تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • اولین سفر استانی مديريت موسسه اعتباری ملل و هيات همراه؛ آغاز مرحله جدید ارتقای بهره‌وری با گفت‌وگوی مستقیم با همکاران

  • اجرای پروژه PHSER در پتروشیمی الماس ماهشهر برای اولین بار در کشور به‌عنوان الگویی بین‌المللی

  • ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروی برقی سایپا

  • خسارت‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه؛ برای دریافت خسارت خودرو به شعب بیمه ایران مراجعه کنند

  • پاسخ بانک اقتصاد نوین به بیانیه مجلس

  • درخشش بانک صادرات ایران با ۴ طلا و ۲ نقره در نوزدهمین المپیاد فرهنگی، ورزشی ایثارگران شبکه بانکی

  • گسترش تعاملات با فعالان حوزه اقتصادی در زنجان

  • نیمی از تسهیلات ساخت کشور در قبضه بانک مسکن

  • برگزاری مجامع عمومی عادی و فوق‌العاده کانون بازنشستگان بانک مسکن/

  • افتتاح نمایشگاه دائمی محصولات و خدمات هوشمند مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›قسمت هایی از میوه ها و سبزیجات که نباید بخورید

قسمت هایی از میوه ها و سبزیجات که نباید بخورید

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۷-۰۲-۰۸

بسیاری از افراد معتقدند که میوه‌ها و سبزیجات چون ترکیبات کاملا طبیعی و بدون هرگونه مواد شیمیایی و نگه دارنده هستند، پس منعی ندارد که تمام قسمت‌های آنها بدون هیچ نگرانی و مشکلی خورده شود. اگر شما هم جزو این گروه از افراد هستید، باید به شما بگوییم که سخت در اشتباهید. بعضی از قسمت‌های میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند محتوی مقادیر بالایی از سموم خطرناک باشد و اگر شما علاقه به خوردن این قسمت از این میوه‌ها و سبزیجات دارید، در عادات غذایی‌تان حتما تغییر ایجاد کنید.

چون سموم موجود در این قسمت از میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند به مرور زمان در بدن‌تان انباشته شده و زمینه‌ساز مشکلات فراوانی برای شما شود. در ادامه به شما خواهیم گفت که کدام قسمت از میوه‌ها و سبزیجات خوراکی نیستند و می‌توانند مضر باشند. با ما همراه باشید.

بادام تلخ ممنوع!
بادام تلخ محتوی مقادیر بالایی از آمیگدالین گلوکوزید است که در بدن به اسید پیروسیک یا همان سیانید هیدروژن تبدیل می‏شود. سیانید هیدروژن یکی از اصلی‌ترین ترکیبات آفت‌کش‌هاست که در صنعت کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و دقیقا همان ترکیب کشنده‌ای است که نازی‌ها برای کشتار دسته جمعی از آن استفاده می‌کردند.
بنابراین اگر در جنگلی مشغول پیاده‌روی بودید و به یک درخت بادام برخورد کردید، بهتر است مبادرت به خوردن نکنید چراکه این بادام‌ها می‌توانند محتوی مقدار قابل توجهی از آمیگدالین سمی باشند. اگر میزان این سم حدود ۶۸ میلی‏گرم به ازای هر پوند(حدود نیم‌کیلوگرم) از وزن بدن برسد، می‌تواند ظرف چند ثانیه سبب مرگ شود. فرآیند حرارت دادن بادام می‌تواند با غیر فعال کردن آمیگدالین گلوکوزیداز مانع از مشکلات خطرآفرین آن شود.

دانه‌های سیب ممنوع!
شاید بسیار دیده باشید که بعضی‌ها سیب را چنان می‌خورند که تنها قسمت زائد و دور ریختنی‏اش، چوب آن است. اگر شما هم از این گروه هستید بهتر است بدانید که دانه‌های سیب محتوی سم بسیار خطرناکی به نام آمیگدالین است. که تجمع و انباشته شدن آن به مرور زمان در بدن می‌تواند مشکل ساز باشد. آمیگدالین ترکیب سیانید و قند است که در بدن به سیانید هیدروژن تبدیل می‌شود. این ترکیب با آسیب رساندن به گلبول‌های قرمز خونی، مانع از اکسیژن‌رسانی صحیح در بدن می‌شود.

لبته جای شکرش باقی است که دانه‌های سیب پوشش تقریبا ضخیمی دارند که مانع خارج شدن آمیگدالین می‌شوند و تنها در صورتی‌که این دانه‌ها خرد شوند، له شوند یا زیر دندان جویده شوند، دیگر عامل محافظتی به حساب نمی‌آیند و از آن پس آمیگدالین به راحتی وارد بدن می‌شود و در دراز مدت می‌تواند صدمات جبران ناپذیری ایجاد کند. بنابراین بهترین حالت آن است که جانب احتیاط را رعایت کنید و از خوردن دانه‌های سیب جدا خودداری کنید.

سیب زمینی سبز ممنوع!
شاید بارها چشم‌تان به سیب‌زمینی‌هایی که قسمت‌هایی از آن سبز شده، افتاده باشد و با خود فکر کرده‌اید که این رنگ سبز روی سیب‌زمینی از چه می‌تواند باشد. زمانی‏که سیب زمینی‌ها در حال رشد هستند، آن قسمت‌هایی که خارج از خاک و در مقابل نور خورشید قرار می‌گیرد و همچنین در زمان‌هایی که تغییرات درجه حرارت بسیار زیاد است، پروسه سبز شدن در سیب زمینی اتفاق می‌افتد و ماده‌ای سمی به نام سولانین در آن تشکیل می‌شود. سولانین سمی بسیار خطرناک است که اگر مقدار آن به‌طور قابل توجهی در بدن بالا برود، می‌تواند با تاثیر روی سیستم عصبی مشکلات متعددی را برای فرد ایجاد کند. در رابطه با سیب‌زمینی‌ها همیشه یادتان باشد که هرگز سیب‌زمینی‌های سبز را مصرف نکنید و قسمت‌هایی که به این رنگ هستند را هنگام پخت و پز برش بزنید و دور بریزید.

خوردن هسته زردآلو و هلو ممنوع!
خیلی‌ها عادت دارند که پس از خوردن زردآلو، هسته آن را بشکنند و دانه آن را میل کنند چون بیشتر این افراد معتقدند که دانه‌های زردآلو، نفخ شدید این میوه خوشمزه را می‌تواند کنترل کند. البته این اتفاق در رابطه با هسته‌های هلو کمتر اتفاق می‌افتد. چرا که سختی بیش از اندازه هسته و تلخ بودن دانه آن معمولا مانع از خوردن آن می‌شود اما به هر حال در هسته هر دوی این میوه‌های تابستانی خوشمزه مقادیر قابل توجهی سم آمیگدالین موجود است که مشابه مکانیسم‌های گفته شده می‌تواند برای بدن مشکل‌ساز باشد.

خوردن گیلاس با هسته ممنوع!
مشابه همان مشکلی که در رابطه با دانه‌های سیب وجود دارد، هسته گیلاس هم محتوی آمیگدالین است. آمیگدالین موجود در هسته گیلاس هم می‌تواند به محض ورود به بدن با آزادسازی آنزیم گلوکوزیداز از دستگاه گوارش، متابولیزه شده و به سیانید و گلوکز تبدیل شود. سیانید آزاد شده ترکیبی بسیار سمی، خطرناک و حتی کشنده است که با اختلال در سیستم اکسیژن‌رسانی به سلول‌ها می‌تواند سبب مرگ تدریجی سلول شده و در مقادیر بالا سبب مرگ فرد شود. پس به یاد داشتن این نکته بسیار حائز اهمیت است که هرگز گیلاس را با هسته نخورید. این اشتباه به ویژه در کودکان بسیار اتفاق می‌افتد و به سبب پایین‌تر بودن قدرت سیستم ایمنی در آنها می‌تواند خطر بیشتری به همراه داشته باشد.

دانه‌های گلابی ممنوع!
در رابطه با دانه‌های گلابی هم همان داستان گفته شده است. بسیاری از افراد گلابی را هم مشابه سیب تمام قسمت‌هایش را می‌خورند و تنها چوب آن را دور می‌ریزند. دانه‌های گلابی هم محتوی مقادیر قابل توجهی از سم آمیگدالین است که در بدن تبدیل به سیانید می‌شود. ترکیب سمی حاصله می‌تواند با اختلال در سیستم اکسیژن‌رسانی برای بدن مشکل‌ساز باشد. پس فکر نکنید که تمام اینها از طبیعت آمده است و خوردن تمام قسمت‌های یک خوراکی مشکلی برای سلامتی‌تان به وجود نمی‌آورد.

برگ ریواس ممنوع!
همان قدر که ساقه‌های ترش مزه این گیاه می‌تواند اشتها برانگیز و پر خاصیت باشد، برگ‌های آن به سبب داشتن دو ترکیب به نام اکسالیت و آنتراکوینون گلیکوزید بسیار سمی و خطرناک است و در صورت مصرف طولانی مدت و انباشته شدن بیش‏از حد این مواد سمی در بدن می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=52043

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    تصمیمات سال جدید برای سلامت و تناسب اندام خانواده

    ۱۳۹۸-۰۱-۱۷
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    با موادغذایی سرشار از «روی» آشنا شوید

    ۱۳۹۷-۰۲-۳۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    چرا سالم نگه‌ داشتن بدن اهمیت دارد؟

    ۱۳۹۷-۰۵-۲۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    برای جلوگیری ازپیری مغز از این مواد غذایی مصرف کنید

    ۱۳۹۷-۰۶-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    چرا دست و پایمان سوزن‌ سوزن می شود؟

    ۱۳۹۷-۰۲-۰۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۱۲۰۰۰ مبتلا به اختلال انعقادی در کشور

    ۱۳۹۶-۰۱-۲۷
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • اولین سفر استانی مديريت موسسه اعتباری ملل و هيات همراه؛ آغاز مرحله جدید ارتقای بهره‌وری ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۳
  • اجرای پروژه PHSER در پتروشیمی الماس ماهشهر برای اولین بار در کشور به‌عنوان الگویی بین‌المللی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۳
  • ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروی برقی سایپا

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۳
  • خسارت‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه؛ برای دریافت خسارت خودرو به شعب بیمه ایران مراجعه کنند

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۳
  • بانک اقتصادنوین

    پاسخ بانک اقتصاد نوین به بیانیه مجلس

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۳
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است