کاهش التهاب و پیشگیری از دیابت و آرتروز با این خوراکی ها
خوراکی های ضد التهاب
التهاب به صورت حاد یا مزمن در بدن بروز میکند و برای پیشگیری از آن و ممانعت از بروز مشکلات جدی تر باید عوامل آن را شناخت و با آنها مقابله کرد، چون این التهاب به مرور بدن را در معرض ابتلاء به بیماریهایی مانند دیابت، بیماریهای قلبی، آلزایمر، آرتروز و غیره قرار میدهد.
برای کاهش روند التهاب در بدن سعی کنید مواد غذایی از قبیل کربوهیدراتهای تصفیه شده مانند نان سفید یا شیرینی را از رژیم غذایی خود حذف کنید. چیپس و دیگر مواد سرخ شده، نوشابه و دیگر نوشیدنیهای شیرین شده با شکر، گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده، مارگارین و غیره نیز در این دسته قرار میگیرند. مواد غذایی ناسالم به افزایش وزن که خود عامل خطر افزایش التهاب در بدن است، کمک میکند.
Foods That Cause Inflammation.jpeg
محققان دانشکده پزشکی هاروارد عنوان میکنند گنجاندن مواد خوراکی ضدالتهابی در رژیم غذایی میتواند موجب کاهش ریسک ابتلاء به برخی بیماریها شود.
محققان گنجاندن مواد خوراکی زیر را در یک رژیم غذایی ضدالتهابی توصیه میکنند:
-گوجه فرنگی
– روغن زیتون.
– مغزیجات آجیلی.
– ماهیهای چرب نظیر سالمون و تون.
– سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و کلم پیچ.