چند گام ساده تا رسیدن به قلب سالم
به جای غذاهای سرخ شده؛ غذاهای آبپز، بخارپز، تنوری و کبابی بخورید. اگر می خواهید غذا را سرخ کنید، از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.
به جای روغن های نباتی جامد، روغنهای سالم مثل روغن زیتون مصرف کنید.
به جای انواع سس های چرب، از انواع سبزی های معطر، آبلیمو، آبغوره، سرکه، روغن زیتون و ماست کم چرب در قالب طعم دهنده در انواع سالاد و غذاها استفاده کنید.
به جای شیر، ماست و پنیر پرچرب، از انواع لبنیات کم چرب استفاده کنید.
به جای مصرف چربی های همراه گوشت، گوشت لخم مصرف کنید. چربی های قابل مشاهده گوشت را تا حد امکان جدا کنید و دور بریزید.
به جای مرغ با پوست، پوست و چربی های قابل مشاهده را قبل از پختن جدا کنید.
به جای استفاده از نمکدان سر سفره، از چاشنی هایی نظیر آبلیمو، آبغوره، لیموترش یا نارنج تازه استفاده کنید.
به جای گوشت سفید(انواع ماهی و مرغ) و حبوبات را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید.
به جای انواع نان های سفید، از نان های تهیه شده از آرد سبوس دار مانند نان سنگک و جو استفاده کنید.
به جای مصرف میوه بدون پوست،در صورت امکان بعد از ضدعفونی و شستوشوی میوه، آن را با پوست مصرف کنید.
به جای سبزی های فریزری، از انواع سبزی تازه استفاده کنید.
به جای انواع نوشابه های شیرین و گازدار، از دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنید.