سلامت معنوی، بر شرایط اجتماعی و اقتصادی جامعه اثرگذار است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر اینکه دایره معنویت گسترده است و ما به یک سلامت پایدار نیاز داریم، گفت: اگر فلسفه سلامت و سبک زندگی را در کنار هم قرار دهیم، میتوانیم سایر ابعاد اجتماعی و اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده و مشکلات مردم را کمتر کنیم.
تریتا نیوز -به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم صبح امروز دوم اسفندماه ۱۴۰۲ در هشتمین همایش سلامت معنوی اسلامی با محوریت «قرآن، سلامت معنوی اسلامی و جامعه» که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن همایشهای غدیر برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه معنویت امنیتساز، بشرساز و سلامتساز است، اظهار کرد: امروزه بشر در برخی از شرایط مرزهای انسانی و اخلاقی را رد کرده است همانند صهیونیستها که بلاهای بسیاری بر سر مردم غزه آوردهاند.
وی با بیان اینکه هزینههای درمان بسیار گران است، گفت: بحث تعارض منافع و افزایش بار بیماریها با این شیوه و سبک زندگی غلط مشکلساز شده است؛ افزایش آسیبهای اجتماعی، کاهش مسئولیتپذیری اجتماعی، افزایش هزینه تربیت نیروهای تخصصی و واگرایی اجتماعی از دیگر مشکلات پیشروی ما است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه معنویت، کرامت و حکمت سه موضوعی است که در حوزه درمان به آن نیاز داریم، اظهار داشت: ما باید حکمتهای علوم انسانی را دریابیم و در حوزه سلامت نهادینه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در بحث معنویت و سلامت معنوی باید به قرآن و عترت برگردیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب و موردنظر برسیم و راهی که از مسیر ایمان و معنویت میرویم، جلوتر از راهی است که از مسیر علم میرویم.
دکتر مصری با تاکید بر اینکه دایره معنویت گسترده است و ما به یک سلامت پایدار نیاز داریم، مطرح کرد: ما به عنوان نمونه به یک مدل خدمت بهینه، جامع و یکپارچه در حوزه سرطان رسیدهایم که پیشگیری، غربالگری زودرس و سبک زندگی در آنجایی که باید بتواند پیشگیری کند، در همه این عرصهها دیده شده است.
وی گفت: اگر فلسفه سلامت و سبک زندگی را در کنار هم قرار دهیم، میتوانیم سایر ابعاد اجتماعی و اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده و مشکلات مردم را کاهش دهیم.