عادت هایی برای کاهش استرس
بسیاری از کارهایی که ما در طول روز انجام می دهیم می توانند باعث بروز استرس برای ما شوند از جمله: کار, درس, مسئولیت زندگی و بسیاری موارد دیگر.
عادت هایی برای کاهش استرس
حال چگونه می توانیم از این امر جلوگیری کنیم و یا آن را به حداقل برسانیم. ما امروز می خواهیم به شما راهکارهایی را یاد بدهیم تا به حد زیاد و قابل توجهی به شما کمک کنید. پس با عادت هایی برای کاهش استرس با ما باشید تا به شما بگوییم چگونه به خودتان کمک کنید.
برنامه ریزی
سعی کنید هر شب قبل از خواب برنامه خود را برای روز بعد بنویسید و وسایل خود را آماده کنید. این کار باعث می شود صبح به دنبال هیچ چیز نگردید اینکه برنامه کل روزتان را بدانید.
صبح ها زود بیدار شوید
پر خوابی می تواند باعث کسلی و عقب افتادن از کارها شود پس بسیار با اهمیت است که شب ها به موقع بخوابیم و صبح ها هم زود بیدار شویم. از قدیم گفته اند: “سحرخیز باش تا کامروا شوی.”
کمی زودتر از منزل خارج شوید
اگر می بایست جایی بروید سعی کنید کمی زودتر از خانه خارج شوید تا در طول راه نگران دیر رسیدن نباشید و با آرامش خاطر مسیر را بپیمایید.
تمرکز
زمانی که کاری را انجام می دهید سعی کنید فقط به همان فکر کنید و ذهنتان را برای کارهای بعدی که دارید مشغول نکنید این کار باعث می شود هم کیفیت کارتان بالا برود و هم اینکه استرس نداشته باشید.
می توانید گوشی موبایلتان را نیز سایلنت کنید و از هرچیزی که حواستان را پرت می کند دوری کنید. حتی برای غذا خوردن نیز این کار را انجام دهید وقتی دارید غذا می خورید به کارهای بعدی که می بایست انجام دهید اصلا فکر نکنید تا با آرامش غذا بخورید.
نوشتن روزانه
شما می توانید دفتری را برای خود در نظر بگیرید و در آن وقایع روزانه تان را بنویسید. می توانید از کارهایی که دارید بنویسید و یا تا فکرهایی که در سردارید و هر آنچه دوست دارید را در آن بنویسید این امر از لحاظ احساسی و روحی کمک فراوانی به شما خواهد کرد.
چک کردن گوشی
بهتر است پیام های گوشی و یا ایمیلتان را ساعت خاصی از روز چک کنید و این عادت که مدام بخواهدی چک کنید را از خود دور کنید. می توانید عصرها یا شب ها زمان استراحت این کار را انجام دهید تا در حین انجام کارهای روزانه و مهمتر حواستان پرت نشود و در نتیجه کارهایتان با کیفیت بیشتر و زودتر انجام می شود.
در زمان حال زندگی کنید
بهتر است گذشته را دور بیندازید و نگران آینده و فردا نیز نباشید زیرا خیلی وقتها ثابت شده است از چیزهایی که نگرانیم هرگز اتفاق نمی یفتند پس از این تجربه استفاده کنید و ذهنتان را درگیر آینده نکنید.
خواب کافی
خواب بسیار در حالات روحی و ذهنی ما موثر است پس آن را کاملا جدی بگیرید بدن ما به هفت تا هشت ساعت خواب نیاز دارد. کمبود خواب نیز می تواند باعث بروز استرس و پریشانی شود.
ورزش
سعی کنید حتما هفته چند بار ورزش کنید و نیز غذاهای سالم میل کنید تا بدنتان از لحاظ جسمی نیز در حالت خوبی باشد زیرا روح و جسم ما به هم مرتبط هستند. همانطور که اگر حالت روحیمان بد باشد می تواند باعث بروز مشکلات در جسممان شود. اگر روزی بیست دقیقه تا نیم ساعت پیاده روی کنید نیز بسیار کمک کننده در سلامت جسم و روحتان است.
موسیقی
گوش کردن به موسیقی های آرام و مورد علاقه تان می تواند برای کسب آرامش و کاهش استرس کمک فراوانی به شما بکند.
کاری کنید که خود را خوشحال کنید
گاهی چیزهای کوچک می توانند باعث خوشحالی ما شوند. باید خود را بشناسید و ببینید از چه چیزهایی خوشحال می شوید. مثلا افراد هنرمند با خرید وسایل نقاشی و کشیدن یک نقاشی زیبا کلی خوشحال می شوند. یا کسی که خیاطی دوست دارد با خرید پارچه های رنگی و دوخت پیراهنی ساده می تواند خودش را خوشحال کند.
این امر در انسان های مختلف, متفاوت است. به هر حال ببینید از چه چیزهایی خوشحال می شوید و سعی کنید خودتان را خوشحال کنید.