۴۰۰پزشک به زائران اربعین خدمات می دهند/استقرار ۵بالگرد اورژانس
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ پزشک در راهپیمایی اربعین حسینی ارایه خدمت خواهند کرد، گفت: تعداد پزشکان حاضر در راهپیمایی اربعین امسال، ۳۰ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر قاسم جان بابایی در حاشیه آیین اعزام و بدرقه کاروان بهداشت و درمان اربعین حسینی که با حضور وزیر بهداشت در محل برگزاری مانورهای امداد و نجات برگزار شد، با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ پزشک در راهپیمایی اربعین حسینی خدمت خواهند کرد، افزود: بخش اعظم این پزشکان داوطلبانه شرکت می کنند و به احترام این ایام، قصد دارند، کار خیرخواهانه انجام دهند.
وی از تجهیز بیمارستان های مناطق مرزی غرب کشور خبر داد و گفت: البته برای مسیر آبادان مشکلی وجود ندارد و استانهای کرمانشاه و همدان، استان های معین هستند و از نظر امکانات و آمادگی کادر درمانی مشکلی ندارند و تهران نیز استان پشتیبان تعیین شده است.
جان بابایی از استقرار ۵ بالگرد اورژانس در مناطق مرزی خبر داد و با اشاره به توسعه درمانگاهی که سال گذشته در مرز مهران تاسیس شده است، گفت: یک درمانگاه جامع شبانه روزی هم در مرز خسروی داریم و چون مرز خسروی تنها ۶ ساعت در روز باز است، زائرین در تردد خود مجبور هستند که شب را اقامت داشته باشند، بنابراین وجود درمانگاه شبانه روزی در مرز خسروی لازم است.
وی با بیان اینکه در داخل خاک عراق نیز ۴۰ اکیپ از کارشناسان بهداشت حضور خواهند داشت، تصریح کرد: برای اولین بار تفاهم نامه ای با وزارت بهداشت عراق منعقد کردیم که براساس آن، طرف عراقی تعهد داده است تا تردد اورژانس ها و نیروهای تکنیسین از مرزها با سهولت انجام پذیرد و همچنین طی این تفاهم نامه دپوی داروها و آزاد کردن دارو نیز بدون مشکل انجام می گیرد.
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: ما نیز تعهد دادیم که کمبود کادر درمانی آنها را در کربلا و نجف جبران کنیم و برای تامین نیروهای درمانی خوب، آماده ایم.
وی در ادامه به زائرین توصیه کرد: زائرین باید بحث خودمراقبتی را مدنظر داشته باشند و موادغذایی خشکبار مصرف کنند، زیرا خطر آلودگی کمتری دارد.
جان بابایی تاکید کرد: امسال معاونت بهداشتی وزارت بهداشت تهمیدات خوبی اندیشیده و با تب سنج های لیزری افرادی که وارد مرز می شوند، را از لحاظ بیماری های ویروسی چک می کنند، تا بیماری های ویروسی مسری به داخل مرز انتقال پیدا نکنند.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه امسال نسبت به سال های گذشته پزشکان عمومی، متخصص، پرستاران و پیراپزشکان بیشتری در مراسم اربعین حسینی حضور دارند، گفت: کمبودهای تجهیزاتی بیمارستان های مرزی کشور با عراق برطرف شده است.
جان بابایی افزود: علاوه بر خدمات اورژانس و بهداشت محیط، ۹ بیمارستان در استان های مرزی با عراق آمادگی ارائه خدمات به زائران را دارند.
معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: بیمارستان های استان های کرمانشاه، همدان و تهران به عنوان پشتیبان، در نظر گرفته شده اند.
جان بابایی خاطرنشان کرد: امسال نسبت به سال های گذشته پزشکان عمومی، متخصص، پرستاران و پیراپزشکان بیشتری در مراسم اربعین حسینی حضور دارند.
وی گفت: کمبودهای تجهیزاتی بیمارستان های مرزی کشور با عراق برطرف شده است.
معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: از تجارب سال های گذشته در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین حسینی استفاده شده و نقایص کاهش یافته است.