شیرینی های هیجان انگیز سرآشپز NOVOTEL در تهران

شکم گردها، به خصوص لاکچری گردهای خاص پسند، حتی در انتخاب مقصدهای کافه گردی و رستوران گردی خود نیز تمایلی به انتخاب مکان های عمومی ندارند و تلاش می کنند تا محل های خاصی را برای صرف غذا (خوردن کیک و شیرینی) و اقامت انتخاب کنند تا لحظات هیجان انگیزی را در گردشگری شهری داخلی و بین المللی تجربه کنند. یکی از این لحظات هیجان انگیز، می تواند سفر به کافه و رستوران های مجلل شهر باشد. یکی از مقصدهای معروف و مدرن و البته جدید شکم گردهای تهرانی، میتوان به هتل نووتل (NOVOTEL HOTEL) و هتل آیبیس (IBIS HOTEL) تهران اشاره کرد که توسط گروه هتل های بین المللی آکور فرانسه در سالهای اخیر در پایتخت ساخته شده است.
علی احمدی، سرآشپز جوان و خلاق این دو هتل، غذاهای وسوسه انگیز فراوانی را در سالهای اخیر طبخ کرده که بازتاب گسترده ای در میان مهمانان داخلی و بین المللی هتل داشته است. در کنار غذاهای ایرانی و فرنگی ایشان که طعم و مزه خاص آن را میتوان از زبان گردشگران در سایت های گردشگری داخلی و بین المللی مثل تریپ ادوایزر و اینستاگرام مشاهده کرد، کیک و شیرینی های خوشمزه با استایل هیجان انگیز آن است که کمتر در قنادی های شهر میتوان انها را مشاهده و خریداری کرد.

تصویری از هتل نووتل از هتل های بین المللی مجلل تهران که روبروی ترمینال شماره ۱ فرودگاه بین المللی امام خمینی تهران قرار دارد
گزارش امروز روزیاتو شما را با کلکسیونی خوشمزه از جدید ترین دستاوردهای غذایی نوآورانه آقای احمدی آشنا می کند. اگر قصد سفر به خارج از کشور را از طریق فرودگاه بین المللی امام خمینی تهران دارید و چند ساعتی فرصت در اختیار شما قرار دارد، میتوانید از کافه و رستوران این هتل مجلل جدید که در چند متری ترمینال شماره ۱ فرودگاه واقع شده است استفاده کرد و این کیک و شیرینی های دلپذیر را امتحان کنید.

از جدید ترین دست پخت های سرآشپز احمدی در هتل نووتل تهران که دسری با استایل قو را با شکلات های سفید به نمایش می گذارد

ترکیبی هوس انگیز از دسر عصرانه محصول سرآشپز احمدی که تلفیقی از خامه سفید و توت فرنگی و شکلات های دایره ای را به نمایش می گذارد

دسری کلاسیک با ترکیب خانه سفید و سبز که از جدید ترین محصولات شف احمدی در هتل نووتل تهران محسوب می شود

تصویری که در بالا مشاهده میکنید، شف احمدی را در کنار همکاران خلاقش نشان می دهد که با شام و دسرهای ویژه کریسمس به مناسبت آغاز سال ۲۰۱۸ میلادی در هتل نووتل تهران به میزبانی مهمانان این اقاتگاه مجلل بین المللی پایتخت رفتند

کاج های خوردنی هوس انگیز محصول جدید شف احمدی به مناسبت ژانویه ۲۰۱۸

تصویری جالب از یک شیرینی خاص دست پخت شف احمدی: تارت لبو با دیزاین خاص!

تصویری از دیزاین خاص نان خامه ای به شکل قو شکلاتی از محصولات جدید شف احمدی که به عنوان دسر در هتل بین المللی نووتل تهران عرضه می شود

دسر عصرانه از محصولات جدید شف احمدی در هتل نووتل تهران که ترکیبی جالب از توت فرنگی و شکلات را با خامه های گوی شکل سفید به نمایش می گذارد

تصویر بالا، بخشی از میز شام مراسم ویژه شب یلدا را در هتل نووتل تهران نشان می دهد که کیک و شیرینی و کارامل های دست پخت شف احمدی را به تصویر می کشد

تصویری هیجان انگیز از کیک سیب از محصولات جدید شف احمدی در رستوران نووتل تهران

تصویری از کیک آجیلی که میتواند غذای مقوی برای کودکان و نوجوانانی باشد که تمایل زیادی به خوردن خشکبار تازه ایرانی ندارند

تصویری از کلکسیون کاپ کیک های هیجان انگیز خوش استایل شف احمدی که میتوان آنها را با کمترین متریال در خانه پخت و بخشی از کسب و کارهای غذایی خانگی ایرانیان باشد

تصویری از شکلات آجیلی که شف احمدی به مناسبت مراسم یلدا رونمایی کرد
بزودی گزارشات هوس انگیز دیگری از دست پخت سرآشپز های جوان و خلاق ایران در روزیاتو به اطلاع شکم گردها میرسانیم. کیک و شیرینی های هیجان انگیز را هر هفته در گالری گردی ها و تئاترگردی های شهر خود صرف کنید تا اقتصاد هنر در ایران در فضای گردشگری شهری و صنعت توریست ایران تقویت شد.