کاهش درد با ۵ مادهی خوراکی
دردهای شدید و مزمن میتوانند بسیار فراگیر باشند به شکلی که حتی داروها نیز قادر به کاهش این دردها نخواهند بود. مردم باور دارند که مواد خوراکی و غذاهای خاصی در کاهش درد مؤثراند.
کاهش درد با ۵ مادهی خوراکی
طبق تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده است، این ۵مادهی خوراکی که در ادامه خواهیم خواند میتوانند دردهای بدن را کم کنند. همهی این خوراکیها موادی مفید و ضروری در رژیم غذایی ما به شمار میروند. پس این مواد نه فقط برای تسکین درد، بلکه به طور کلی برای بدن مفید هستند.
۱.زنجبیل
زنجبیل در اصل یک ریشه است که معمولاً در غذاها_ از سبزیجات پخته تا نان زنجبیلی_ به عنوان چاشنی استفاده میشود که حاوی موادیست که به کاهش درد کمک میکند. البته زنجبیل اغلب برای کاهش حالت تهوع تجویز میشود.
۲.قهوه
حتی اگر دوز کافئین موجود در قهوه پایین باشد، میتواند از خستگی و درد بعد از یک فعالیت سخت و طاقتفرسا بکاهد. قهوه یکی از رایجترین و شناخته شدهترین منبع کافئین است، اما کافئین در مواد خوراکی دیگر مانند چای، شکلات و جوش شیرین هم یافت میشود.
۳.روغن زیتون
محققان علاقهمند به خاصیت ضد التهاب روغن زیتون هستند زیرا افرادی که از رژیم غذایی سنتی مدیترانهای پیروی میکنند، به نظر میرسد که بیشتر در معرض بیماریهایی از قبیل بیماری مفاصل و دیابت هستند. در حقیقت، روغن زیتون حاوی عناصری مشابه با ایبوپروفن است که همین عناصر موجب کاهش درد میشوند.
۴.انگور قرمز
انگور قرمز حاوی عنصری شیمیایی به نام رسوراترول میباشد که در کاهش دردهای التهابی مؤثر است. رسوراترول همچنین در غذاهایی از قبیل توت و بادامزمینی یافت میشود.
۵.آویشن
آویشن گیاهی با برگهای کوچک، معطر و خوشبو است و به عنوان ادویه برای خوش طعم کردن بسیاری از غذاها استفاده میشود. مادهی موجود در آویشن میتواند از میزان درد بدن بکاهد، اگرچه محققان هنوز به طور دقیق نحوهی عملکرد عناصر این گیاه را در کاهش درد نیافتهاند.