تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • رونق بازار مسکن و مولدسازی دارایی بانک‌ها از طریق توثیق توکن های املاک

  • آمادگی ایمیدرو برای توسعه همکاری با بخش خصوصی 

  • یوگای خنده – شوخی نیست!

  • تداوم حمایت بانک تجارت از اقشار مختلف جامعه با اعطای ۱۳ همت انواع تسهیلات قرض‌الحسنه

  • حرکت اول، برگزیده جایزه ملی تأمین مالی فناوری و نوآوری ایران

  • مسابقه ملی عکاسی و نقاشی «من و قله ۲۰۰۰ همتی بانک ملی ایران»

  • زمین رایگان و تسهیلات بانکی ارزان، کلید رونق ساخت‌وساز در کشور است

  • تحقق اهداف نیمه دوم سال نیازمند تلاش هماهنگ شبکه بانک است

  • غذای سالم و پایدار حق همه مردم است

  • لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزپنجشنبه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ 

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›سرطان ارمغان آشپزی با روغن سوخته

سرطان ارمغان آشپزی با روغن سوخته

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۳-۲۷

 رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح ویژگیهای ‏انواع روغن مصرفی، نسبت به مصرف روغنهای غیر سرخ کردی در سرخ کردن مواد غذایی بدلیل بروز ‏سرطان هشدار داد.‏

مهندس نسترن محمدی با بیان اینکه روغن خام حاصل از دانه‌ها و میوه‌های ‏روغنی یا منابع حیوانی حاوی ناخالصی‌هایی می‌باشد که در طعم، رنگ، بو، شفافیت، پایداری، ارزش ‏تغذیه‌ای و بطور کلی در کیفیت روغن موثرند است عنوان داشت: این ناخالصی‌ها با عملیات تصفیه از روغن ‏خارج می‌شوند و سعی بر این است که تا حد امکان مواد با ارزش حفظ و از بروز تغییرات شیمیایی درتری ‏گلیسریدها جلوگیری شود.‏

‏ وی با بیان این توضیح که فرآوری روغن شامل مراحل صمغ گیری، تصفیه قلیایی و یا فیزیکی، بی رنگ ‏کردن و بوگیری است و پس از طی مراحل فوق روغن نباتی مایع تولید می‌گردد افزود: معمولاً پس از افزودن ‏آنتی اکسیدان روغنها بسته بندی می‌شود ضمن آنکه در صورت نیاز به تولید روغن هیدروژنه یا جامد، روغن ‏تحت عملیات هیدروژنه کردن قرار می‌گیرد.‏

وی با بیان تقسیم بندی انواع روغن خوراکی در کاربردهای گفت: مصرف روغن مایع جهت استفاده درسالاد ‏و پخت و پز و غذاهایی است که معمولاً نیاز به سرخ کردن در حرارت زیاد ندارند در حالی که روغن سرخ ‏کردنی به علت پایداری زیاد در برابر حرارت در غذاهایی که نیاز به سرخ کردن طولانی و عمیق دارند مورد ‏استفاده قرار می‌گیرد.‏

مهندس محمدی با بیان این توضیح که در صورت عدم دسترسی به روغن مایع جهت پخت وپز می‌توان از ‏روغن جامدی کم ترانس استفاده کرد تصریح کرد: در زمان خرید باید به برچسب روغن توجه کرد؛ اگر ‏میزان ایزومر ترانس آن از مقدار خاصی تجاوز نکرد قابلیت استفاده به عنوان روغن مناسب پخت و پز و غیر ‏قابل مصرف برای سرخ کردن را دارا خواهد بود.‏

این مقام مسئول در اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی با توصیه اکید به استفاده از روغن مخصوص سرخ ‏کردنی در سرخ کردن مواد غذایی ادامه داد: روغن گیاهی مایع را به شرط بکار گیری در پخت و پز و سالاد، ‏می‌توان بطور کامل جانشین روغن جامد کرد زیرا روغن‌های مایع علی رغم تفاوت‌هایشان نمی‌توانند درجه ‏حرارت بالا را تحمل کنند بنابراین می‌سوزند و و سوختن آنها در مرحله سرخ کردن می‌تواند آنرا به مواد ‏سرطان زا تبدیل کند.‏

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو آسانترین راه بهرمندی ‏صحیح از روغنها را کنترل اطلاعات روی برچسب روغن‌ها دانست و از مردم خواست در کنترل این ‏فراورده‌ها حتماً به تاریخ تولید و انقضاء، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ‏نشان سازمان غذا و دارو، نام و آدرس کارخانه تولید کننده، شرایط نگهداری، میزان اسیدهای چرب اشباع و ‏غیر اشباع و اسید چرب ترانس دقت کنند.‏

مهندس محمدی در پایان سخنانش در مورد روغن غنی شده توجه به نوع و مقادیر ویتامین درج شده روی ‏برچسب و در مورد روغن‌های وارداتی دارا بودن برچسب فارسی با درج تاریخ تولید و انقضاء، سری ‏ساخت، شماره مجوز بهداشتی واردات، نام تجاری و نام شرکت و کشورسازنده را توصیه کرد.‏

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=15588

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    لکه‌های سفید روی ناخن نشانه چیست؟

    ۱۳۹۷-۱۰-۰۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    رنگ کردن و روشن کردن مو با مواد طبیعی

    ۱۳۹۶-۰۲-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    راه مستقیم سفت کردن پوست شل بدون جراحی

    ۱۳۹۷-۰۲-۲۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اطلاعات پزشکی مردم نباید فاش شود/اهمیت پرونده الکترونیک سلامت

    ۱۳۹۶-۰۷-۰۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اشتباه رایج مردم درباره کنجد و روغن کنجد

    ۱۳۹۵-۱۲-۱۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    شیوع بیماری «شانه‌های یخ زده» در افراد میانسال

    ۱۳۹۷-۰۵-۰۶
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • رونق بازار مسکن و مولدسازی دارایی بانک‌ها از طریق توثیق توکن های املاک

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۴
  • آمادگی ایمیدرو برای توسعه همکاری با بخش خصوصی 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۴
  • یوگای خنده – شوخی نیست!

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۴
  • تداوم حمایت بانک تجارت از اقشار مختلف جامعه با اعطای ۱۳ همت انواع تسهیلات قرض‌الحسنه

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۴
  • حرکت اول، برگزیده جایزه ملی تأمین مالی فناوری و نوآوری ایران

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۴
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است