علی جمالی: هزينه فقدان نظارت بر واردات از حقوق و دستمزد مردم/ با سلب اختيارات از اتحاديه ها باعث بی قانونی بيشتر در فضای جامعه می گردند

تریتا نیوز : رئيس اتحاديه توليدکنندگان و تعميرکاران صنايع برودتي، تهويه مطبوع، لباسشويي و قطعات يدکي تهران گفت: امر نظارت بر واردات تماماً بر عهده دستگاه هاي نظارتي است. واردکنندگان قطعات تنها به سود کوتاه مدت دقت مي کنند در حاليکه هزينه را از جيب افرادي مي پردازند که حقوق و دستمزدشان کفاف زندگي معمولي را نمي دهد. واردات بايد نظارت شود؛ همچنين تمامي مبادي ورود کالاي قاچاق بسته شود و از واردکنندگان، کالاي با کيفيت بخواهند.
علي جمالی در خصوص الزام نظارت بر کالاهاي وارداتي اظهار داشت: متاسفانه نظارتي بر ورود کالاها، قطعات و لوازم يدکي نيست. کالاهاي بسياري که از مبادي قاچاق هم وارد مي شوند نمي توان از روي ظاهر اصل و غير اصل بودن و کيفيت آن را تشخيص داد؛ بلکه در عمل و طي مدتي اندک موجب استهلاک لوازم خانگي مي شوند.
وي در رابطه با افرادي که به عنوان تعميرکار وارد منازل مي شوند بيان داشت: پيش تر، تمامي تعميرکاران و برندها توسط اتحاديه به سامانه ۱۱۸ معرفي مي شدند. اين افراد از فيلترهاي زيادي عبور کرده و تاييد مي مي شدند و هر فردي در صورت نارضايتي مي توانست براحتي به فرد تعميرکننده دسترسي داشته باشد.
جمالي ادامه داد: چند سالي است که مرکز اصناف و بازرگانان معرفي برندها به ۱۱۸ را خود برعهده گرفته است. اين تصميم موجب شده تا تعميرکاران شناسايي کامل نشوند و هر فردي با معرفي خود به عنوان نماينده فلان نمايندگي وارد منازل افراد شود. چه بسا امنيت خانه ها مورد تهديد قرار مي گيرد. هيچ معياري براي تاييد، صحت و سقم خدمات اين افراد وجود ندارد. به جاي اينکه هر روز قانونمند تر عمل کنيم؛ متاسفانه با گرفتن اختيارات بيشتر از اتحاديه ها باعث بي قانوني بيشتري در فضاي جامعه مي گردند.
رئيس اتحاديه توليدکنندگان و تعميرکاران صنايع برودتي، تهويه مطبوع، لباسشويي و قطعات يدکي تهران در خصوص عدم قدرت اجرايي اتحاديه ها گفت: شکايات بسياري از انواع و اقسام تعميرکاران به اتحاديه منتقل مي شود. تا جايي که بتوانيم در مسير قانوني مشکلات را حل مي کنيم؛ اما متاسفانه اتحاديه ها قدرت اجرايي ندارند.
وي با ابراز تاسف از فعاليت بي شمار تعميرکاران بدون مجوز گفت: شماره تلفن هاي زيادي در ۱۱۸ و ديگر فضاهاي مجازي دست به دست مي چرخد و خود را به عنوان تعميرکار معرفي مي کنند. اينها نه تنها تعمير را درست انجام نمي دهند؛ بلکه مبالغ هنگفت دريافت مي کنند. فرد شاکي به زعم اينکه تعميرکار عضو اتحاديه است به اتحاديه مراجعه مي کند؛ اما ما نمي توانيم حتي شماره تلفن فرد متخلف را از قطع کنيم. با اين شرايطه چگونه مي توان انتظار داشت افراد خاطي دست از تخلف بردارند؟
رئيس اتحاديه توليدکنندگان و تعميرکاران صنايع برودتي، تهويه مطبوع، لباسشويي و قطعات يدکي تهران در پايان تصريح کرد: از سازمان هاي تصميم گيرنده تقاضا دارم در تغيير و افزايش حدود اختيارات اتحاديه ها بدرستي تصميم بگيرند.