توصیه های ضروری طب سنتی برای روزهای برفی و سرد
وی ادامه داد: افراد برای آنکه استخوانهایی محکم داشته باشند، باید مصرف لبنیات را در برنامه غذایی روزمره خود قرار دهند، زیرا کلسیم موجود در لبنیات سبب تقویت بافت استخوانی شده و هنگام سر خوردن صدمات کمتری به فرد وارد می شود.
حاجی حیدری در خصوص سستی افراد در هوای برفی و فصول سرد سال عنوان کرد: افرادی که دارای مزاج سرد هستند، در فصل سرد و در روزهای برفی دچار سستی و بیحالی میشوند که برای رفع مشکل باید مصرف غذاهایی با طبع گرم را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.
این متخصص طب ایرانی با بیان اینکه افراد باید با مصرف ویتامین A و C، سیستم ایمنی بدن خود را در برابر بیماریهای فصلی مانند آنفولانزا تقویت کنند، گفت: همچنین باید برای داشتن سیستم گوارشی مناسب در هوای سرد از مصرف انواع سوپ و آش که حاوی ویتامینهای مختلف بوده غافل نشوند.
وی یادآور شد: مصرف غذاهای گرم مانند زنجبیل، باعث جلوگیری از سستی و خوابآلودگی افراد در روزهای برفی و در فصول سرد سال میشود.