافه دریافت قند روبرو خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت، میزان مصرف نمک روزانه برای افراد عادی باید کمتر از ۵ گرم و برای افراد بالای ۵۰ سال باید کمتر از ۳ گرم باشد، تصریح کرد: ایرانی‌‌ها حدود دو تا سه برابر بیشتر از میزان توصیه شده جهانی، یعنی ۱۰ گرم نمک در روز مصرف می‌کنند، با مصرف بی‌رویه نمک، ریسک ابتلا به فشارخون، سکته قلبی، پوکی استخوان و سرطان معده نیز افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه حذف نمکدان از سفره‌ها، یکی از راهکارهای کاهش مصرف است، اظهار داشت: از جمله راهکارهای دیگر کاهش مصرف نمک، به حداقل رساندن استفاده از آن موقع طبخ غذا و کاهش مصرف شورجات و فست فودها است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درخصوص مصرف چربی روزانه مردم گفت: حداکثر ۲۵ تا ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدن باید از چربی‌ها تامین شود و دریافت بیش ازاین مقدار چربی، منجر به اضافه دریافت آن و حرکت کردن به سمت بیماریها و ریسک فاکتورهای بیماری زا می‌شود.

به گزارش وزارت بهداشت-عبداللهی با بیان اینکه طبخ غذا به صورت سرخ شده با حجم زیاد روغن باید محدود شود، گفت: خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، عروقی و چاقی و اضافه وزن با مصرف بی‌رویه روغن و چربی افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه مصرف روغن جامد به دلیل داشتن اسیدچرب اشباع توصیه نمی‌شود، ادامه داد: روغن‌های گیاهی مایع که اسید چرب ترانس کمتر از ۲ درصد دارند، برای مصرف مناسب‌تر هستند، مثلا روغن کنجد، روغن آفتابگردان، روغن کلزا.

عبداللهی با اشاره به اینکه حتی روغن‌های گیاهی مایع نیز باید به میزان محدود مصرف شوند، بیان کرد: خانم‌ها معمولا عادت دارند، با در دست گرفتن بطری روغن، آن را به غذا اضافه کنند، درحالیکه این طرز استفاده منجر می‌شود، به یکباره حجم زیادی روغن به غذا اضافه شود که قابل بازگشت هم نیست، بنابراین برای کنترل حجم روغن مصرفی باید آن را با قاشق اندازه بگیرند و اضافه کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پایان تاکید کرد: همچنین چربی‌های حیوانی نیز توصیه نمی‌شود، چراکه اسیدهای چرب اشباع بالایی در این نوع چربی وجود دارد.

 

منبع: تسنیم

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=53742

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    وضعیت هپاتیت B و C در ایران؛ تعداد مبتلایان و روند پیش‌رو

    ۱۳۹۷-۰۵-۰۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۳۰ درصد جمعیت ایران تا ۲۰۵۰ سالمند می شود

    ۱۳۹۶-۱۰-۱۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۷۰۰ هزار بیمار آلزایمری در ایران/ کی آخر از فراموشی کنی یاد؟

    ۱۳۹۶-۰۷-۰۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    موفقیت ۷۰تا۹۰درصدی درمان سرطان گردن رحم با براکی تراپی

    ۱۳۹۶-۰۷-۰۶
    توسط مدیریت
  • سلامت

    ۷ علامت که خبر از ابتلا به سرطان ریه می دهد

    ۱۳۹۷-۱۱-۱۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    کبدتان را نجات دهید

    ۱۳۹۵-۱۲-۱۴
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • نگاهی به نمایش «آداب شکار روباه»/ چادرنشینی به وقت مرگ و خیانت

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۶
  • تولید اقتصادی از خاک کم عیار؛ نگاهی به ۲۷ سال فعالیت کارخانه لیچینگ سرچشمه

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۶
  • جلسه معرفي ودموی سامانه سيپا و پلتفرم ابزارهاي تامين مالي زنجیره توليدبا حضور مدیر عامل ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۶
  • پویش ایران برای ایران همراه با پوشش خطر جنگ

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۶
  • هدیه همراه اول به مردم لرستان به‌مناسبت ثبت جهانی دره خرم‌آباد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۶
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است