مردی که از تومور مغزیاش پرینت سه بعدی گرفته بود به استخدام اپل درآمد
کمپانی اپل در اقدامی جالب، مردی را که توانست با استفاده از چاپگر سه بعدی، تومور مغزی اش را چاپ کند به استخدام خود درآورد.
استیون کیتینگ، دانشجوی دکتری موسسه فناوری ماساچوست و یا همان MIT پس از مطلع شدن از وجود تومور در مغز خود، تصمیم گرفت تا این ماده خارجی را با استفاده از یک پرینتر سه بعدی در دنیای واقعی چاپ کند که موفقیت وی در این کار، توجه مدیران اپل را به خود جلب کرد. هنوز مشخص نیست که استیون در کدام یک از بخش های این شرکت مشغول به کار خواهد شد که البته برخی ها از محلق شدن احتمالی او به تیم مراقبت های سلامتی و یا به جمع مهندسان مکانیک اپل خبر می دهند.
کیتینگ پیشتر و در سال ۲۰۱۵ نیز خبرساز شده بود؛ وی در آن زمان اعلام کرده بود که مطالعات زیادی را بر روی تومور خود انجام داده تا بتواند به درک بهتری از ان دست یابد. وی در کنفرانسی در سیاتل و به عنوان یکی از کارمندان اپل عنوان کرد که همواره به دنبال کسب اطلاعات در خصوص وضعیت سلامتی و بافت های بدن خود بوده و در این رابطه، بالغ بر ۷۵ گیگابایت اطلاعات گردآوری کرده است.
گفتنی است اپل اخیراً یکی از شرکت های فعال در زمینه اطلاعات مربوط به سلامتی افراد تحت عنوان Gliimpse را خریداری کرده که هدف از راه اندازی این شرکت، کمک به انسان ها برای جمع آوری اطلاعات مربوط به سلامتیشان عنوان شده است. همچنین، مرکز تحقیقاتی Sage Bionetworks نیز در این زمینه با اپل وارد همکاری شده است.
البته در این بین، برخی منابع خبری نیز گزارش داده اند که تیمی از مهندسان زیست پزشکی اپل در حال کار بر روی پروژه هایی به منظور تولید سنسورهایی هستند که می توانند بدون ایجاد کوچکترین مشکلی، به طور مداوم سطح قند خون بیماران را اندازه گیری و به پزشکان در درمان بیماری هایی همچون دیابت کمک کنند.
اگر اپل موفق به تولید چنین سنسورهایی شد، قطعاً می تواند دستاوردی بزرگ برای حفظ جان میلیون ها انسان بر روی کره زمین باشد. پیش بینی می شود که این سنسورها در ساعت اپل واچ تعبیه شوند که بدین ترتیب، فروش این اسمارت واچ نیز سر به فلک خواهد کشید.