درمان کم خونی ناشی از فقرآهن با نسخه گیاهی
شما میتوانید برای درمان کم خونی ناشی از فقر اهن از نسخه های گیاهی گوناگون استفاده کنید. به عنوان مثال بادام درختی ، مویز ، عسل و پسته بسیار مناسب است. در این بخش برخی از داروهای گیاهی برای درمان کم خونی را به شما معرفی می کنیم.
کم خونی ناشی از فقرآهن
درمان کم خونی ناشی از فقرآهن موضوع این بخش از آسان طب است. کم خونی بیماری شایعی است که در زن و مرد هر دو وجود دارد و فقط مخصوص زنان نیست . این کم خونی میتواند ناشی از فقر آهن باشد و روشهای درمان گوناگونی دارد. سعی کنید برای درمان کم خونی ناشی از فقرآهن از داروهای گیاهی استفاده کنید . بعد اگر جواب نداد سراغ داروهای شیمیایی بروید.
درمان کم خونی ناشی از فقرآهن
در این قسمت برخی از راههای درمان کم خونی ناشی از فقرآهن را در اختیارتان میگذاریم. توجه کنید که اگر نسخه های زیر را رعایت کنید بین ۴۰-۱۲۰ روز کم خونی تان درمان می شود.
درمان کم خونی ناشی از فقرآهن و کم بودن هموگلوبین خون و فقرآهن
الف) برای درمان کم خونی ناشی از فقرآهن میتوانید روزی ۱۴ عدد از بادام درختی را دانه دانه مثل آدامس بخورید. این روش برای بهبود شما عالیست.
ب) همچنین می توانید روزانه ۲۱عدد مویز، انجیر شبی۷ عدد، زیتون ۷ عدد صبحها و خرما ۳ عدد را برای درمان کم خونی ناشی از فقرآهن استفاده کنید.
ج)یکی دیگر از راههای درمان کم خونی ناشی از فقرآهن مصرف شربت عسل یا شربت شیره انگور است . برای اینکار کافیست روزی ۱ الی ۳ لیوان از این نوشیدنی ها را میل کنید.
طرزتهیه شربت اینگونه است که شما باید ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری از عسل یا شیره را به همراه یک لیوان آب بنوشید. پس از مدتی خودتان نتیجه را خواهید دید.
د) یکی دیگر از راههای درمان کمخونی مصرف فسنجان بادام درختی(نصف بادام+نصف گردو) است . شما باید هفته ای ۲ الی ۳ وعده از الین فسنجان را مخصوصا در وعده شام میل کنید.
ه) روزی یکبار از ترکیب(یک عدد سیب رنده شده+۳ قاشق غذاخوری عرق بیدمشک+۱ قاشق غذاخوری عسل) برای رفع کمخونی توصیه می شود.
خ)بادکش خونساز هم برای درمان کم خونی ناشی از فقرآهن توصیه می شود. اگر مراکز خونساز بدن مثل کتف،لگن،رانها و ساق پاها یک شب درمیان (۱۴ الی۲۱ مرحله) بادکش شود حال شما بهبود خواهد یافت.
چ)سوپ گندم به همراه روغن زیتون هم یکی دیگر از روشهای درمان کمخونی است. میتوانید از این سوپ هفته ای ۱ الی ۲ وعده میل کنید.
ح) میتوانید برای رفع مشکلتان ارده با شیره انگور را روزی یک پیاله برای چند روز میل کنید. کنجد و روغن کنجد و ارده کنجد هم بسیار مناسب است.
گ)کاهش جدی سردیها مخصوصا چای، عدس، گوشت گاو، لبنیات، گوجه وخیار، هندوانه، بادمجان، سوسیس و کالباس،نوشابه و… به درمان کم خونی ناشی از فقرآهن شما کمک شایانی خواهد کرد.
برای درمان کم خونی ناشی از فقرآهن میوه هایی مثل انگور.گلابی.سیب.خربزه.به وانارشیرین را فراموش نکنید.
اگر میتوانید همه راهکارهای بالا را با هم انجام دهید تا درمانتان تسریع یابد. ولی اگر امکانش را ندارید سعی کنید موارد الف – ه و ح را با هم انجام دهید تا حالتان سریع بهبود یابد. البته اینطور نیست که موارد بالا به صورت جداگانه فایده ای نداشته باشد.
همچنین از قدیم گفته اند پسته برای درمان کم خونی توصیه می شود. جگر گوسفند هم چنین خاصیتی دارد. شما میتوانید روزانه یک عدد قرص آهن میل کنید. این قرص بی ضرر است و کمخونی شما را هم رفع میکند.