شیرینی های هیجان انگیز سرآشپز NOVOTEL در تهران
شکم گردها، به خصوص لاکچری گردهای خاص پسند، حتی در انتخاب مقصدهای کافه گردی و رستوران گردی خود نیز تمایلی به انتخاب مکان های عمومی ندارند و تلاش می کنند تا محل های خاصی را برای صرف غذا (خوردن کیک و شیرینی) و اقامت انتخاب کنند تا لحظات هیجان انگیزی را در گردشگری شهری داخلی و بین المللی تجربه کنند. یکی از این لحظات هیجان انگیز، می تواند سفر به کافه و رستوران های مجلل شهر باشد. یکی از مقصدهای معروف و مدرن و البته جدید شکم گردهای تهرانی، میتوان به هتل نووتل (NOVOTEL HOTEL) و هتل آیبیس (IBIS HOTEL) تهران اشاره کرد که توسط گروه هتل های بین المللی آکور فرانسه در سالهای اخیر در پایتخت ساخته شده است.
علی احمدی، سرآشپز جوان و خلاق این دو هتل، غذاهای وسوسه انگیز فراوانی را در سالهای اخیر طبخ کرده که بازتاب گسترده ای در میان مهمانان داخلی و بین المللی هتل داشته است. در کنار غذاهای ایرانی و فرنگی ایشان که طعم و مزه خاص آن را میتوان از زبان گردشگران در سایت های گردشگری داخلی و بین المللی مثل تریپ ادوایزر و اینستاگرام مشاهده کرد، کیک و شیرینی های خوشمزه با استایل هیجان انگیز آن است که کمتر در قنادی های شهر میتوان انها را مشاهده و خریداری کرد.
گزارش امروز روزیاتو شما را با کلکسیونی خوشمزه از جدید ترین دستاوردهای غذایی نوآورانه آقای احمدی آشنا می کند. اگر قصد سفر به خارج از کشور را از طریق فرودگاه بین المللی امام خمینی تهران دارید و چند ساعتی فرصت در اختیار شما قرار دارد، میتوانید از کافه و رستوران این هتل مجلل جدید که در چند متری ترمینال شماره ۱ فرودگاه واقع شده است استفاده کرد و این کیک و شیرینی های دلپذیر را امتحان کنید.
بزودی گزارشات هوس انگیز دیگری از دست پخت سرآشپز های جوان و خلاق ایران در روزیاتو به اطلاع شکم گردها میرسانیم. کیک و شیرینی های هیجان انگیز را هر هفته در گالری گردی ها و تئاترگردی های شهر خود صرف کنید تا اقتصاد هنر در ایران در فضای گردشگری شهری و صنعت توریست ایران تقویت شد.