میوه های پوست نازک بهترند یا پوست کلفت؟
کارشناسان با هشدار درباره کاهش سرانه مصرف میوه در کشور، توصیه می کنند این خوراکی ها را در سبد غذایی خانواده قرار دهیم. ضمن اینکه بهتر است از میوه هایی که پوست کلفتی دارند، استفاده کنیم.
نسرین یادگاری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت : مصرف سموم شیمیایی در کشاورزی رایج است و این امر، آسیبهایی را به میوه وارد میکند که با مصرف آن، سموم وارد بدن شده و به مرور زمان، تأثیر خود را در بدن گذاشته و زمینه ساز بروز بیماریها می شود.
وی خوردن میوههایی چون موز، پرتقال پوست کلفت و نارگیل را توصیه کرد و گفت: لازم است برای مصرف خیار، حتما پوست آن گرفته شود.
یادگاری، همچنین درباره سبزی ها گفت: با توجه به اینکه سبزی ها پوششی ندارند، لازم است آنها را با دقت کامل بشوئیم و پوست کدو را نیز حتما بگیریم.