اجرای طرح نسخه الکترونیک گام مهمی در نظام سلامت بیماران ایفا می کند

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت: اجرای طرح نسخه الکترونیک می تواند گام بسیار مهمی در نظام سلامت بیماران وبه ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی ایفا نماید.
به گزارش پایگاه خبری تریتا نیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر داود علیمحمدی در برنامه زنده بی تعارف صدا و سیمای مرکز قم اظهار داشت :خدمت به ۷هزار بیمار کرونایی، توسعه تخت های ویژه بستری و اجرای طرح نسخه الکترونیک در مراکز طرف قرارداد و تجهیز امکانات مراکز درمانی از برنامه های سال جاری است.
وی با اشاره با اجرای برنامه حذف تمدید دفترچه های درمانی بیمه شدگان برای کاهش تردد مراجعین به کارگزاری های تامین اجتماعی گام مهمی دراجرای طرح نسخه الکترونیک مراکز طرف قرارداد است که با برنامه ریزی های مختلف سازمان و تلاش کارکنان مجموعه در استان قم امیدواریم این طرح مهم اجرایی شود.
مدیر درمان تامین اجتماعی قم در ادامه گفت: همکاران ما در معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی با تشکیل تیم های متعدد مشاور برای همه مراکز طرف قرارداد در تلاش هستند تا همه راهنمایی های لازم را برای مرتفع نمودن مشکلات و حل مسائل برای اجرای موفق طرح ارائه کنند.
دکتر علیمحمدی با اشاره به مراجعه بیش از ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار بار مراجعه بیمه شدگان به مراکز سرپایی و بستری طرف قرارداد تامین اجتماعی در استان قم در سال گذشته اظهار داشت: اجرای طرح نسخه الکترونیک می تواند گام بسیار مهمی در نظام سلامت بیماران وبه ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی ایفا نماید.
مدیر درمان تامین اجتماعی قم در ادامه با اشاره به پرداخت بیش از ۴۱۷ میلیارد تومان برای درمان بیمه شدگان در سال گذشته گفت: پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد دانشگاهی تا پایان خرداد ماه وعلی الحساب شهریور ماه و مراکز غیر دانشگاهی تا پایان مرداد ماه نیز انجام شده است.
دکتر علیمحمدی در خصوص تعهدات دارویی تامین اجتماعی گفت: تعهدات دارویی بیمه شدگان بر اساس مصوبات شورای عالی بیمه است و بیمه شدگانی که در بیمارستان تامین اجتماعی استان قم بستری می شوند، به شکل کامل و رایگان تحت پوشش بوده و اگر در مراکز دولتی بستری باشند، ۹۰ درصد هزینه توسط تامین اجتماعی پرداخت می شود.
وی در ادامه گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی در استان قم از طریق چهار مرکز درمانی تامین اجتماعی در سال گذشته به بیش از دو میلیون و ۵۲۹ هزار بار مراجعه خدمات ارائه کرده است که بیش از ۱۱ هزار نفر از بیماران از خدمات بستری بیمارستان امام رضا (ع) بهره مند شده اند.
دکتر علیمحمدی با اشاره به نقش بیمارستان امام رضا (ع) در درمان بیماران کرونایی گفت: مجموعا در موج اول و موج دوم بیش از ۷ هزار بیمار از خدمات درمانی بهره مند شده اند که نزدیک به یک هزار بیمار کرونایی در بخش بستری خدمات دریافت کرده اند.
وی در ادامه گفت: بیمارستان ۱۲۰تختخوابی امام رضا (ع) با ۵۰ درصد ظرفیت و امکانات در خدمت بیماران کرونایی است و با دیجیتالی نمودن دستگاه های رادیولوژی و تلاش برای توسعه تجهیزات و تخت های ویژه امیدواریم بتوانیم کیفیت خدمت به بیماران را ارتقاء دهیم.