تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • اعلام شعب کشیک بانک کارآفرین در روز ٢٦ تیرماه

  • چرا با وجود پیامدهای منفی، کارها را به تأخیر می‌اندازیم؟

  • همیشه پای یک ویروس درمیان است

  • کسب جایزه روز جهانی روابط عمومی ۲۰۲۵ توسط بانک توسعه صادرات ایران

  • اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان های تهران و البرز در روز پنجشنبه بیست و ششم تیر ۱۴۰۴

  • از محل ثبت سفارش مشتریان شعب حاصل شد؛ رشد ۲۲۱ درصدی درآمد کارمزد ریالی شعب ارزی بانک آینده

  • رشد ۲۶ درصدی درآمدهای بانک اقتصادنوین در سال ۱۴۰۳

  • رئیس کل بیمه مرکزی در جریان بازدید از خبرگزاری ایرنا مطرح کرد: همراهی فعالانه صنعت بیمه با مردم در حوادث اخیر

  • سهم بیمه‌های درمان به طور چشم‌گیری افرایش یافته است

  • امکان خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ به‌راحتی در بله

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›۷ گزینه غذایی را هرگز در مایکروویو گرم نکنید

۷ گزینه غذایی را هرگز در مایکروویو گرم نکنید

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۸-۲۲
مایکروویو یکی از معروف ترین لوازم موجود در جهان است، نه تنها به این دلیل که به گرم شدن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه باعث حفظ ارزش تغذیه ای برخی اقلام غذایی می شود.

به گزارش تریتانیوز به نقل ازsteptohealth در واقع، هنگامی که برخی از سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، بیشتر خواص شان حفظ می شود تا زمانی که با روش های دیگر پخته شوند.

با این حال، انواع خاصی از مواد غذایی وجود دارد که کیفیت شان در معرض حرارت بالای مایکروویو از دست می رود. به همین دلیل مهم است که بدانید کدام غذاها برای گرم شدن و پخته شدن در مایکروویو مناسب نیستند:

گوشت: عادت قرار دادن گوشت یخ زده در داخل مایکروویو آنهم چند دقیقه قبل از پخت، در خیلی از افراد وجود دارد. این در حالی اس که این اقدام به از دست دادن ویتامین ب ۱۲ موجود در گوشت و آمینو اسیدهای آن می انجامد. از دست دادن آب گوشت در نتیجه گرم شدن با مایکروویو، منجر به کاهش ارزش پروتئین موجود در آن می شود. بهتر است گوشت را در انتهای یخچال بگذارید تا یخ آن یک روز قبل از استفاده، آب شود.

برنج سفید: درجه حرارت بالای مایکروویو برای برنج سفید مضر است و منجر به از دست رفتن بخش زیادی از مواد مغذی، ویتامین ها و فیبر غذایی آن می شود. علاوه بر این، مایکروویو کردن برنج به سادگی می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. برنج نپخته حاوی هاگ هایی از باکتری است که می توانند در فرآیند گرم شدن زنده بمانند. همین که برنج را از مایکروفر بیرون بیاورید و در دمای اتاق قرار دهید، این باکتری ها دوباره به فعالیت ادامه می دهند و می توانند باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد شوند.

بروکلی: جالب است بدانید که دمای بالای مایکروویو می تواند منجر به از دست رفتن ۹۷ درصد از آنتی اکسیدان های موجود در بروکلی شود. مصرف خام کلم بروکلی همراه با سالاد به طور کامل ارزش تغذیه ای آن را حفظ می کند. در غیر این صورت می توانید آن را با کمی آب نیم پخت و سپس مصرف کنید.

کره: اگرچه بسیاری از افراد تمایل دارند کره را در مایکروویو ذوب کنند، گرما می تواند مقدار پروتئین موجود در کره را کاهش دهد. پس کره را در یک ظرف روی حرارت کم قرار داده و سپس ذوب کنید. قرار دادن کره در دمای اتاق نیز آن را به طور طبیعی نرم می کند.

شیر: شیر و سایر محصولات لبنی مانند ماست، زمانی که تحت حرارت بالا قرار می گیرند، نیمی از مواد مغذی خود از جمله ویتامین ب ۱۲ و املاح معدنی را از دست می دهند. شیر را در ظرف روی حرارت کم قرار دهید. این بهترین راه برای گرم کردن است.

سیر: متخصصان تغذیه توصیه می کنند که بهترین راه برای بدست آوردن همه خواص سیر، مصرف خام آن است. چون حرارت دادن سیر بخصوص با مایکروویو باعث از دست رفتن ۹۵ درصد از ویتامین ها و مواد معدنی موجود در سیر می شود. در واقع، یک دقیقه قرار دادن سیر در مایکروویو برای تخریب محتوای آلیسین سیر کافی است. این عنصر طبیعی، خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.

قارچ: پروتئین های موجود در قارچ در دمای بالا، کاملا تخریب می شود. ضمنا ترکیب و فرمول پروتئین های موجود در قارچ با دمای بالا تغییر می کند و این باعث ایجاد دل درد و گاز معده می شود.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=34940

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    خواص درمانی و زیباکننده کدو سبز

    ۱۳۹۷-۰۵-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    نکات مهم تغذیه ای برای کارمندان

    ۱۴۰۳-۰۶-۱۹
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    مشکلاتی که با کاهش وزن سریع دچار آن می شوید

    ۱۳۹۷-۰۶-۲۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    جایگاه ایران در بازار گردشگری سلامت

    ۱۳۹۶-۱۰-۰۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    مقابله با چاقی در ایران با رویکردی چندجانبه

    ۱۴۰۴-۰۳-۰۴
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    چرا تابستان باید بیشتر آب بنوشیم ؟

    ۱۳۹۸-۰۵-۱۴
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • اعلام شعب کشیک بانک کارآفرین در روز ٢٦ تیرماه

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۵
  • چرا با وجود پیامدهای منفی، کارها را به تأخیر می‌اندازیم؟

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۵
  • همیشه پای یک ویروس درمیان است

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۵
  • کسب جایزه روز جهانی روابط عمومی ۲۰۲۵ توسط بانک توسعه صادرات ایران

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۵
  • اعلام شعب کشیک بانک ایران زمین در استان های تهران و البرز در روز پنجشنبه ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۴-۲۵
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است