معرفی آیفون ۶.۱ اینچی اپل با نمایشگر Full Active LCD تا اوایل آذرماه
آیفون ۶.۱ اینچی اپل با نمایشگر Full Active LCD و حاشیهی فوقالعاده باریک، با تاخیر در اواخر ماه نوامبر (اوایل آذرماه) معرفی میشود.
اپل قرار بود در رویدادی بزرگ در اواخر شهریورماه، دو گوشی ۵.۸ و ۶.۵ اینچی OLED و یک گوشی ۶.۱ اینچی LCD خود را بهصورت رسمی معرفی کند. طراحی هر سه گوشی آیفون شبیه آیفون ۱۰ خواهند بود. ولی طبق آخرین گزارشها، آیفون ۶.۱ اینچی با نمایشگر Full Active LCD، با تاخیر و اواخر ماه نوامبر برابر با اوایل آذرماه رونمایی خواهد شد.
با وجود برنامهریزیهای دقیق و طاقتفرسای کوپرتینونشینها برای معرفی آیفون ۶.۱ اینچی اقتصادی با نمایشگر LCD در اواخر شهریورماه، گزارشهای اخیر حاکی از احتمال تاخیر در رونمایی این گوشی هوشمند میدهد. بر اساس گزارش منتشرشده از سوی وبلاگ Macotakara، آیفون ۶.۱ اینچی اپل قرار است با نمایشگر فولاکتیو LCD شرکت Japan Pixels رونمایی شود و از فناوری مربوط به نسل دوم ماژولهای السیدی موسوم به Japan Pixel Eyes بهره ببرد. استفاده از نمایشگر فولاکتیو السیدی، تولیدکنندگان را قادر میسازد تا بتوانند نمایشگرهایی با حاشیهی بسیار باریک، حتی باریکتر از ۰.۵ میلیمتر به بازار عرضه کنند. لازم به ذکر است که آیفون ۱۰، حاشیهی باریک یک میلیمتری دارد.
براساس آخرین گزارش منتشرشده از طریق Macotakara، آیفون ۶.۱ اینچی از هر چهار طرف دارای حاشیهی باریکی خواهد بود؛ البته اطلاعات بیشتری در مورد جزئیات دقیق حاشیهی آن مطرح نشده است. گزارشها و تصاویر منتشرشدهی قبلی نشان میداد که آیفون ۶.۱ اینچی LCD، حاشیههای بزرگتری نسبت به مدلهای OLED خواهد داشت ولی گزارش جدید با اطلاعات قبلی مغایرت دارد.
البته این نخستین بار نیست که گزارشی در مورد فناوری نمایشگر با حاشیهی باریک در مورد آیفون Apple منتشر میشود. گزارش منتشرشدهی سال گذشتهی وال استریت ژورنال نیز بهخوبی نشان داد که کوپرتینونشینها در تلاش هستند با همکاری ژاپن دیسپلی، این فناوری را روی گوشیهای iPhone خود پیادهسازی کند؛ اما در زمان انتشار گزارشها، مشخص نبود این فناوری چهزمان از سوی اپل معرفی میشود.
نوع نمایشگر السیدی که در آیفونهای اپل امروزی استفاده میشود، معمولا نیاز به حاشیهی چند میلیمتری دارد و نمیتواند حالت منحنی داشته باشد. این بدان معنی است که حذف حاشیه چند میلیمتری در شرایط فعلی امکانپذیر نیست. اما در نمایشگرهای فولاکتیو LCD، امکان باریکتر شدن حاشیهها حتی تا کمتر از یک میلیمتر که در نمایشگرهای OLED امروزی شاهد آن هستیم، وجود دارد.
علاوهبر این، براساس آخرین گزارش منتشرشده دربارهی آیفونهای ۲۰۱۸، ظاهرا کوپرتینونشینها در تولید آیفون ۶.۱ اینچی با مشکلاتی دستوپنجه نرم میکنند. با وجودی که تولید انبوه آیفون ۶.۱ اینچی اوایل ماه جاری میلادی رسما آغاز شده؛ ولی حجم تولید بسیار پایینتر از حد انتظار است. Macotakara معتقد است که با توجه به مشکلات اپل در تولید انبوه آیفون با نمایشگر السیدی، عرضهی مدل ۶.۱ اینچی تا اواخر ماه نوامبر (اوایل آذرماه) به تعویق خواهد افتاد.